Victoria Milan – paras pettämissivusto suomalaisille

Victoria Milan deittipalvelu

VictoriaMilan.fi on kukaties “se tunnetuin” pettämissivusto Suomessa. Tietysti Ashley Madisonin rinnalla. Mutta ainakin omien kokemustemme perusteella Victoria Milanista kuhistaan enemmän, siihen luotetaan enemmän ja sieltä salasuhteita löytyy ympäri Suomea.

Mikä Victoria Milan on?

 • Salasuhdesivusto varatuille
 • Myös sinkut voivat rekisteröityä
 • 100% anonyymi, ei nimiä – profiilikuvankin voi sumentaa kasvoista
 • Yli 800 000 käyttäjää ympäri maailman, kymmeniä tuhansia suomalaisia
 • Löydä salasuhde, yhden yön juttu, flirttiseuraa tai kahvittelukaveri

Luo profiili tästä

Miksi Victoria Milan perustettiin? Noh. Tavallisilla treffisivustoillakin on tavallisesti noin 20-30 % käyttäjistä varattuja. Kyllä. Luit oikein. Deittipalveluiden käyttäjistä jopa 30 % on usein varattuja. Victoria Milan iskee tähän markkinarakoon. Jos kerran varatut hakevat suhteita, miksi ei sitten saattaisi heitä yhteen ja perustaisi treffipalvelua, jossa he voivat avoimesti hakea salasuhdetta? Näin ne sinkut, jotka käyttävät perinteisiä treffipalstoja, eivät tunne oloaan petetyksi, kun vastaan tuleekin varattu käyttäjä.

Millaiset ihmiset käyttävät Victoria Milania?

Tavalliset suomalaiset, jotka kaipaavat piristystä sänkytouhuihin, jännitystä elämäänsä tai muuten haluavat irtioton harmaasta arjeestaan. Monella on olo, että on jumittunut vanhaan parisuhteeseensa eikä saa siitä sellaista tyydytystä mitä haluaisi. Ei välttämättä tunnetasolla, eikä fyysisesti. Salasuhde tarjoaa usein molempia. Osa käyttäjistä jatkaa salasuhdetta pidempään, toisille on vain tärkeämpää saada lyhytkestoinen seikkailu ja tuntea olevansa jälleen haluttu – etenkin, jos oman kumppanin kanssa seksi ei ole viime aikoina maittanut tai muuten luonnistunut.

Useimmille syy pettämiseen löytyy oman parisuhteen ongelmista. Oma kumppani ei osaa tarjota läheisyyttä, ei kykene tyydyttämään seksuaalisesti tai ei tarjoa henkistä tukea tilanteissa, joissa sitä kaivattaisiin. Toisilla syynä on kokemuksien puute: aloilleen on asetettu jo nuorella iällä ja saman ihmisen kanssa ollaan oltu käytännössä koko elämä nuoruudesta lähtien.

Toki on “olosuhteiden aiheuttamaa” pettämistä. Tai eivät olosuhteetkaan pettämistä aiheuta, mutta helpottavat sitä. Tällä viitataan esimerkiksi pikkujouluihin, firman kesäjuhliin tai villiin baari-iltaan, jonka päätteeksi se todella seksikäs työkaveri yllättäen tarjoutuu sekstaamaan kanssasi. Harvalla on siinä kohtaa enää pokkaa sanoa “ei kiitos”. Tilanne niin sanotusti tekee varkaan. Kun tulee helppo paikka pettää, moni pettää.

Luonnollisesti henkilöt, jotka käyttävät Victoria Milanin kaltaista pettämissivustoa ovat tehneet päätöksen salaisen suhteen löytämisestä tietoisesti. Sivustolle ei voi rekisteröityä vahingossa.

Suuri osa käyttäjistä etsii salaseuraa oman kaupunkinsa ulkopuolelta. Näin vältetään tilanteet, joissa joku tutun tuttu tai kaverin koirankusettajan kaima paljastaa salasuhteen omalle puolisolle ja kusee koko homman.

Lisäksi moni järjestää salaisen suhteen tapaamiset niin, että ne ajoittuvat työmatkoille. Näin kiinni jääminen on yleensä epätodennäköisempää, kun puoliso ei välttämättä ihmettele mikset olet tullut yöksi kotiin tai mikä ihme siellä kaupungilla oikein kesti.

Profiilin luominen

Tästä päästäänkin kätevästi aasinsillan kautta rekisteröitymiseen. Nyt kun olet päättänyt hankkia sen salaisen suhteen, on aika luoda profiili Victoria Milaniin.

Rekisteröityminen tapahtuu kolmessa vaiheessa. Ensin yksinkertaisesti annat sähköpostisi. Tämän jälkeen annat hieman lisätietoja: käyttäjänimen, salasanan, syntymäajan, kotikaupunkisi sekä seksuaalisen suuntautumisesi.

Voit lisätä profiiliisi myös profiilikuvan, mutta se ei ole pakollista. Toki kuvalliset profiilit ovat muiden käyttäjien mielestä aina mielenkiintoisempia. Jos haluat lisätä kuvan, mutta et halua jäädä kiinni sivuston käytöstä, voit käyttää Victoria Milanin Anonymous Blur -ominaisuutta. Tällä työkalulla voit sumentaa eli “blurrata” kasvot profiilikuvastasi. Näin sinulla on kuva, joka kertoo hieman muodoistasi ja olemuskestasi, mutta kasvojasi ei voida kuitenkaan tunnistaa.

Tämän jälkeen kirjoitat profiiliin kuvauksen. Tekstikenttiä on kaksi. Niihin ei voi kirjoittaa superpitkää romaania, mutta riittävästi, jotta saat kerrottua mitä haluat, mistä pidät ja millainen olet.

Hinta

Artikkelin kirjoitushetkellä maksullisten profiilien hinnat olivat seuraavanlaiset:

 • 1 kuukausi: 54,99 €
 • 3 kuukautta: 119,97 € (39,99 €/kk)
 • 6 kuukautta: 179,94 € (29,99 €/kk)
 • 12 kuukautta: 239,88 € (19,99 €/kk)

Profiilin luominen on ilmaista, mutta ilmaisprofiililla ei voi ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin. Maksuttomalla profiililla voit selata muiden kuvia, joten sillä pääsee kyllä alkuun – mutta jos haluat salasuhteen Victoria Milanin kautta, joudut siitä maksamaan.

Huomaathan, että me emme ehdi päivittämään viimeisimpiä hintatietoja tänne jatkuvasti. Tarkista siis Victoria Milanin sivustolta viimeisimmät hinnat ennen tilaamista.

Joidenkin mielestä hinta on turhan korkea, mutta voiko sinun mielestäsi jännitykselle ja tyydytykselle laittaa hintaa? Meidän mielestämme ei.

Hanki salasuhde!

Nyt tiedät Victoria Milanista kaiken oleellisen. Se on yksi maailman suosituimmista salasuhdesivustoista, jonka kautta myös tuhannet suomalaiset ovat löytäneet itselleen salaista seuraa.

Kertauksena:

 • 100% anonyymi & turvallinen
 • Tuhansittain suomalaisia käyttäjiä
 • Profiilin luominen maksutonta, viestien lähettämiseen tarvitset VIP / Premium-jäsenyyden
 • Löydä salasuhde, yhden yön juttu tai vaikka vain päiväkahviseuraa

Luo profiili tästä