Seksiseuraa netistä

Panokaverit netistä

Seksiseuraa kaipaavat kaikki. Olipa se siitä ihanasta naapurintytöstä, omasta vaimosta, työpaikan komeasta IT-tyypistä tai tuntemattomasta panomiehestä – harva kieltäytyy, kun seksiseuraa on tarjolla.

Jos sinulla kutkuttaa alushousuissa ja kaipaisit sutinaa lakanoiden väliin, mutta kotoa ei löydy sopivaa kumppania, kannattaa alkaa etsiä seksiseuraa netistä.

Kaikki me tiedämme, että netistä etsitään treffiseuraa – mutta emme ole vielä kaikki ymmärtäneet, että perinteisten nettitreffien lisäksi verkosta etsitään todella paljon seuraa seksiin. Aikaisemmin tällaista toimintaa pidettiin jotenkin epäilyttävänä ja häpeällisenä. Tinderin ja muiden vastaavien sovellusten myötä myös netin seksisivustot ovat löytäneet tiensä suomalaisten sydämiin – niin sinkkujen, varattujen kuin pariskuntienkin.

Unohda siis turhat ennakkoluulot ja kokeile. Saatat yllättyä.

Mistä sitä löytää netistä?

SivustoKuvausSivusto
Sexpartner.fiEi pitkäaikaisia parisuhteita, vaan seksikumppanuuksia ja yhden illan juttuja.SexPartner seksitreffit
VictoriaMilan.fi
Salaseuraa varatulle! Täysin anonyymi.

Suomen suosituin salasuhdesivusto.
Victoria Milan salasuhdesivusto varatuille

Huomaa: Profiilin luominen on usein maksutonta, mutta Premium-ominaisuudet yleensä maksavat.

Olipa kotikuntasi Turku, Helsinki, Tampere, Oulu, Jyväskylä tai mikä tahansa muu – halukasta seuraa on todennäköisesti tarjolla näiden sivustojen kautta. Jopa pienemmät paikkakunnat kuten Kuopio, Joensuu, Vaasa ja Pori – kaikista löytyy innokkaita nussijoita. Uusimaa on tietysti suosituin alue, Helsingin lisäksi seksiseuraa löytyy helposti muun muassa Espoon ja Vantaan alueelta. Omien kokemustemme perusteella sivustoilla on profiileita ympäri Suomea (hieman sivustosta riippuen). Joten jos asuinkuntasi on Kouvola, Lappeenranta, Mikkeli, Joensuu tai Kotka – ei kannata hätääntyä.

Maksaako sivustojen käyttö?

Täytyy rehellisesti myöntää, että kyllä. Vaikka useimpiin seksitreffisivustoihin voi rekisteröityä ilmaiseksi, ei ilmaisella profiililla saa kuitenkaan vielä sovittua seksitreffejä vuonna 2018. Maksuttomalla vaihtoehdolla pääset yleensä luomaan oman profiilisi ja selaamaan muiden profiileja, mutta et voi lähettää yksityisviestejä. Tämä tosin vaihtelee hieman sivustosta toiseen.

Hinta vaihtelee myös sivustolta toiseen. Moni treffisivusto tarjoaa muutaman päivän, parin viikon tai kuukauden mittaista testijaksoa, joka on normaalia kuukausihintaa selvästi halvempi. Joskus alkuun pääsee ihan parillakin eurolla. Tällöin kannattaa kuitenkin muistaa, että jos et peruuta tilaustasi, saattaa se automaattisesti jatkua täysihintaisena kuukausiveloituksena. Sama periaatehan on esimerkiksi Netflixissä – saat hetken ilmaiseksi, jonka jälkeen laskutus on automaattista. Jos et siis halua jatkaa palvelun käyttöä, muista perua tilauksesi.

Tarkkoja hintoja ei tähän kannata lisätä, sillä ne saattavat muuttua. Suosittelen, että tarkastat tämän hetkiset päivitetyt hintatiedot itse treffipalveluiden sivuilta ja luet myös peruutusohjeet ennen tilin luomista.

Mitä muuta ottaa huomioon? – Ihmisten yleisimmät huolenaiheet

Vaikka netistä löytyy seksiseuraa suomalaisille, ei se tarkoita, että sinun kannattaa lähteä suin päin suhteeseen. Listasimme tähän alle vielä asioita, joita kannattaa ottaa huomioon, kun sopii tapaamisia ja juttelee tuntemattomille.

