Deitit yli 50-vuotiaalle? Löydä 50+ treffit jo tänään

Yli 50+ treffit ja treffipalstat

Oletko jo yli 50 vuotias ja et jaksa juosta baareissa illasta toiseen? Ei hätää: voit löytää parisuhteen, flirttiseuraa tai kahvikaverin ihan kotisohvalla istuessasi. Netin suositut 50+ treffipalstat ovat oiva valinta kun haluat löytää 50 plus treffit, mutta et halua juosta ympäri kaupunkia puolihumalaisten bilettäjien (ja teinien) joukossa.

Mieti tätä: Koskaan ennen ei ole ollut näin helppoa löytää seuraa toisista yli 50-vuotiaista. Aikaisemmin olisit joutunut lähtemään baariin tai tanssiaisiin – nyt voit vain sopia treffit netissä. Sinun ei tarvitse lähteä kotoasi mihinkään.

Annamme myöhemmin tässä artikkelissa vinkkejä deitin löytämiseen, mutta käydään ensin läpi 3 meidän suosikkiamme 50+ treffipalstojen joukosta.

3 deittipalstaa: Täältä löydät 50 plus deitit

Jos haluat löytää 50 plus seuraa, suosittelemme kokeilemaan yhtä (tai useampaa) näistä kolmesta treffipalvelusta. Ne ovat turvallisiksi todettuja palstoja, jotka sopivat erityisen hyvin oikeasti aikuisille suomalaisille.

50plusmatch

50plusmatch treffitNimi kertoo kaiken oleellisen! Deittipalvelu on suunnattu vain yli 50-vuotiaille. Vaikka nimen “match” onkin englanniksi, on sivustolla silti tuhansia suomalaisia käyttäjiä. Palvelussa on runsaasti erilaisia ominaisuuksia aina chatistä keskustelufoorumiin asti.

Vaikka profiilin luominen on maksutonta, tarvitset viestien lähettämiseen maksullisen profiilin.

Saat kuitenkin kokeilla täysjäsenyyttä 7 päivää ilmaiseksi. Klikkaa itsesi sivustolle alta!

Siirry 50plusmatchiin tästä

Eliittikumppani

Eliittikumppani treffitLaadukasta seuraa! Eliittikumppani panostaa seuranhakijoiden laatuun. Sivusto on suunnattu erityisesti korkeasti koulutetuille ja työurallaan menestyneille suomalaisille.

Sivuston käyttäjistä 50 % on miehiä ja 50 % naisia.

Profiilin luominen on täälläkin ilmaista, mutta tarvitset maksullisen tilin ottaaksesi yhteyttä muihin käyttäjiin.

Siirry Eliittikumppaniin tästä

E-kontakti

E-kontakti suomalainen deittipalveluAlma Median omistama 100 % suomalainen treffipalsta. Sivustolla on tuhansia suomalaisia miehiä ja naisia joka ikinen päivä – kaikista ikäluokista.

Myös E-kontaktissa profiilin luominen on maksutonta, mutta Premium-ominaisuudet maksavat erikseen.

Huomaa! Voit kokeilla E-kontaktin täysjäsenyyttä ilmaiseksi alennuskoodilla EK2017.

Lue E-kontakti arvostelu

Vinkit & neuvot yli 50-vuotiaille deittailijoille

Jos et ole aikaisemmin tutustunut nettideittailun ihmeelliseen maailmaan, saat alta parhaat vinkit yli viisikymmenvuotiaan nettitreffailuun.

Ole aktiivinen

Unelmiesi prinssi, prinsessa, kuningas tai kuningatar ei tule hakemaan sinua kotioveltasi. Sinun pitää itse laittaa aikaa ja vaivaa oikean 50+ treffin löytämiseen. Kun olet rekisteröitynyt yhteen yllä suositelluista treffipalstoista, ryhdy heti selaamaan muiden käyttäjien profiileja. Kun löydät kiinnostavan, lähetä hänelle viesti.

Ole oma itsesi

On tärkeää, että et yritä olla jotakin mitä et ole. Älä siis valehtele tai yritä elvistellä. Luota omiin vahvuuksiisi. Parisuhde ei saa perustua valheisiin. Ole siis alusta asti rehellinen oma itsesi.

Ole itsevarma

Vaikka olisitkin oma itsesi, ole oma itsevarma itsesi. Tämä ei tarkoita machoilua tai öykkäröintiä, vaan omien mielipiteiden ilmaisesmista, viestien lähettämistä, asioiden kertomista itsestäsi, toisen kanssa avoin keskusteleminen ja niin edelleen.

Nettitreffit eivät eroa normaalista keskustelusta

Netissä keskusteleminen ja naisen tai miehen hurmaaminen on ihan samanlaista kuin tosielämässä. Älä siis lähetä heti rivouksia ja härskejä kommentteja toiselle – äläkä missään nimessä pyydä toista lähettämään sinulle alastonkuvia… Myös muut käyttäjät ovat oikeita ihmisiä, joilla on tunteet ja käytöstavat. Viesti heidän kanssaan aivan kuten viestisit kasvotustenkin.

Muista laittaa profiilisi kuntoon

On tärkeää, että kirjoitat profiiliisi kunnon kuvauksen, jossa kerrot millainen olet ja mitä haet. Lisää profiiliisi myös kuva. Kuvalliset profiilit saavat treffipalstasta riippuen noin 10-20 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat profiilit.

Etsi sitä oikeaa

Jos oikeasti haluat vakavan parisuhteen, joka toimii, kannattaa unohtaa turhat “säätämiset”. Voit tietysti flirtata ihmisten kanssa ja käydä vähän kahvilla, mutta jos tapaamasi henkilö ei tunnu siltä oikealta, älä turhaan tuhlaa häneen aikaasi. Tiedät jo mitä haet. Jos et löydä hakemaasi treffeiltä, etsi uudet.

Muista kuitenkin, että kukaan ei ole täydellinen. Tiedosta myös, että vaikka me kehotamme sinua olemaan tuhlaamasta aikaa turhiin tapauksiin – älä heitä potentiaalisia kumppaneita roskikseen pikkuasioiden takia. Kukaan ei ole täydellinen. Et edes sinä.

Muista nauttia

Olitpa sitten ollut sinkku pitkään tai vasta juuri eronnut, muista nauttia elämästä. Elämää ei kannata ottaa kuolemanvakavasti. Pidä hauskaa sekä yksin että tapaamiesi potentiaalisten treffikumppanien kanssa. Kokeile uusia asioita ja pidä lippu korkealla!

Yhteenveto

Ihmisten asenteet nettideittailuun ovat viime vuosina muuttuneet positiivisempaan suuntaan. Todella moni 50+ sinkku etsii nyt seuraa netin treffipalstoilta. Keski-ikäisyys on nykyään jännittävää ja aktiivista aikaa elämässä.

Lue myös: Top 10 suomalaiset treffipalstat

Jos siis olet 50 plus ja haluat löytää itsellesi deitit – kokeile yhtä yllä suositelluista deittipalveluista ja ole aktiivinen!