TOP5 Miesten ja naisten seksifantasiat

Miesten ja naisten seksifantasiat

Vuonna 2014 Kanadassa tehtiin laaja tutkimus, johon osallistui yhteensä 799 miestä ja 718 naista (siis 1517 ihmistä). Tutkimuksessa selvitettiin, mitkä ovat miesten ja naisten yleisimmät seksifantasiat – siis mistä ihmiset fantasioivat ihan oikeasti.

Tutkimuksen tulokset olivat suhteellisen selvät.

Miesten seksifantasiat

  1. Suuseksi
  2. Kolmen kimppa (2 naista)
  3. Seksi muun kuin oman puolison kanssa
  4. Seksi epätavallisessa paikassa
  5. Lesboseksin katsominen

Naisten seksifantasiat

  1. Seksi romanttisessa paikassa
  2. Seksi epätavallisessa paikassa
  3. Suuseksin saaminen
  4. Suuseksin antaminen
  5. Hyväillyksi tuleminen

Lisäksi seksifantasioita selvittäneessä tutkimuksessa ilmeni, että noin 92 % naisista ja 83 % miehistä haaveilee romanttisista tunteista seksin aikana. Toki tämä ei tarkoita sitä, etteikö ainakin osa vastanneista saanut näitä tunteita – mutta joka tapauksessa he haaveilivat niistä. Mitä tästä opimme? Seksi tunteiden kanssa on joskus parempaa kuin seksi ilman tunteita.

Koska yllä listatut top5 seksifantasiat miehillä ja naisilla ovat suhteellisen selvät, ajattelimme lisäksi avata alle muutamia tunnettuja fantasioita, joita tutkimuksen top-listalle ei mahtunut.

Anaaliseksi

Kyllä, moni unelmoi siitä “kielletystä hedelmästä”. Tietysti toisille tämäkin hedelmä on ihan arkista tavaraa, vähän kuten banaanit. Joillekin anaaliseksi on kuitenkin täysi mysteeri ja sitä ei harrasteta joko ihan vain periaatteesta tai koska sitä ei vain ikinä ole kokeiltu.

Nyt suosittelemme kokeilemaan!

Tämäkin seksifantasia on suosittu erityisesti miesten keskuudessa. Toki siitä moni nainenkin nauttii. Tietenkään peppuseksistä ei ole pakko tykätä. Jos se ei ole sinun juttusi, niin ei sillä väliä. Jos et kuitenkaan ole kokeillut sitä aikaisemmin tai se on sinulle vähän “harmaata aluetta”, suosittelemme sinua tilaamaan runsaasti liukuvoidetta ja kokeilemaan uudestaan. Voit yllättyä miten nautinnollista kunnon peppupano voi olla.

Kolmen kimpat

Tottakai tämä on listalla! Miehillä seksi kahden naisen kanssa oli top5-listalla kakkosena! Tämä on siis etenkin miesten seksifantasia, mutta kyllä kimppakivasta unelmoivat myös useat naiset. Se, haluaako mies tai nainen kolmanneksi pyöräksi toisen miehen vai toisen nainen onkin sitten ihan makuasia. Toisille istuu paremmin MMF (male-male-female) ja toisille MFF (male-female-female).

Alan eksperttien mukaan kolmen kimpat kiinnostavat etenkin sellaisia ihmisiä, jotka ovat olleet pitkissä parisuhteissa ja jotka eivät ole elämänsä aikana harrastaneet seksiä kovin monen ihmisen kanssa.

Jos kaipaat seksileikkeihin kolmatta pyörää, lue miten löydät seksiseuraa netistä.

Cuckold

Tutkimukset ovat osoittaneet, että etenkin miehet ovat innostuneita niin sanotuista cuckold-fantasioista eli suomalaisittan “aisankannattajista”. Cuckold tarkoittaa, että toinen puolisoista nussii jotakuta muuta, kun toinen katsoo toimintaa. Siis esimerkiksi vaimo nussii tuntematonta kun mies katsoo tätä aktia viereiseltä nojatuolilta.

Tietysti cuckold-seksiin voidaan yhdistää myös lisäelementtejä, kuten sidontaa tai kolmen kimppaa. Siis esimerkiksi mies voi sitoa vaimonsa ja tämän jälkeen antaa toisen miehen nussia häntä. Tai vaihtoehtoisesti voit ensin katsoa aviopuolisoasi tekemässä sitä toisen kanssa ja sitten liittyä mukaan.

