Sokkotreffit netissä

Hanki sokkotreffit netistä

Sokkotreffit ovat jännittäviä! Et tiedä minkä tyyppinen ihminen sinua oikein odottaa, mitä deiteillä mahtaa oikein tapahtua ja mitä odottaa sokkotreffeiltä. Jos kaverisi ovat sopineet sokkotreffit puolestasi, toivot ainakin, että he ovat tienneet minkä tyyppisistä miehistä tai naisista olet yleensä kiinnostunut – sinun makusi. Jos taas olet sopimassa sokkodeittejä jollekin tutullesi, kannattaa sinun hiukan kaivella ja pohdiskella, mitä osapuolet toisistaan odottavat ennen kuin lyöt treffit lukkoon.

Tässä artikkelissa käymme läpi sokkotreffien peruspalikoita, annamme vinkkejä ja kerromme, miten löydät sokkotreffit netistä – jos niin haluat. Lue siis eteenpäin avoimin mielin!

Online Chat – tapa löytää itselleen sokkotreffit

Internet on luonut meille suomalaisille aivan uusia mahdollisuuksia! Vielä 50 vuotta sitten treffit piti sopia kasvotusten ja ihmisiin tutustuttiin lavatansseissa tai kavereiden kautta. Nykyään kaikki on helpompaa! Netissä on kymmenittäin erilaisia palveluita, palstoja ja sivustoja, joiden kautta kaiken ikäiset suomalaiset ottavat toisiinsa yhteyttä, jutustelevat ja sopivat sokkotreffejä. Kumppanin tapaaminen netin kautta ei ole enää edes minkäänlainen tabu – Tinder on niin suosittu, että uusista pareista (etenkin nuoremmista) todella moni ottaa ensikontaktin deittisovelluksen kautta.

Jos sinäkin haluat löytää itsellesi sokkotreffit, mutta et halua kavereidesi järkkäävän niitä sinulle – kokeile netin deittipalstoja. Isoon osaan deittipalveluista rekisteröityminen on ilmaista ja saat perusominaisuudet käyttöösi ilman maksua. Osa keskustelupalstoista – tai esimerkiksi Happy Pancake -deittisivusto – on kokonaan ilmaisia.

Olipa kotikaupunkisi Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Oulu tai mikä tahansa muu isompi suomalainen paikkakunta, netistä löytyy yleensä juttuseuraa nopeasti.

Miten sopia sokkotreffit? Toimi näin:

  1. Rekisteröidy treffipalveluun. Yhteen tai useampaan.
  2. Täytä profiilisi tiedot mahdollisimman hyvin.
  3. Lisää profiilikuva. Kuvalliset profiilit saavat enemmän yhteydenottoja.
  4. Selaa muiden käyttäjien profiileja.
  5. Lähetä kiinnostaville käyttäjille viestejä. Ole rohkea, älä pelkää kontaktia!
  6. Sovi tapaaminen – muista, että sokkotreffit eivät vielä sido sinua mihinkään muuhun!
DeittipalveluKuvaus 
Eliittikumppani.fiEliittikumppani on palvelu pitkäaikaista ja onnellista parisuhdetta etsiville sivistyneille ja aidoille sinkuille. Yli 15 miljoonaa jäsentä Euroopassa.Eliittikumppani treffit
Seuraajokaiselle.fiSuosittu ja täysin kotimainen deittipalvelu netissä.Seuraajokaiselle.fi deitit
50plusmatch.fiTreffisivusto aktiivisille 50-plussille. Löydä kumppani tai uusia ystävyyksiä!50plusmatch treffit
VictoriaMilan.fi
Salaseuraa varatulle! Täysin anonyymi.

Suomen suosituin salasuhdesivusto.
Victoria Milan salasuhdesivusto varatuille

Minua jännittää, mitä tehdä?

Kaikki jännittää joskus! Sokkotreffit jännittävät, koska et vielä tiedä mitä odottaa. Se on täysin luonnollista. Jännityksestä ei myöskään tarvitse päästä eroon – sen vain ei saa antaa lamaannuttaa sinua. Helppo tapa kontrolloida jännitystä on miettiä valmiiksi muutamia kysymyksiä treffikumppanillesi. Keskustelunavauksia. Mieti muutamia hyviä kysymyksiä ja pohdi miten itse vastaisit niihin. Koska ette tunne toisianne, on helppo aloittaa ihan perusasioista kuten: kerro jotain itsestäsi, mistä olet kotoisin, mitä teet työksesi, onko sinulla lapsia, tykkäätkö matkustella, missä maassa vierailit viimeksi, mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi ja niin edelleen.

Jos pelkäät, että näytät yksinäiseltä paikalla tai että toinen osapuoli ei saavu, mene sokkotreffeille kirjan kanssa. Näin jos seuralaisesi ei jostain syystä saavukaan paikalle (jos hän jänistää), eivät ihmiset ympärilläsi huomaa jonkun tehneen sinulle ohareita. Lisäksi paikalle tuleminen kirjan kanssa on oiva mahdollisuus avata keskustelua seuralaisesi kanssa. Oletko lukenut tätä kirjaa? Mitä mieltä olit siitä? Kuka on lempikirjailijasi? Keskustelun avaaminen on helppoa.