Sivustojen turvallisuus

Moni pelkää, että erilaiset seksisivustot vain varastavat luottokorttitiedot tai asentavat viruksia tietokoneellesi. Suurimmassa osassa tapauksista tästä ei kuitenkaan ole kyse. Meidän suosittelemamme sivustot ovat kaikki EU-alueella toimivien yritysten omistavia palveluita, jotka noudattavat täten EU:n ja oman maansa lainsäädäntöä. Yksikään näistä palveluista ei pyörisi pitkään, jos ne varastaisivat tietoja tai pankkikortin tietoja. Palveluiden käyttö on siis turvallista, laillista ja suojattua.

“Seksitreffit ovat noloja”

Kuten jo aikaisemmin tässä artikkelissa totesimme, moni ajatteli näin aikaisemmin. Vuosi vuodelta siitä on kuitenkin tullut hyväksytympää. Tinderin myötä moni on alkanut etsiä seksiseuraa mobiilisti minne ikinä he menevätkään – töissä, baarissa, kirjastossa, ulkomailla. Ja netin seksisivustot ovat tulleet perässä.

Nolostelut ja “häpeä” ei ole kenenkään muun asia tai ongelma kuin sinun itsesi. Todellisuudessa käyttäjiä on Suomessa tuhansittain. Omien seksuaalisten halujen ja tarpeiden tyydyttäminen on normaalia ja jopa suositeltavaa.

“Entä, jos joku tuttu näkee profiilini?”

Ensinnäkin, jos joku löytää profiilisi, on hän itsekin etsimässä seksiseuraa samalta sivustolta. Joten ehkä sen sijaan, että te molemmat nolostuisitte, tukekaa toisianne. Ja jos siltä tuntuu, kokeilkaa vaikka keskenänne sekstailua.

Profiilin luomista on turha häpeillä ja “kiinni jääminen” ei tee sinusta pahempaa ihmistä. Se vain kertoo, että muutkin etsivät seuraa.

“Olen naimisissa. En halua kumppanini tietävän tästä.”

Sitten suosittelemme kokeilemaan juuri salasuhteen etsimiseen tarkoitettua sivustoa. Esimerkiksi Victoria Milanissa anonymiteetti on huippuluokkaa. Voit halutessasi muun muassa “blurrata” eli sumentaa kasvosi valokuvista, jotta kiinni jäämisen riski pienenee.

Yksikään suosittelemistamme seksitreffisivustoista ei näytä nimeäsi, sähköpostiosoitettasi tai muita yksityistietojasi muille käyttäjille.

Tavallisesti kiinni jäävät ovat mokanneet itse – joko jättäneet tietokoneelle oman profiilinsa auki, tekstailleet seksisuhteensa kanssa kumppaninsa vieressä tai muuten paljastaneet asian kumppanilleen.

“Ei käyttäjiä ole oikeasti. Ne ovat valeprofiileja.”

Ne seksitreffisivustot, jotka oikeasti haluavat menestyä, aktiivisesti sekä ehkäisevät valeprofiilien luomista että poistavat vanhentuneita profiileja. Moni sivusto oikeasti hyväksyy kaikki uudet käyttäjät manuaalisesti. Näin varmistetaan, että feikkejä on mahdollisimman vähän. Lisäksi valeprofiilit on helppo huomata itsekin. Jos törmäät sellaiseen, unohda se ja jatka sopivan seuran etsimistä.

Entäs perinteiset keinot?

Jos olet aikaisemmin saanut seksiseuraa perinteisillä keinoilla, niin jatka toki samaan malliin. Etenkin nuoret löytävät helposti samantyyppistä seuraa baareista ja yökerhoista. Jos et kuitenkaan kaipaa hataraa känniseksiä etkä jaksa juoksennella kuppiloissa ja kahviloissa, on Internet oivallinen vaihtoehto. Siksi me hehkutamme seksitreffien sopimista netissä.

Näihin perinteisiin keinoihin liittyen on pakko mainita, että tärkeintä on siinäkin olla aktiivinen ja osata flirtata. Aivan kuten verkossakin. Jotta saat hyvän kuvan “perinteisten keinojen” ja seksitreffisivustojen välisistä eroista, listasimme alle muutamia tärkeitä pointteja.

