9 vinkkiä hyvään suihinottoon

Vinkkejä millainen on hyvä suihinotto tekniikka

Haluatko oppia millainen on hyvä suihinotto? Kaipaatko vinkkejä täydelliseen tekniikkaan? Tämä artikkeli antaa sinulle 9 vinkkiä, joiden avulla otat suihin paremmin kuin koskaan ennen. Lue ja ihastu!

1. Valmistaudu etukäteen

Onko seksististä sanoa, että kannattaa näyttää hyvältä miestä varten? Pahoittelumme, jos tuo kuulostaa väärältä, mutta totta se on. Kun valitset itsellesi ihanat seksikkäät alusvaatteet, laitat itsesi parhaimmillesi ja olet flirttaileva ja iloinen, saat myös miehen innosta piukeaksi (tai noh, kivikovaksi).

Myös ns. “ympäristö” kannattaa valmistella. Katso, että annat suihinoton paikassa, joka on siisti ja mukava. Himmennä valaistus tunnelmalliseksi, varmista miehen mukavuus ja poista turhat häiriötekijät (häiritsevä musiikki, TV, jne).

2. Muista esileikki

Hyvä suihinotto pitää sisällään myös esileikin – aivan kuten muukin hyvä seksi. Tämä tarkoittaa käytännössä vaatteet päällä hyväilyä, halailua, suutelua ja koskettelua. Voit ottaa itseltäsi hieman peittävimpiä vaatteita pois ja näyttää paljasta pintaa. Miehen housuja ei tarvitse riisua ennen kuin pullotus alkaa selkeästi tuntua etumuksessa.

3. Katse luo yhteyden

Kaikki alkaa yhteyden luomisesta. Mies käy kuumana ja turhat vaatteet on saatu jo riisuttua, mutta ennen kuin edes lipaiset munaa kielelläsi tai hyväilet sitä huulillasi, katso miestä syvälle silmiin. Näytä siltä, että oikeasti haluat ottaa munan suuhusi.

4. Aloita hitaasti

Miehellä ei ole kiire laueta. Eikä sinullakaan pitäisi olla kiire saada häntä ejakuloimaan. Aloita siis mieluummin liian hitaasti kuin liian nopeasti. Leikittele vapaasti. Vieritä sormeasi hitaasti edestakaisin pitkin kullin alapuolta tai kivekseltä toiselle. Voit vaikka taputtaa kullia kevyesti ja katsoa miten mies reagoi. Kaikki kiusoittelu tuntuu hyvältä. Hyväile vielä kärkeä huulillasi ja katso miestäsi ennen kuin sujautat sen kokonaan sisään.

5. Muista käsipeli

Hyvä suihinotto sisältää myös hieman käsipeliä. Sinun ei tarvitse koko ajan runkata miestä, mutta jos haluat tarjota todellista nautintoa, otat hitaan aloituksen jälkeen kädet mukaan ja sivelet niillä ensin miehen kiveksiä ja välilihaa. Voit kevyesti hieroa hänen sisäreisiään. Viimeistään kun haluat hänen tulevan, kiedot käden myös peniksen varren ympärille, puristat kevyesti ja liu’utat kättäsi ylös-alas samaan tahtiin suusi kanssa. Jos miehellä on iso penis, kannattaa ottaa molemmat kädet mukaan. Näin saat varresta puristavan otteen pidemmältä matkalta ja voit keskittyä terskaan suullasi.

6. Pidä kosteus yllä

Mitä enemmän sylkeä, sen parempi. Suurin osa miehistä ei nauti mistään kuivasta – ei käsihommista, suihinotoista eikä kuivasta penetraatiosta. Etenkin, jos käytät paljon käsiäsi, muista välillä kosteuttaa penistä syljelläsi.

7. Hampaat piiloon

Yksi tärkeimpiä vinkkejä: älä pureskele. Hampaat tarjoavat hyvän lisäpaineen, mutta älä ikinä käytä niitä sellaisinaan peniksen vartta vasten. Suusi tulee olla juuri sen verran auki, että ylähampaat eivät raavi penistä verille. Voit peittää ne kevyesti huulillasi. Vastaavasti alahampaat kannattaa peittää työntämällä kieli niiden päälle.

On totta, että osa miehistä saattaa nauttia myös näykkimisestä ja hampaiden käytöstä. Jos haluat pelata varman päälle, otat suihin ilman hampaita. Näin vältät kivuliaat onnettomuudet.

8. Kieli on tärkeä osa

Kiusoitteluvaiheessa voit käyttää kieltäsi munan nuolemiseen. Etenkin alapinta (varsinkin juuri terskan reunalta) on herkkä ja kieli tuntuu siinä hyvältä. Oikea tekniikka kielen käyttöön itse suihinoton aikana on helppo ja siihen ei tarvita monimutkaisia vinkkejä – tämä yksi riittää: tunge kieli mahdollisimman ulos ennen kuin tunnet peniksen suuhusi.

Jos haluat kokeilla “advanced”-tekniikkaa, kokeile nuolla kullin alapintaa kielelläsi samalla kun se on suussasi. Kokeile mitä mies siitä pitää!

9. Kun on aika ejakuloida

Ei ole mikään salaisuus, että miehet tykkäävät tulla sekä rinnoille, kasvoille että suuhun. Siis käytännössä minne vain ja milloin vain. Jos haluat varmistaa, että oma miehesi saa juuri haluamansa käsittelyn, kannattaa häneltä kysyä etukäteen mihin hän haluaa tulla. Jos et ole häneltä sitä etukäteen selvittänyt tai jos hetken huumassa ei tunnu oikealta kysyä, on kaikkein varminta antaa hänen tulla suoraan lämpimään suuhusi.

Nieleminen ei ole mitenkään pakollista. Siitä on turha stressata. Kun mies on tullut, hän ei välitä mitä teet spermalla. Jos haluat käydä sylkemässä sen pois, voit vapaasti tehdä niin.

Mies: Muista ilmoittaa, kun olet tulossa. On todella epäkohteliasta vain rysäyttää mällit naisen suuhun ilman varoitusta.

Näillä vinkeillä hyvä suihinotto onnistuu varmasti! Ei muuta kuin kokeilemaan ja tarjoamaan nautintoa!