Tämä seksifantasia ei sovi ihan kaikille (etenkään niille, jotka ovat vähääkään mustasukkaisia). Sen lisäksi, että tämä seksifantasia on yleisempi miehillä kuin naisilla, on todettu, että cuckold-fantasiat kiihottavat enemmän älyllisesti fiksuja. Tutkijoiden mukaan tämä voi johtua siitä, että älykkäät ihmiset tietävät kumppaninsa olevan heille uskollinen, mutta esimerkiksi toinen mies nussimassa vaimoa edustaa tiettyä “kilpailullisuutta” ja osoittaa, että vaimo on haluttua kamaa myös muiden miesten keskuudessa.

Valtapelit

Moni kiihottuu niin kontrollista kuin siitä luopumisesta. Siis antautumisesta toisen valtaan kokonaan. Esimerkiksi nainen voi antaa miehelle täyden vallan tehdä hänelle mitä tahansa. Miksi näin päin? Koska tutkimuksissa on todettu, että useammin naiset kiihottuvat dominoitavana olemisesta ja miehet dominoinnista. Tosin kyse on vain “keskiarvoista”. Tietysti tämä eroottinen fantasia toimii kumpaankin suuntaan ja sen voi yhdistää esimerkiksi cuckold-juttuihin tai muuhun.

Ihminen on sosiaalinen eläin. Siksi avuttomuus ja voimattomuus sekä vallassa oleminen kiihottavat meitä. Muista kuitenkin, että kaikki valtapeliin ja “pakottamiseen” liittyvät eroottiset leikit pitää aina olla molempien osapuolien ennalta hyväksymiä.

Näihin roolileikkeihin sopivat täydellisesti myös erilaiset BDSM-varusteet kuten piiskat, käsiraudat, narut, nipistimet ja muut vastaavat. Lisäksi dominointiin voidaan yhdistää myös seksiasuja kuten piikaa (sisäkkö), orjatarta, poliisia tai vaikka hoitsua. Yksi kukaties tunnetuimpia eroottisten rooliasujen valmistajia on Baci. Suosittelemme tutustumaan – tilaa naisten seksiasut netistä täältä.

Tuntemattoman nussiminen

Kyllä, sekä miehet että naiset unelmoivat tuntemattomien nussimisesta. Miesten top5-listalla oli myös “seksi muun kuin oman puolison kanssa”, johon seksi tuntemattoman kanssa voidaan laskea osaksi. Sekstaaminen tuntemattoman kanssa on jännittävää, koska se on täysin uusi kokemus ja periaatteessa siihen liittyy riskejä (millainen tuo tuntematon on, kiinni jääminen ja niin edelleen).

Toisaalta osa pariskunnista saattaa saada kicksejä myös roolileikeistä, joissa he esittävät toisilleen tuntemattomia. Mieti mielessäsi: nainen istuu avokaulainen mekko yllään paikallisen baarin tiskillä. Agentti Smith saapuu ovesta trenssitakissa ja aurinkolaseissa. “Oletko sinä Annabelle”, Smith kysyy. “Kyllä, epäilläänkö minua jostakin… herra…?”. “Agentti. Agentti Smith. Teitä epäillään laajamittaisesta salakuljetuksesta, löysimme asunnoltanne dildoja ja käsirautoja. Olkaa hyvä, vien teidät asunnollenne. Näyttäkää minulle mitä olette tilanneet…”

Aika kuumaa agenttidraamaa, vai mitä?

Jos haluat muuten vain löytää tuntemattoman jota nussia, katso miten hankit panotreffit netistä.

Suuseksi

Kyllä, moni mies ja nainen unelmoi suuseksistä. Joillekin se on täysin arkista, jopa viikoittaista tai päivittäistä. Mutta todella moni suomalainen ei harrasta suuseksiä ollenkaan. Ei anna. Ei vastaanota.

Me suosittelemme tietysti kaikkia teitä harrastamaan enemmän suuseksiä. Se on erittäin ihanaa – niin miehille kuin naisille – niin antaa kuin ottaa.

Suuseksin yksi parhaista puolista on sen ILMAISUUS ja HELPPOUS. Siinä missä esimerkiksi tuntemattoman kanssa nussimiseen tai kolmen kimppaan tarvitaan ulkopuolinen ihminen, BDSM-leikkeihin tai roolileikkeihin rekvisiittaa ja anaaliseksiinkin liukkaria, voi suuseksiä harrastaa ihan spontaanisti ilman mitään näistä. Jos siis et ole pitkään aikaan ottanut puolisoltasi suihin, tee se tänään.

Kokeile ja koe!

Nyt tiedät mitkä ovat yleisimmät naisten ja miesten seksifantasiat. Jos oma fantasiasi on hieman harvinaisempi, ei se haittaa mitään! Jos olet parisuhteessa suosittelemme sinua puhumaan avoimesti puolisollesi. Kukaties hän jakaa seksifantasiasi ja haluaa toteuttaa osan niistä!

Lähde: Seksilelu.net