Hinta

Kuten aikaisemmin mainitsimme, tarvitset tavallisesti maksullisen profiilin löytääksesi seksiseuraa netistä. Maksuttomalla profiililla voit yleensä selata muiden kuvia, mutta et ottaa yhteyttä ja sopia tapaamista. Siksi nettitreffailu maksaa. Mutta niin maksaa perinteinen baarireissukin. Jos otat huomioon taksimatkat, sisäänpääsymaksun, narikat, juomat ja tarvittaessa ruoat, voi yhteen iltaan helposti upota yli sata euroa. Jos biletät kovaa, parikin saturaista.

Kummassakaan tavassa panoseuran saanti ei ole varmaa, mutta yleensä baarireissut tulevat pitkässä juoksussa kalliimmaksi.

Terveys

Jos etsit seuraa baareista ja yökerhoista, saatat juoda myös alkoholia. Aijai. Toki seksiseuraa voi etsiä selvinpäinkin – niin kahviloista, harrastusten parista kuin baaristakin – mutta monelle alkoholi on osa “kivaa iltaa”. Liiallinen alkoholin juominen ei ole terveellistä. Lisäksi usein humalassa tulee tehtyä vääriä valintoja ja lähdettyä kotiin sellaisten tyyppien kanssa, joita ei oikeasti olisi selvinpäin edes halunnut nussia.

Seksin laatu

Suoraan yllä olevaan viitaten, känniseksi on harvoin hyvää. Asia on tietysti eri, jos olet tavannut jonkun kirjastossa ja lähdette kotiin panemaan. Baari-iltojen jälkeiset yhden yön jutut kuitenkin ovat ikävän usein säälittävää häsläystä missä miehellä ei seiso, kumpikaan ei tule ja lopulta kaikki vain sammuvat.

Aamulla herääminen tuntemattoman vierestä

Jos jäät random-juttusi luokse yöksi, voi aamulla joko selvänä tai krapulaisena herääminen olla ikävää. Etenkin, jos et muista minkä näköinen tyyppi vieressä on. Seksitreffisivustoilla tätä ongelmaa ei tule, sillä olet sopinut tapaamisen juuri seksin takia – et iskenyt yökerhosta yön pikkutunteina ensimmäistä vastaan tullutta tyyppiä.

Miten luoda hyvä profiili?

Okei, olet siis nyt päättänyt aloittaa panotreffien etsimisen verkosta ja olet rekisteröitynyt ainakin yhteen sivustoon. Mutta miten nyt varmistat, että profiilisi on mahdollisimman hyvä ja houkutteleva?

Me annamme alla pari tärkeää vinkkiä vuodelle 2018.

Valitse hyvä profiilikuva

Sääntö numero yksi: lisää aina profiilikuva.

Kuvalliset profiilit saavat hieman palvelusta riippuen keskimäärin 10-20 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat profiilit. Kuvatonta profiilia ei huomaa kukaan.

Hyvä profiilikuva on perinteisesti houkutteleva: se siis antaa jonkinlaisen käsityksen vartalostasi ja/tai kasvoistasi. Vaikka profiilissa kannattaa olla rehellinen, kannattaa omia hyviä puolia korostaa. Jos sinulla on hyvä perse, näytä se. Jos kullisi on iso, laita se mukaan kuvaan. Niin yksinkertaista, mutta toimivaa!

Kirjoita hyvä profiiliteksti

Toinen tärkeä tekijä kuvan lisäksi, on tietysti profiilikuvaus. Siis se teksti, joka profiilissasi on. Sekä miehet että naiset kiinnittävät runsaasti huomiota tekstiin (tosin pakko myöntää, että miehet ovat usein paljon kiinnostuneempia kuvista).

 1. Ole itsevarma. Se on seksikästä. Älä siis missään nimessä vähättele tai hauku itseäsi.
 2. Huumori toimii. Pieni pilke silmäkulmassa on aina kiihottavaa. Muista kuitenkin välttää ironiaa ja sarkasmia. Ne eivät toimi kirjoitettuna.
 3. Kerro, mitä haet. Ei sinun tarvitse määritellä tarkkaa silmien väriä tai kuppikokoa… Jos kuitenkin pidät isoista rinnoista, kerro se. Jos tykkäät sporttisista miehistä, kirjoita niin. Jos et kerro mitä haluat, tulet varmasti saamaan aivan jotakin muuta.

Älä kuitenkaan kerro koko elämäntarinaasi. Et ole ripittäytymässä, psykologilla tai etsimässä elämäsi rakkautta. Haluat seksiseuraa netistä. Pidä siis profiilisi tunnelmaltaan kevyenä.

