4+5 miesten ja naisten yleistä virhettä deittiprofiilissa

Vältä virheet deittiprofiilissasi

Nettideittailu on mahtava tapa löytää potentiaalisia kumppaniehdokkaita – tai vaikka vain viettää aikaa ja löytää uusia ystäviä. Jos tavoitteesi on kuitenkin löytää oikea sielunkumppani, kannattaa välttää näitä yleisiä virheitä deittiprofiilissasi.

Miesten virheet

  1. Turhan höpölöpön kirjoittelu. Miehillä on usein ongelmia päästä asiaan – kirjoittaa jotain syvällistä tai merkityksellistä. He kirjoittavat ympäripyöreyksiä. Älä siis kuvaile itseäsi “kivaksi” ja “fiksuksi” ja “välittäväksi” mieheksi… Kaikki me väitämme olevamme sellaisia! Jos haluat erottua joukosta, kuvaile näitä ominaisuuksiasi tarkemmin. Sen sijaan, että olet “sporttinen”, kerro kuinka käyt crossfit-treeneissä 3 kertaa viikossa. Sen sijaan, että olet “hauskaa seuraa”, kerro miten viettäisitte lauantai-iltaanne unelmiesi kumppanin kanssa.
  2. Itkutarinan kertominen. Jos haluat tappaa kaiken tunnelman, niin tällä se onnistuu. Miehet aivan liian usein kertovat miten heidät jätettiin edellisessä suhteessa tai miksi he kärsivät yhä ex-suhteestaan. Selvä. Luuletko oikeasti, että naiset haluavat deitata sinua säälistä? Meillä kaikilla on historiamme, mutta ei sitä deittiprofiiliin kannata kirjoittaa. Kirjoita mitä haet ja mistä pidät – älä siitä, miksi sinuun sattuu.
  3. Liiallinen mulkvismi. Vaikka aina kehotamme miehiä olemaan itsevarmoja, on itsevarmuuden ja mulkkuuden välillä ero. Älä siis kehuskele kuinka hyvän näköinen olet kaikkien naisten mielestä tai kerro, että sinulla on varaa olla kranttu naisien suhteen. Sen sijaan, että kirjoittaisit profiiliin “en halua yhteydenottoja läskeiltä”, kerro miten paljon nautit urheilusta ja toivot unelmakumppanisi jakavan harrastuksen kanssasi. Vältä turhaa pinnallisuutta ja keskity persoonallisuuteesi
  4. Huono suomi. Sekä kirjoitus- että kielioppivirheet näyttävät profiilissasi todella huonolta. Ne saavat sinut näyttämään joko tyhmältä tai väliinpitämättömältä. Kumpikaan ominaisuus ei ole naisten mieleen. Tarkasta siis deittiprofiilisi oikeinkirjoitus ennen sen julkaisemista.

Naisten virheet

  1. Kaikki into kadoksissa. Naiset helposti vaipuvat profiileissaan epätoivoon ja melankoliaan. Usein heillä saattaa olla otsikossa surumielinen teksti tyyliin “Yksinäinen neito”, “Odottaa sitä oikeaa”, “Väsynyt odottamaan” tai “Tylsistynyt prinsessa”. Eivät miehet tylsistyneistä naisista innostu! Sen oikean etsiminen on innostava matka, eikä mikään tragedia. Miehet ottavat yhteyttä naisiin, jotka ovat iloisia ja hyväkäytöksisiä. Anna siis innokkuuden näkyä ja vältä itseinhoa!
  2. Liian suppea kuvaus. Vaikka miehet ovatkin visuaalisempia kuin naiset (katsovat kuvat ensin), on tekstillä silti merkitystä. Kirjoita siis profiiliisi riittävästi: kerro mitä teet, mitä haluat elämältä, mistä pidät, millaiset ovat arvosi ja mikä sinua innostaa.
  3. Liikaa tekstiä siitä mitä ET halua. Vaikka profiilissa kannattaa olla tarkka ja kertoa mitä mieheltä haluaa, ei sinun kannata mennä liian yksityiskohtaisiin asioihin. Sinun ei kannata kertoa kaikki inhoamiasi asioita – ei itsestäsi, ei tästä maailmasta eikä unelmakumppanistasi. Ole positiivinen!
  4. Huonot kuvavalinnat. Aivan liian usein naiset valitsevat profiilikuvakseen vanhan kuvan, jossa he näyttävät aivan eriltä kuin nykyään. Se on huijaamista! Toinen huono valinta ovat kuvat, joissa olet bilettämässä, kaverin kanssa tai joissa vietät aikaa eläimiesi kanssa. Ota kuva itsestäsi sellaisena kuin nykyään olet, ja arvosta sitä!
  5. Liikaa virheitä. Sama homma kuin miehillä. Huono suomi on turnoff. Vältä siis kirjoitusvirheitä, slangia ja nettikieltä (LOL, OMG). Käytä pisteitä ja pilkkuja oikein. Aloita lauseet isolla kirjaimella. Ihan oikeasti.

Nyt tiedät mitkä virheet kannattaa deittiprofiilissa välttää.