Seuraa varatulle? Nämä 3 deittipalvelua sopivat parisuhteessa olevalle

Pornon katsominen ja pettäminen

Mistä seuraa varatulle? Moni naimisissa tai muussa parisuhteessa oleva ei kehtaa hakea seuraa netistä perinteisten treffisivustojen kautta. Syitä tähän voi olla monia, mutta tärkein lienee tämä: perinteiset deittipalvelut on tarkoitettu sielunkumppanin löytämiseen – ja tavallisesti varatut haluavat seuraa seksiin tai flirttailuun, eivät loppuelämäkseen.

Ja me ymmärrämme tämän hyvin. Ei ihmistä ole välttämättä luotu yksiavioiseksi. Toki arvostamme heitä, jotka ovat uskollisia parisuhteessaan, mutta monogamia on useiden tutkimusten mukaan ihmisluonnon vastaista. Kun oma kumppani ei tyydytä kaikkia halujasi, on täysin ymmärrettävää, että haluat jonkun muun hoitavan homman.

Meidän tehtävämme ei ole kuitenkaan moralisoida tai vetää linjoja sallitun ja kielletyn välille. Me vain autamme sinua löytämään oman polkusi. Alta löydät deittipalvelut, joista löytyy seuraa varatuille.

Victoria Milan – Suomen suosituin salasuhdesivusto

Victoria Milan salasuhdesivusto varatuilleVictoria Milan on mahtava palvelu. Sillä on tuhansia käyttäjiä joka puolelta Suomea. Se on noussut uutisiin markkinoinnillaan useampaan otteeseen – ja sen suosio kasvaa vuosi vuodelta.

Victoria Milan on niin sanottu pettämissivusto – eli deittipalvelu, josta varatut etsivät salasuhdetta.

Miten tämä näkyy sivustolla?

  • 100% anonyymi, tietojasi ei näytetä kellekään, joille et niitä itse kerro.
  • Profiilikuvan voi blurrata kasvoista, jotta sinua ei voida tunnistaa.
  • Liittyminen on täysin ilmaista, mutta lisäominaisuudet maksavat.

Victoriamilan.fi on paras treffisivusto varatulle. Tämä on meidän mielipiteemme.

Siirry sivustolle

Tinder

No pakkohan se Tinderkin on tässä listassa mainita. Tinder oli ykkösenä parhaat deittisovellukset -listallamme ja syystäkin. Tinderin perustehtävä on saattaa yhteen seksiseuraa haluavat miehet ja naiset. Vaikka olemme kaikki kuulleet, että Tinderin kautta on alkanut useita pitkiäkin parisuhteita, ei se ole alunperin ollut sovelluksen tarkoitus.

Tinder tuo ruudullesi lähialueesi muita käyttäjiä yksi kerrallaan. Sinun tehtäväsi on joko pyyhkäistä oikealle eli kertoa olevasi kiinnostunut tai pyyhkäistä vasemmalle eli “hylätä” toinen käyttäjä.

Jos sekä sinä että toinen käyttäjä molemmat hyväksytte toisenne (swaippaatte oikealle), teistä tulee Tinder-pari. Tämän jälkeen voitte aloittaa chatin ja esimerkiksi sopia tapaamisesta (jos chat menee hyvin).

Tinder ei kuitenkaan ole yhtä turvallinen kuin Victoria Milan. Siinä missä salasuhdesivustoilla on tavallisesti vain varattuja, voi Tinderissä olla ketä hyvänsä. Lisäksi Tinderissä kuvia ei voi blurrata – eli naapurin Marjatta saattaa hyvinkin tunnistaa sinut.

Cheating 69

Cheating69 seksisuhdesivustoCheating69.fi on suhteellisen tuore lisäys salasuhdesivustojen laajaan katraaseen. Se on suunnattu nimenomaan suomalaisille parisuhteessa oleville käyttäjille, jotka haluavat löytää seuraa seksiin tai flirttailuun. Vaikka kyseessä on pettämissivusto, kuten jo nimikin kertoo, on mukaan eksynyt jonkin verran myös sinkkuja.

Tällä hetkellä Cheating 69 ei vielä ole missään nimessä Suomen suosituin salasuhdesivusto ja käyttäjämäärät ovat vielä rajatut. Käyttäjäkunta tuntuu kuitenkin kasvavan päivä päivältä suuremmaksi.

