Seuranhaku: 7+1 vinkkiä aloittamiseen & parhaat seuranhakupalvelut

Netin parhaat seuranhakupalvelut suomalaisille

Seuranhaku pyörii vuonna 2018 todella pitkälti netissä. Erilaiset vanhat lehtien treffipalstat ovat menettäneet suosiotaan vuosi vuodelta ja suositut seuranhakupalvelut netissä ovat saaneet uusia käyttäjiä ympäri Suomea.

Parhaat seuranhakupalvelut

Alta löydät meidän suosikkimme suomalaisille suunnatuista seuranhakupalveluista.

Eliittikumppani

Eliittikumppani treffitEliittikumppani.fi on TV:stäkin tuttu seuranhakupalvelu, joka haluaa panostaa “kumppanien laatuun”. Kyse ei kuitenkaan ole pelkästä lääkärien, lakimiesten ja johtajien treffisivustosta. Ehei. Sivustolla on paljon myös muiden alojen ihmisiä. Sivuston tarkoitus on löytää juuri sinulle sopiva kumppani persoonallisuutesi perusteella.

Noin 70 prosenttia sivuston käyttäjistä on korkeasti koulutettuja ja jo 30 vuoden ikäpyykin ylittäneitä. Eliittikumppani onkin oiva valinta, jos haet laadukasta seuraa.

Seuraajokaiselle

Seuraajokaiselle.fi deititVuodesta 1996 lähtien toiminut seuranhakupalvelu on todella alansa asiantuntija! Koska sivusto on täysin suomalainen on heillä myös suomeksi toimiva asiakaspalvelu, johon voit halutessasi jopa soittaa.

Yksi Seuraajokaiselle.fi:n mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on “anonyymi soitto”. Voit siis soittaa kiinnostavalle tuttavuudelle niin, että et paljasta omaa puhelinnumeroasi.

Happy Pancake

Happy Pancake on ilmainen treffisivustoRuotsin suosituin treffipalvelu on nyt vahvassa kasvussa myös Suomessa. Ja miksikö? Koska Happy Pancake on 100% ilmainen. Täällä voit lähettää viestejä, katsoa profiileja ja tehdä kaikkea mahdollista täysin ilmaiseksi. Vastapainoksi sivustolla on sitten mainoksia, joiden tuotoilla palvelua ylläpidetään.

Happy Pancake on erittäin hyvä vaihtoehto niille, jotka kokeilevat seuranhakua netissä ensimmäistä kertaa. Koska et joudu maksamaan mistään, voit vapaasti hakea uusia kokemuksia.

Lue Happy Pancake esittelymme.

E-kontakti

E-kontakti suomalainen deittipalveluE-kontakti.fi on täysin suomalainen treffipalvelu, joka on selkeä ja helppo käyttää. Sivustolla on tuhansia suomalaisia käyttäjiä kaikista ikäluokista. Hakuominaisuus toimii hyvin. Lisäksi saat joka päivä viisi ehdotusta sopivista kumppaneista (voit toki vastata myös “ei kiitos”). Täällä uusiin ihmisiin tutustuminen on helppoa!

Rekisteröityminen on ilmaista ja pääset heti selaamaan muiden profiileja, mutta voit lähettää viestejä vain maksullisella profiililla.

be2

be2 treffitKansainvälinen be2 on yksi maailman suosituimmista deittipalveluista. Sen erikoisuus on laaja persoonallisuustesti. Kun luot profiilin, vastaat useisiin kysymyksiin. Vastauksesi perusteella be2 etsii sinulle täydellisesti sopivaa kumppania.

Profiilin luominen on tälläkin sivustolla ilmaista, mutta esimerkiksi viestien lähettämiseen vaaditaan maksullinen profiili.

Vinkit seuranhakuun

Alta löydät meidän parhaat vinkkimme seuranhakuun. Näiden avulla pääset nopeasti alkuun ja löydät toivottavasti unelmiesi kumppanin.

1. Hyvä profiilikuva

Moni seuranhakupalvelu on vertaillut omia statistiikkojaan ja tullut siihen lopputulokseen, että kuvalliset profiilit saavat tavallisesti noin 10-20 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat. Siksi on ehdottoman tärkeää, että sinäkin lisäät profiiliisi kuvan.

Parasta on valita:

  • Kuva, jossa näyt selvästi edestäpäin. Ainakin kasvojesi tulisi näkyä, mutta halutessasi kuva voi olla myös niin sanottu “rintakuva” (ei tissejä tiskiin, vaan kuva rajattu noin navan kohdalta).
  • Tuore kuva. Älä käytä vanhaa lukioaikaista kuvaasi, vaan jotakin viimeisen vuoden ajalta. Vanhojen kuvien käyttö on muiden käyttäjien harhaanjohtamista. Et sinäkään halua, että sinulle käy niin.
  • Älä peitä kasvojasi. Valitse siis kuva, jossa sinulla ei ole hattua tai aurinkolaseja.
  • Vain sinä. Kuvassa ei siis kannata olla koiria, kavereita tai julkkiksia. Treffisivustot ovat oman datansa perusteella voineet todistaa, että kuvat, joissa on vain käyttäjä itse, toimivat parhaiten.

