Kuinka iskeä nainen – top 9 vinkit miten nainen isketään

Vinkit miten kysyä naista ulos

Miehet luulevat välillä, että pelkkä baariin ilmestyminen riittää. Naisen iskeminen ei kuitenkaan ole ihan niin yksinkertaista – ei vaikka olisit joku Brad Pitt tai George Clooney. Naisen iskeminen vaatii vähän vaivannäköä ja ymmärrystä. Olet kuitenkin nyt oikeilla jäljillä – olet oikealla sivustolle, sillä me kerromme tässä artikkelissamme kuinka iskeä nainen!

Vinkki #1: Unohda kornit iskulauseet

Ensimmäinen ja helpoin vinkki: lopeta kliseiden käyttö. Milloin viimeksi olet kuullut tuttaviltasi, että he ovat iskeneet naisen jollakin oikealla iskulauseella? “Isäsi on varmasti simpukka, kun sinä olet tuollainen helmi.”, “Sattuiko se, kun putosit taivaasta – enkeli?”, “Mennäänkö teille, meille vai eri teille?” ja “Käytkö täällä usein?” on kuultu jo aivan liian monta kertaa.

Vaikka netistä löytyisi jotain uudempia iskulauseita, kannattaa niiden käyttämistä silti välttää. On paljon parempi tapa yksinkertaisesti osoittaa kiinnostusta ja esitellä itsensä.

Vinkki #2: Pidä aina silmät auki

Tällä tarkoitamme sitä, että naisen iskeminen ei rajoitu pelkästään baariin tai yökerhoon. Usein naisen iskeminen on paljon helpompaa paikoissa, joissa he eivät sitä odota. Hyviä paikkoja ovat esimerkiksi kauppareissut, harrastukset, työpaikka – siis käytännössä ihan missä tahansa kuljetkin. Kaupassa on helppo kommentoida jotakin hauskaa toisen ostoksista. Esimerkiksi selkeästi urheilevalle naiselle on helppoa sanoa jotakin puoliksi naljailevaa – mutta silti hauskaa, ei loukkaavaa – hänen terveellisistä valinnoistaan.

Vinkki #3: Itsevarmuus on Alpha ja Omega

Alku ja loppu. Kaiken juuri. Itsevarmat miehet ovat kautta aikojen kiinnostaneet naisia. Itsevarmuus nimittäin uhkuu miehisyyttä, se kertoo sinulla menevän hyvin ja sinun pystyvän lähes mihin tahansa. Muista kuitenkin, että itsevarmuuden ja kusipäisyyden raja on häilyvä, mutta sitä ei missään nimessä saa ylittää.

Vinkki #4: Kysy kysymyksiä

Naiset rakastavat huomiota. Okei. Aika yleistävää, mutta niin se vain on. Jos haluat oikeasti tietää miten iskeä nainen, on salaisuus oikeassa kiinnostuksessa. Sinun tulee kysyä kysymyksiä hänen elämästään ja kiinnostuksen kohteistaan, kuunnella tarkkaan ja sitten esittää lisäkysymyksiä. Lisä- eli jatkokysymyksillä todistat, että olet kuunnellut ja oikeasti ymmärtänyt mitä nainen on sanonut. Olet siis oikeasti kiinnostunut!

Vinkki #5: Älä pelkää pakkeja

Jokainen meistä epäonnistuu joskus. Jos siis saat pakit, unohda se ja siirry eteenpäin. Kyseinen nainen ei ollut tarkoitettu sinulle. Vika ei välttämättä ole sinussa – tilanne tai naisen sen hetkinen mielentila on voinut vaikuttaa pakkeihin. Älä jää ylianalysoimaan epäonnistumisia. Laita uutta matoa koukkuun!

Vinkki #6: Älä ehdottele

Jos haluat nähdä naisen vielä uudelleen, ei ensimmäisillä tai toisilla treffeillä kannata vielä suoraan lähteä ehdottamaan seksiä. Tiedät kyllä varmasti, jos toinen on halukas. Mutta siihen ei kannata ketään painostaa heti alusta lähtien (jos se ei molemmilta tule heti luonnostaan).

Vinkki #7: Lue naisen kehonkieltä

Naisen liikkeistä on usein helppoa päätellä mitä hän sinusta ajattelee. Ovatko liikkeet hermostuneita? Katsooko hän koko ajan sinusta poispäin? Nojautuuko hän koko ajan sinusta kauemmas? Nämä ovat helppoa vinkkejä siitä, että olet menettämässä tilanteen. Suosittelemme tässä kohtaa joko vaihtamaan kohdetta tai taktiikkaa. Jos olet yrittänyt itsevarmasti tähän asti puhua vain itsestäsi, kysy jotakin naiselta. Hiusten kanssa leikkiminen, lähemmäs nojautuminen, kevyet kosketukset, hymyily, nauru ja huulien lipominen ovat tutkimusten mukaan hyviä merkkejä.

Vinkki #8: Unohda 3 päivän sääntö

Jenkkileffoissa aina käsketään miesten odottaa kolme päivää ennen kuin voivat soittaa naiselle. Tämä on täyttä kukkua. Vaikeasti tavoiteltavat ihmiset ovat menneet jo pois muodista. Kiinnostuneisuus on kaiken perusta. Näytä siis, että olet kiinnostunut ja laita hänelle viestiä tahi soita vaikka jo seuraavana päivänä.

Vinkki #9: Kokeile deittipalveluja

Deittipalveluja ja -sovelluksia on nykyään runsaasti sekä mobiilissa että netissä. Jos tavoitteenasi on oikeasti löytää itsellesi kumppani, suosittelemme tutustumaan deittipalvelut-listaamme täällä. Jos vastaavasti etsit vain yhden illan juttua, lataa puhelimeesi Tinder ja anna mennä!

Yltä löysit monta vinkkiä siihen kuinka iskeä nainen. Ota vinkit käyttöösi seuraavan kerran, kun lähdet mihin tahansa kotoasi!