Seuraajokaiselle kokemuksia – hanki treffit tositarkoituksella

Seuraajokaiselle kokemuksia ja vinkit miten sopia treffit

Kuten nimikin jo vihjaa, Seuraajokaiselle.fi on suomalainen seuranhakuun tarkoitettu palvelu. Sivustoa käyttävät pääasiassa vakavaa suhdetta etsivät suomalaiset sinkut – toki niin suomeksi kuin ruotsiksi, sillä olemmehan kaksikielinen maa. Ruotsinkielisille on luotu oma sisarsivustonsa kontakten.fi.

Vaikka sivuston pääasiallinen tarkoitus on tarjota sinulle mahdollisuus uuden parisuhteen löytämiseen, on palvelusta syntynyt myös tuhansia ystävyyksiä.

Seuraajokaiselle pähkinänkuoressa:

 • Suomalainen deittipalvelu
 • Löydä itsellesi elämänkumppani
 • Avoinna kaikille yli 18-vuotiaille
 • Yli 100 000 käyttäjää
 • Kokeileminen ilmaista (2 pvää), mutta tämän jälkeen tarvitset maksullisen paketin viestittelyyn
 • Seuraa myös iäkkäämmille

Kokeile 2 päivää ilmaiseksi!

Mikä sitten erottaa Seuraajokaiselle-deitit muista samankaltaisista palveluista? Historia, 100% suomalaisuus (toki myös E-kontakti on 100% suomalainen) ja anonyymit tekstiviestit, joita voi lähettää palvelun kautta.

Koska palvelu on kotimainen, on se erittäin luotettava ja helppokäyttöinen. Jos sinulla on mitä tahansa ongelmia tai kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluun, joka on avoinna useita tunteja joka päivä.

Rekisteröityminen

Seuraajokaiselle rekisteröityminen on helppoa. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen. Lisäksi sinun tulee täyttää rekisteröitymisen yhteydessä sukupuolesi, etsittävän kumppanin sukupuoli, seuranhaun laatu (esim. vakava suhde), ikäsi, horoskooppisi, kotipaikkakuntasi, maakunta, josta haluat löytää seuraa sekä oma profiilitekstisi.

Sinun ei tarvitse heti kirjoittaa superpitkää profiilitekstiä, sillä tekstillä ei ole minimipituutta. Suosittelemme kuitenkin kirjoittamaan pitkän ja kattavan tekstin muutaman ensimmäisen päivän aikana. Tarkempi teksti tuo sinulle parempia yhteydenottoja.

Palvelun kaikki profiilit tarkastetaan manuaalisesti. Ylläpidon pitää siis tarkastaa tietosi ennen kuin profiilisi tulee julkisesti näkyviin.

Match-kysymykset

Rekisteröitymisen jälkeen sinun tulee vielä vastata Match-kysymyksiin ennen kuin pääset aloittamaan itse seuranhaun. Ei hätää! Match-kysymykset ovat yksinkertaisia monivalintakysymyksiä. Sinun tehtäväsi on valita vaihtoehdoista se, jonka unelmiesi kumppani vastaisi. Näin Seuraajokaiselle saa kätevästi tietoa unelmakumppanistasi ja osaa tarjota sinulle parempia osumia.

Kokemuksia & arvostelut

Lukemalla netin foorumeiden keskusteluita läpi (sekä itse kokeilemalla tietysti) selviää nopeasti, että Seuraajokaiselle kokemukset ovat olleet pääasiassa positiivisia. Verrattuna useisiin ulkomaisiin toimijoihin, Seuraajokaiselle on luotettava ja helppo käyttää.

Ainoat negatiiviset kommentit nettiforuumeilla ovat yleensä liittyneet chat-ominaisuuteen: osa käyttäjistä on saanut viestejä, vaikka he eivät ole edes olleet itse paikalla ja kaikki chatissä olleet profiilit eivät ole tuntuneet luotettavilta. Seuraajokaisella.fi on kehittänyt ominaisuutta ja itse emme ainakaan saaneet tällaisia kokemuksia chatin puolelta.

Miten saada Seuraajokaiselle treffit?

Ensimmäinen askel on aina tietysti rekisteröityminen ja profiilin luominen. Muista kirjoittaa riittävän pitkä profiilikuvaus. Jos et tiedä mitä kirjoittaa, lue oppaamme 9 vinkkiä hyvän deittiprofiilin luomiseen.

Kun profiili on kunnossa, on aika aktivoitua. Me painotamme tätä aina: sinua ei tulla hakemaan treffeille kotioveltasi. Sinun pitää itse olla aktiivinen. Tämä pätee etenkin miesten kohdalla (naiset saavat yleensä enemmän yhteydenottoja). Älä siis ole skeptinen vaan lähde aktiivisesti etsimään sopivia kumppaniehdokkaita. Käytä hakuominaisuutta ja tutustu alueesi sinkkuihin. Kun löydät potentiaalisen tuntuisen treffikumppanin, lähetä hänelle viesti.