2. Ole aktiivinen

Pelkkä profiilin luominen ei riitä. Me toistamme sitä tällä sivustolla päivästä toiseen: unelmiesi prinssi tai prinsessa ei tule hakemaan sinua kotioveltasi. Sinun tarvitsee nähdä vaivaa sen eteen. Tee siis hakuja, käytä flirttitoimintoja, lähetä viestejä ja ole itse aktiivisesti sopimassa treffejä.

Esimerkiksi noin 30-60 minuuttia päivässä on hyvä alku. Itse suosittelemme jopa 1-2 tuntia päivässä, jos oikeasti haluat löytää seuraa nopeasti.

3. Rehellisyys

Jos oikeasti haluat löytää sen oikean, ei profiilissa tai viesteissä kannata valehdella. Valheista jää aina kiinni ja sitten se mukavasti alkanut suhde loppuu nopeasti. Rehellisyys ei kuitenkaan tarkoita, että sinun tarvitsee kirjoittaa profiiliisi koko elämäntarinaasi. Painota hyviä puoliasi ja pidä profiili positiivisena, älä käsittele esimerkiksi edellisiä suhteitasi tai kerro miksi et ole unelmien kumppani. Ne asiat voidaan sitten puida joskus myöhemmin.

4. Älä ihastu tekstin perusteella

Ihminen on aina erilainen chat-viesteissään kuin kasvotusten. Älä siis ihastu toiseen käyttäjään pelkän profiilin ja lähettämienne viestin perusteella. Profiilissa on lisäksi helppo tuoda esille vain omat hyvät puolensa ja unohtaa ne huonot (niin me kaikki teemme).

Siksi sinun kannattaa oikeasti lähteä avoimin mielin tapaamaan uusia tuttavuuksiasi ja ihastua vasta sitten.

5. Älä tuhlaa aikaa profiileihin, jotka eivät sytytä

“Meressä on paljon kaloja”, kuuluu vanha sanonta. Se pitää paikkansa myös seuranhaussa. Netin seuranhakupalveluissa on tuhansia suomalaisia käyttäjiä. Sinun ei siis kannata tuhlata aikaasi sellaisiin profiileihihn, jotka oikeasti eivät tunnu siltä oikealta. Jos profiilikuva ja -teksti eivät kiinnosta sinua ollenkaan, älä lähetä viestiä. Jos taas saat viestejä henkilöiltä, jotka eivät sytytä sinua, älä turhaan vaivaa päätäsi heillä.

6. Panosta ensimmäiseen viestiin

Se asettaa pohjan kaikelle. Perinteiset “sä oot tosi kaunis” tai “mennäänkö treffeille” tyyppiset sutjautukset eivät yksinkertaisesti toimi. Kirjoita siis ensimmäiseen viestiisi jotakin persoonallisempaa. Pyri hakemaan yhteyttä kertomalla lyhyesti miten toisen profiili sytytti sinut ja mitä yhteistä löysit. Kysy vielä lopuksi avoin kysymys. Se voi olla joko tarkennus johonkin profiilissa mainittuun (“Mikä on suosikkiasiasi lenkkeilyssä?”) tai jotakin, mikä on itsellesi tärkeää (“Tykkään erityisesti vaeltamisesta. Mikä on oma suosikkikohteesi Lapissa ja miksi?”).

7. Sopikaa tapaaminen nopeasti

Jos viestittely jatkuu pitkään, alkaa tunteita jo syntyä ja tapaamisen järjestäminen tuntuu isolta askeleelta. Samalla ehditte keskustella jo niin paljon netissä, että mitään uusia asioita ei jää enää ensitreffeille. Onkin siis paljon parempi idea tavata nopeasti kuin märehtiä asiaa ja pitkittää treffien sopimista.

+1 Muista peruuttaa jäsenyytesi, jos et halua jatkaa

Moni maksullinen seuranhakupalvelu toimii kuukausilaskutusperiaatteella – siis vähän samaan tapaan kuin esimerkiksi Netflix. Jos et peruuta tilaustasi, voidaan sinulta automaattisesti veloittaa myös seuraavan kuukauden maksu, vaikka et kirjautuisi palveluun kertaakaan sisään. Jos siis haluat lopettaa maksullisen palvelun käytön, muista myös peruuttaa tilauksesi.