Surkeita treffejä ei kannata turhaan pelätä. Jos sokkotreffit eivät suju, ne eivät suju. Sinun tulee muistaa, että kyse on vain yhdestä illasta. Voit tavata jonkun todella ihanan, jonka kanssa vietät koko loppuelämäsi – tai vaihtoehtoisesti tapaat jonkun, jonka kanssa teillä ei synkkää. Silloin näet hänet vain tuon yhden kerran, nautit ruoasta tai kahveista ja toteatte yhdessä, että homma ei toiminut. Huonoista treffeistä on ihan turha stressaantua. Kaikki eivät sovi yhteen, niin se vain on. Olkaa molemmat rehellisiä ja kertokaa toisillenne, jos kipinä ei syttynyt ja jatkakaa omaa elämäänne.

7 vinkkiä sokkotreffeille

Oletko jo päättänyt, että haluat itsellesi sokkotreffit netistä? Tässä pari vinkkiä, joilla pääset alkuun ja saat treffit sujumaan!

1. Rohkaise mielesi

Ihan ensimmäiseksi sinun pitää rohkaista mielesi ja sopia sokkotreffit. Kuten yllä jo mainitsimme, jos teillä ei synkkaa, kyse on vain yhdestä illasta. Jos homma toimii, saatat löytää kumppanin loppuelämäksesi. Mitä menetettävää sinulla siis on? Sokkotreffit tuntemattoman kanssa voivat kuulastaa pelottavalta, mutta ne eivät sitä lopulta ole. Treffikumppanisi samassa tilanteessa kuin sinä ja haluaa tavata sinut. Tutustukaa ja katsokaa, mitä illasta kehkeytyy.

2. Ole rehellinen

Jos löydät jonkun potentiaalisen oloisen tyypin ja haluat, että teillä voisi olla yhteinen tulevaisuus, pitää sinun olla rehellinen alusta asti. Yksikään hyvä parisuhde ei ala valehtelemalla. Ole siis rehellinen sekä omista ominaisuuksistasi, kiinnostuksen kohteistasi ja elämäntilanteestasi. Kaikki rakentuu luottamuksen päälle!

3. Pukeudu asuun, jota rakastat

Yksi iso osa vastapuolen hurmaamista on itsevarmuus. Voit vaikuttaa omaan itsevarmuuteesi pukemalla yllesi asun, jota rakastat. Kun olet sinut tyylisi kanssa, tunnet olosi rennommaksi ja varmemmaksi ja hurmaat treffiseurasi todennäköisemmin.

4. Kysy kysymyksiä

Kyse ei ole työhaastattelusta, mutta jos haluat oppia kumppanistasi lisää, pitää sinun kysyä. Näytät olevasi kiinnostunut, kun osaat kysyä tarkentavia jatkokymyksiä toisen kertomasta jutusta. Vältä kuitenkin rankkoja aiheita, kuten aikaisempia parisuhteita, sairauksia tai perheongelmia.

5. Naurakaa yhdessä

Nauru on paras lääke kaikkeen. Jos haluat, että mies tai nainen pitää sinusta, löydä yhteinen sävel huumorissa ja saat takuuvarmasti kutsun toisille treffeille. Löytyisikö ympäristöstänne esimerkiksi jotain hauskaa ja huomionarvoista? Onko sinulla jokin hauska tarina kerrottavaksi?

6. Älä juo liikaa

Toisaalta aika itsestäänselvyys, mutta silti asia, josta pitää mainita. Yksi tai kaksi drinkkiä tahi pari lasia viiniä on ihan sallittua. Et kuitenkaan halua treffien lopussa näyttää humalaiselta. Se ei nosta arvoasi kenenkään silmissä.

7. Ole avoin ja ennakkoluuloton

Älä odota toiselta osapuolelta mitään, vaan lähde treffeille avoimin mielin. Kuten todettua, kyse on kahvista tai ravintolaillasta, ei vielä naimisiinmenosta. Ole siis avoin ja ennakkoluuloton ja katso mihin keskustelu teitä vie.

Sokkotreffit kaverille?

Joskus eteesi saattaa tulla tilanne, jossa tunnet ihmisen, joka sopisi sinkulle kaverillesi täydellisesti. Ei ole ennenkuulumatonta sopia sokkotreffejä kaverille. Älä kuitenkaan tee tätä kaverisi selän takana! Kysy häneltä suoraan, mitä mieltä hän on sokkodeittailusta ja olisika hän valmis tapaamaan ihmisen, jonka sinä uskot sopivan hänelle. Kerro toisesta osapuolesta hyviä ominaisuuksia, mutta älä kuitenkaan “ylimyy” (suomalaiset eivät yleensä usko mihinkään liian täydelliseen). Kun molemmat osapuolet ovat kertoneet olevansa avoimia tapaamisille, kysy kaveriltasi missä ja milloin hän haluaa treffit pitää ja lyö homma lukkoon. Muista kuitenkin, että et saa asettaa kaverillesi mitään paineita illan onnistumisesta. Kyse on hänen elämästään, ei sinun.

Sovi sokkotreffit netissä

Nettitreffit ovat oiva tapa löytää itselleen seuraa. Luot vain itsellesi profiilin, lähdet ennakkoluulottomasti etsimään mielenkiintoisia käyttäjiä ja aloitat reippaasti viestittelyn. Elämä ei ole niin vakavaa. Ole siis rohkea ja hanki sokkotreffit netistä vaikka jo tänään!