Hyvä ensimmäinen viesti ei ole mikään “sä oot kuuma” tai “lähetäänkö treffeille” – hyvä ensimmäinen viesti kertoo miksi kiinnostuit juuri tästä henkilöstä ja jotakin pientä itsestäsi, mikä liittyy toisen profiiliin. Hyvä ensimmäinen viesti myös loppuu usein tarkentavaan kysymykseen (vältä kysymyksiä, joihin voi vastata yhdellä sanalla).

Kun keskustelu on saatu avattua, ole itsevarma ja ole oma itsesi. Toisia käyttäjiä ei tarvitse pelätä. He ovat sivustolla samasta syystä kuin sinäkin: löytääkseen seuraa. Kun keskustelua on käyty hetki, on aika pyytää toista treffeille. Pyynnön kanssa ei kannata kierrellä ja kaarrella, vaan rehellisesti mennä suoraan asiaan.

Hinta & ominaisuudet

Sivustoa voi kokeilla ilmaiseksi kahden päivän ajan. Tämän jälkeen osa ominaisuuksista muuttuu maksullisiksi. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä maksullisen profiilin hinnat olivat seuraavat:

 • 30 päivää 15,00€
 • 60 päivää 20,00€
 • 180 päivää 30,00€

Emme kuitenkaan ehdi päivittämään näitä tietoja joka päivä, joten suosittelemme, että tarkastat tämänhetkiset hintatiedot vielä Seuraajokaiselle.fi:stä.

Etenkin puolen vuoden eli 180 päivän paketti on meidän mielestämme erittäin edullinen. Kokemuksiemme perusteella tuossa ajassa ehtii hyvin sopia jo useampia nettitreffejä. (Emme voi tätä toki sinulle taata.)

Ostamalla käyttöaikaa eli maksullisen profiilin, saat pääsyn seuraaviin ominaisuuksiin:

 • Rajaton viestittely
 • Kaikkien profiilien selailu
 • Muiden käyttäjien kuvien katselu
 • Mahdollisuus käyttää chat-ominaisuutta
 • Mahdollisuus käyttää videochat-ominaisuutta
 • Mahdollisuus ladata kuvia omaan galleriaan
 • Mahdollisuus käyttää VIP-kuvia, jotka näkyvät vain tietylle käyttäjille
 • Mahdollisuus lisätä profiileja suosikeiksi (helpottaa profiilien löytämistä myöhemmin)
 • Profiilin vierailijoiden tarkastelu, näet kuka profiilissasi on käynyt

Maksullisen profiilin lisäksi sivuston kautta on mahdollisuus lähettää tekstiviestejä ja soittaa puheluita anonyymisti. Anonyymit puhelut ja tekstiviestit maksavat erikseen, mutta ne tarjoavat sinulle loistavan mahdollisuuden oikeasti keskustella kiinnostavien treffikumppanien kanssa ennen tapaamista ilman että annat kuitenkaan omaa numeroasi kenellekään.

Entäs yksityisyys?

Seuraajokaiselle.fi on anonyymi, mutta se ei ole niin yksityinen kuin osa kilpailijoista. Profiileja on nimittäin mahdollista selailla myös ilman rekisteröitymistä. Voit ilman rekisteröitymistä nähdä muun muassa nimimerken, iän, paikkakunnan ja käyttäjän sukupuolen sekä pienen pätkän profiilitekstistä. Myös profiilikuvan esikatselu on kaikille näkyvillä.

Periaatteessa tämä ei ole mikään ongelma – päinvastoin. Näin sinun profiilisikin saa enemmän näkyvyyttä ja ehkäpä joku rekisteröitymätön käyttäjä innostuu sinusta, rekisteröityy ja ottaa yhteyttä.

Muuten yksityisyys on hyvällä tasolla. Tietojasi ei ikinä luovuteta eteenpäin. Kuvia on mahdollista lisätä niin, että ne näkyvät vain tietyille henkilöille. Voit blokata yksittäisiä käyttäjiä. Ja kuten todettua, voit halutessasi soittaa myös anonyymejä puheluita tai lähettää nimettömiä tekstiviestejä. Tämä viimeinen ominaisuus on todella uniikki treffisivustojen maailmassa!

Yhteenveto

 • Deittipalvelu kaikenikäisille suomalaisille
 • Yli 100 000 käyttäjää vuosittain
 • 100% suomalainen: luotettava ja helppo käyttää
 • Maksuton 2 päivän kokeilu, tämän jälkeen maksullinen

Kokeile 2 päivää ilmaiseksi!