Mitä ottaa huomioon ensimmäisessä tapaamisessa?

Ensimmäinen tapaaminen kannattaa aina sopia yleiselle paikalle. Vaikka olisitkin keskustellut pitkään toisen henkilön kanssa, on kasvotusten tapaaminen aina täysin uusi tilanne. Vaikka olisit 100-prosenttisen varma, että vastapuoli on samalla asialla kuin sinäkin, kannattaa kaikki turvatoimet tehdä: tavatkaa julkisella paikalla, kerro kaverillesi että olet lähdössä ja varmista, että puhelimessasi on riittävästi virtaa jäljellä.

Kun olette ensin vaihtaneet vähän kuulumisia ja tutustuneet kasvotusten, voitte omaan tahtiin siirtyä sinne missä itse akti tapahtuu. Muista kuitenkin, että voit vielä tässäkin kohtaa sanoa ei. Tapaaminen ei vielä tarkoita, että sinun on pakko suostua seksiin.

Kun olette pääsemässä itse seksin pariin, muistakaa suojautua. Suosittelemme aina kondomin käyttöä.

Miten hurmata toinen – eli millainen flirtti toimii?

 1. Muista katsekontakti. Kaikki lähtee katseesta. Se on helpoin tapa flirtata. Katso siis toista silmiin hieman normaalia tiiviimmin, mutta älä tuijota. Katso häntä silmiin kun sinä puhut ja kun hän puhuu. Reagoi tarvittaessa myös kulmakarvoillasi, mutta vain harkitusti.
 2. Matki toisen elkeitä. Kyllä. Se on niin yksinkertaista. Kun toinen kurottaa kohti lasiaan, tee sinä samoin. Kun toinen haroo hiuksiaan, haro sinäkin. Jos välillänne on vahva kemia, tapahtuu tämä “peilikuvaistuminen” usein automaattisesti – mutta sen avulla voit myös vaikuttaa muihin ihmisiin. Kun toimitte samalla tavalla, sinä tunnut paljon miellyttävämmältä ja toinen kokee sinuun vahvempaa yhteyttä.
 3. Kehu uniikisti. Älä ota valmiita lauseita sen räppärin tuotannosta, vaan sano jotakin ainutlaatuista. Vältä siis kliseitä. Jos haluat kehua hänen hymyään, kerro, miten pidät siitä kuinka hänen hampaansa vain juuri ja juuri näkyvät hänen huuliensa välistä ja miten hänen silmänsä samalla aukeavat isommiksi. Ole tarkempi, ole uniikimpi.
 4. Muista yksityiskohdat. Kuuntele tarkkaan mitä toinen sanoo ja palaa myöhemmin yksityiskohtiin. Tämä saa toisen tuntemaan, että heitä ymmärretään ja kuunnellaan.
 5. Muista huumori. Tämä ei tarkoita, että sinun pitää heitellä vitsejä jatkuvasti. Ehei, vaan sitä, että kannattaa pyrkiä ottamaan asiat kevyemmin ja vähemmän vakavasti.
 6. Hymyile. Tai oikeastaan virnuile. Tai noh. Molemmat toimivat. Ero on oikeastaan siinä, että pieni “virne” luo myös mystisen ominaisuuden. Hymyilevään ihmiseen on paljon helpompi samaistua ja tykästyä.
 7. Kysy kysymyksiä. Näytä olevasi kiinnostunut toisesta kysymällä häneltä tarkentavia kysymyksiä aiheesta, josta hän jo puhuu.
 8. Kosketa. Pari ensimmäistä kertaa tulee olla kevyitä ja “tahattomia”. Voit koskettaa häntä kevyesti polveen, olkapäälle tai esimerkiksi alaselkään, jos olette jonossa tai siirtymässä paikasta toiseen. Voit myös “vahingossa” hipaista häntä jalallasi. Kyse on kosketuksesta, joka tuntuu luonnolliselta – sellaista, jota ei tarvitse “pakottaa”.

Yhteenveto

Nyt tiedät miten saat seksiseuraa netistä 2018 ja mitä hyviä ja huonoja puolia seksitreffisivustoissa on. Me tietysti haluamme muistuttaa, että kaikki lähtee sinusta itsestäsi: ole aktiivinen ja itsevarma. Se on varmin tie kohti onnea ja kunnon panoja.