Muista nämä 5+1 vinkkiä, kun haet seuraa varattuna

Näillä vinkeillä suhde löytyy helpommin – ja et jää kiinni.

Anonyymiys

Jos et halua jäädä kiinni kumppanillesi, valitse deittipalvelu, jossa voit olla mahdollisimman anonyymi. Me suosittelemme Victoria Milania. Muista myös pyyhkiä selaushistoriasi tietokoneelta ja puhelimestasi… Äläkä näytä luottokorttilaskua kumppanillesi, jos olet ostanut maksullisia lisäpalveluita kortillasi.

Ole rehellinen palvelussa

Ei, ei parillesi. Vaan sivustolla. Salasuhdesivustolla voit kertoa hakevasi yhden yön juttua tai pidempää salasuhdetta. Voit vapaasti kertoa olevasi nyt naimisissa tai avosuhteessa. Kannattaa myös kertoa minkä tyyppinen mies tai nainen sinua kiinnostaa: sporttinen, rintava, lihaksikas, rento, vaalea, tumma…

Muista profiilikuva

Aivan samalla tavalla kuin perinteisissä deittipalveluissa, myös seksiseuraa etsivät katsovat ensin kuvat. Ja etenkin yhden yön jutuissa ulkonäöllä on merkitystä. Kuvalliset profiilit saavat keskimäärin noin 10-20 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat, hieman treffipalstasta riippuen.

Ole aktiivinen

Usein sopivan panoseuran löytäminen vaatii sinulta aktiivisuutta. Älä siis odota, että uhkea prinsessa tai unelmiesi ori ottaa sinuun yhteyttä, vaan selaa itse profiileja läpi ja ota yhteyttä ihmisiin, jotka tuntuvat sinusta vetäviltä.

Varo sosiaalista mediaa

Facebook on yksi yleisimmistä tavoista jäädä kiinni: joko jompikumpi salasuhteen osapuoli lisää toisen kaveriksi, kommentoi varomattomasti jotain tai käytte keskustelua Facebook Messenger -sovelluksessa. Näistä kaikista jää jälki ja pahimmassa tapauksessa jonkun kumppani näkee viestit. Lisäksi päivityksiin päätyy usein tieto paikasta. Jos salasuhteen haluaa pitää salassa, kannattaa olla erittäin tarkkana sosiaalisen median kanssa.

Mistä seksiseuraa varatulle?

Netistä. Toki voit halutessasi suunnata kotikaupunkisi yöelämään, mutta nykyään moni valitsee ennemmin ns. seksitreffisivuston. Rekisteröidyt, täytät profiilisi tiedot ja lähdet etsimään sopivaa seuraa läheltäsi. Myös varatulle löytyy seksi- ja flirttiseuraa ympäri Suomea.

Ovatko palvelut anonyymejä / nimettömiä?

Kyllä ovat. Henkilökohtaisia tietojasi kuten nimeäsi, osoitettasi tai sähköpostiasi ei näytetä suosittelemissamme palveluissa muille käyttäjille. Lisäksi moni palvelu sallii kuvista mm. kasvojen sumentamisen, joten sinua ei voida tunnistaa.

Voiko juuri eronnut hakea salaseuraa?

Kyllä. Seuraa voivat netistä hakea niin sinkut, varatut kuin juuri eronneetkin – tai eroprosessissa olevat. Lisäksi voit hakea seuraa varatulle niin hetero-, bi- kuin homosuhteista.

+1 Sovi tapaaminen julkiselle paikalle

Vaikka kiinni jäämisen riski on suurempi julkisella paikalla, kannattaa uuden seuralaisen kanssa silti aina tavata ensimmäistä kertaa julkisella paikalla. Deittisovelluksia saattavat käyttää myös ihmiset, joilla ei ole hyvät mielessä. Vaikka molempien tarkoituksena onkin päästä illan päätteeksi sänkyyn, on ensimmäinen yhteinen ilta silti parempi aloittaa paikassa, jossa on muitakin ihmisiä. Älkää nyt kuitenkaan menkö aviopuolisonne suosikkiravintolaan tai -kahvilaan.

Näillä vinkeillä ja näiden deittipalveluiden kautta löytyy myös seuraa varatulle. Aloita sinäkin oma seikkailusi!