Seksiasento naisen orgasmiin

Seksiasennot naisen orgasmiin

Olitpa mies tai nainen – sinun tulee tietää nämä asennot. Miksi? Nämä ovat seksiasennot naisen orgasmiin. Näillä neljällä asennolla naisen on helpompi saavuttaa orgasmi kuin millään muilla asennoilla.

1. Paras seksiasento naisen orgasmiin: selällään ja mies nuolee

Kyllä. Nainen selällään ja polvet koukussa. Mies nuolee pillua ja stimuloi klitorista (sormilla ja/tai suulla).

Tämä on kaikkein tehokkain tapa saavuttaa naisen orgasmi – paljon parempi kuin mikään perinteinen penetraatio. Nainen saa olla rentona selällään. Mies on suhteellisen mukavassa asennossa ja pystyy näin jatkamaan stimulaatiota pitkään.

2. Lusikka

Kyllä, rakastettu lusikka on oivallinen seksiasento orgasmin saavuttamiseen. Miksi? Koska lusikassa nainen voi olla rennosti ja keskittyä nautintoon, kun mies hoitaa suurimman osan likaisesta työstä.

Lusikassa sekä miehen että naisen on helppo yltää käsillään klitorikseen. Älä siis pidä käsiäsi tyhjänpanttina. Jompikumpi hyväilee käsillään rintoja ja toinen klitorista. Sopikaa työnjaosta keskenänne. Kunhan vain muistatte molemmat. Jos haluatte varmistaa naisen nautinnon, ostakaa pieni kuulavibraattori, jota käytätte klitoriksen kiihottamiseen perinteisen sormipelin sijasta.

Vinkit:

 • Naisen tulisi koukistaa polvensa, jotta vagina kiristyy ja penis osuu juuri oikeaan paikkaan.
 • Stimuloikaa samanaikaisesti käsillänne rintoja ja klitorista.
 • Mikäli nainen tykkää siitä, voi mies suudella tai näykkiä naisen niskaa tai korvia.

3. Lähetyssaarnaaja

Perinteinen – mutta toimiva.

Me kaikki olemme harrastaneet joskus seksiä lähetyssaarnaajassa. Moni pitää sitä tylsänä seksiasentona, mutta se on erittäin toimiva. Se on yksi parhaista seksiasennoista naisen orgasmin saavuttamiseen.

Ensinnäkin, tässä asennossa nainen voi olla suhteellisen rentona. Lisäksi hän voi itse määritellä kuinka koukussa hän haluaa pitää polviaan ja näin vaikuttaa siihen, miltä kulli sisällä tuntuu. Kannattaa muistaa, että tutkimusten mukaan parasta asento orgasmin saamiseen on nimenomaan selällään polvet koukussa.

Lähetyssaarnaajassa mies pääsee penetroitumaan kokonaisvaltaisesti ja peniksen kärki hipoo vaginan takareunaa. Suurin ongelma lähetyssaarnaajassa on kuitenkin klitoriksen pieni huomio. Mies ei nimittäin voi käsillään kiihottaa klitorista ja usein naisenkin on vaikea päästä käsiksi tälle kriittiselle alueelle.

Siksi lähetyssaarnaajasta kannattaa ottaa käyttöön jompikumpi seuraavista strategioista:

 1. Joko mies nousee noin 5-15 senttiä tavallista ylemmäs, jolloin hän itse asiassa liikkeellään osuu myös hieman klitorikseen (ja itse asiassa paremmin myös vaginan takareunaan) TAI
 2. mies ottaa käyttöön vibralla varustetun penisrenkaan. Lähetyssaarnaajassa penisrengas tarjoaa hierontaa juuri oikealla tavalla oikeaan kohtaan.

4. Face Sitting – naaman päällä istuminen

Yllätyitkö, että tämä on listalla? Oletko ikinä ajatellut tätä asentoa syvällisemmin? No me olemme. Tässä asennossa nainen voi olla suhteellisen rentona ja ohjailla miestä oikeaan suuntaan siirtämällä itseään tarvittavaan suuntaan. Miehen ei siis tarvitse itse 100-prosenttisesti määrittää mistä kohdasta hän nuolee, vaan nainen voi omilla toimillaan ohjata kielen juuri oikeaan kohtaan. Lisäksi miehelle asento on todella rento – ja täten nuolemista voidaan jatkaa pitkään. Hänen polvensa eivät väsy. Hän vain makaa reporankana selällään.

Samalla mies voi hyväillä käsillään naisen alaselkää tai reisiä. Jos molemmat nauttivat siitä, voivat sormet livahtaa myös peräaukolle tai välilihaa hieromaan.

Vinkit:

 • Nainen – ohjaa kieli oikeaan kohtaan liikuttamalla lantioitasi.
 • Mies – käytä käsiäsi naisen alaselän, reisien ja pakaroiden hyväilemiseen.

On totta, että tässä asennossa G-piste ei saa suoranaista tyydytystä… Mutta moni nainen kykenee saamaan orgasmin klitorista kiihottamalla. Keskity siis siihen. Älä pohdi sitä, että vaginassa ei ole sisällä mitään.

+1 Lisävinkit

Naisen orgasmin saavuttaminen ei ole helppoa. Ne eivät ole sama juttu kuin miehen ejakulaatio. Naisen orgasmit vaativat aikaa ja vaivaa. Siksi kannattaa ottaa huomioon myös seuraavat seikat.

 • Vähennä häiriötekijöitä: häiritsevät valot ja äänet pienentävät naisen mahdollisuutta saavuttaa orgasmi. Pieni taustavalo jossain kaukana ei välttämättä haittaa, mutta sammuta kaikki suoraan kasvoihin osuvat valot ja muut häiriötekijät.
 • Puhtaus on puoli ruokaa: jos nainella on liian likainen olo tai jotkin hajut häiritsevät häntä, voi kliimaksi jäädä saavuttamatta. Jos haluat pelata varman päälle, ottakaa suihku ennen seksiä.
 • Keskity itseesi: nainen siis… Älä pohdi miehen nautintoa, vaan keskity itseesi. Mies kyllä varmistaa, että hän saa omansa. Tee sinäkin niin.
 • Älä stressaa: älä yritä pakottaa orgasmia. Jos se ei tule tänään, niin se ei tule tänään. Kyse ei ole suorittamisesta. Sinun ei ole pakko saada orgasmia. Keskity siis nautintoon ja siihen, että sinulla on hyvä olla. Älä siihen, että sinun pitäisi lopussa saavuttaa jotakin.
 • Stimuloi itseäsi: naisen on täysin sallittua (jopa suositeltavaa) ottaa tilanne itse haltuun. Jos haluat koskettaa itseäsi, tee se. Mies ei varmasti tunne oloaan uhatuksi, jos hyväilet klitoristasi itse.
 • Anna miehelle vinkkejä: jos mies ei tiedä mitä on tekemässä, anna hänelle vinkkejä. Miehet eivät ota sitä itseensä, he nauttivat siitä. Jos pitää mennä vähän ylös ja vasemmalle, sano se. Jos pitää painaa kevyemmin, kerro siitä.
 • Hyödyntäkää seksileluja: etenkin pienet minivibrat toimivat osana penetraatiota. Niiden avulla on helppo stimuloida klitorista lähes missä asennossa tahansa.