Miten löytää puumanainen tai suhde nuorempaan mieheen?

Suhde nuorempaan mieheen tai vanhempaan naiseen

Oletko nuori mies, joka tykkää vanhemmista naisista? Tai oletko ns. puumanainen ja haluat löytää itsellesi nuoremman miehen? On onnenpäiväsi! Suhde nuorempaan mieheen tai vanhempaan naiseen on nykyään arkipäivää. Ja kaiken muun hyvän lisäksi, netin ihmemaailmaan on nyt syntynyt erillisia deittipalveluita juuri tätä tarkoitusta varten.

Tässä artikkelissa annamme vinkkejä miten löytää tällainen suhde ja mitä kannattaa ottaa huomioon, jos suhteessa on ikäeroa. Lue ja ihastu!

Mitä tarkoittaa puumanainen? Mikä on puumanaisen määritelmä? Sana viittaa vanhempaan naiseen, joka on kiinnostunut nuoremmista miehistä. Mitään supertarkkoja ikärajoja on vaikea antaa, mutta usein puhutaan 40+ naisista ja yli 10 vuoden ikäerosta.

Puumanaisen 10 vinkkiä nuorten miesten deittailuun

Jokin aika sitten Dr. Phil:n ohjelmassa vierailu 58-vuotias Pie, joka kutsuu itseään puumanaiseksi ja selvästi rakastaa sitä. Hänellä on suhde 24-vuotiaaseen Olegiin (joka myös nähdään ohjelmassa). Pien näkemyksen mukaan nuoret miehet ovat parempi vaihtoehto kuin hänen omanikäisensä – kunhan hän vain ymmärtää, että suhteessa pitää olla runsaasti hauskanpitoa ja seksikkyyttä.

Videolla Pie antaa 10 vinkkiä puumanaisille. Suosittelemme ehdottomasti katsomaan!

Mistä löytää tällainen suhde?

No perinteisiä paikkoja ovat tietysti baarit ja yökerhot. Omien kokemustemme perusteella on itse asiassa todennäköisempää nähdä nuoria miehiä ns. aikuisten yökerhoissa kuin cougareita nuoremmille suunnatuissa baareissa. Mikään ei tietysti estä 40+ naista lähtemästä viettämään iltaa 20-vuotiaiden joukkoon johonkin uuteen ja suosittuun bilepaikkaan.

Perinteisten juottoloiden lisäksi hyvä paikka tavata tämän tyyppisiä ihmisiä on kuntosali. Moni mies kuolaa siellä kuitenkin jo naisten perään. Joten miksipä ei pyytää yhtä ulos?

Ja jos haluat tehostaa etsintöjäsi, kokeile yhtä netin suosituista treffipalveluista. Alta löydät meidän suosikkimme tähän tarkoitukseen!

Victoria Milan

Victoria Milan salasuhdesivusto varatuilleOletko itse vielä parisuhteessa, mutta haluat vain löytää lisää jännitystä elämääsi? Victoria Milan on ns. “pettämissivusto” – varatuille suunnattu deittisivusto, jostsa löydät niin flirtti, kahvittelu kuin salasuhdeseuraa.

Liity Victoria Milaniin tästä

MILF-area

MILF-area puumanaisetNimi kertoo kaiken oleellisen. Koko sivuston idea on saada kokeneet naiset ja viriilit nuoret miehet yhteen. Ehkä nimi kertoi sinulle myös sen, että kyse on pääasiassa seksisuhteista. MILF-arean käyttäjät ovat siis enemmän kiinnostuneita yhden yön jutuista kuin vakavista suhteista.

Profiilin luominen on maksutonta, mutta viestien lähettämiseen tarvitset maksullisen tilin.

E-kontakti

E-kontakti suomalainen deittipalveluJos etsit vakavaa suhdetta, kokeile E-kontaktia. Sivustolla on yli 100 000 suomalaista sinkkua joka viikkoa. Kaiken muun hyvän lisäksi profiilin luominen on maksutonta (viestien lähettämiseen tarvitset maksullisen profiilin) ja palvelu on 100% suomalainen.

Sivustolla on käyttäjiä kaikista ikäluokista. Etsi potentiaalisia kumppaneita ja sovi treffit!

Minkä ikäinen on “puumanainen”?

Moni miettii, missä menee ikäraja puumanaiselle? Mikä on määritelmä? Vai onko sellaista edes olemassa? Monella suomalaisella keskustelupalstalla todetaan, että miehen tulee olla vähintään 10-15 vuotta nuorempi kuin naisen. Ja että naisen tulee itse olla aktiivinen ja flirttailla nuorempien miesten kanssa. Eräs kommentoija sanoo suoraan, että hänen mielestään ikä tulee olla 40+, jotta voidaan puhua puumasta. Tarkkaa rajaa ei varmasti voida antaa, mutta jossain näillä hujakoilla yleinen mielipide liikkuu.

ABS-CBN:n mielenkiintoisessa artikkelissa asiaa analysoitiin ja he totesivat, että tavallisesti noin nelikymppistä tai tätä vanhempaa naista voidaan nimittää “cougar”:ksi. Muita “tunnusmerkkejä” artikkelissa ovat muun muassa itsestään huolehtiminen (iho, kasvot), tietää mitä haluaa (ei pelaile) ja usein pitää huolta myös fyysisestä kunnostaan.

Me sanoisimme, että ei puuman tarvitse olla mikään fitness-nainen. Toki voi olla. Mutta ei se ole edellytys. Puumaisuus on enemmän henkistä.

Naisten kokemuksia

Moni puumanainen kertoo, että nuoren miehen iskeminen ei ole vaikeaa. Väitteet siitä, että miehet haluavat aina nuoremman naisen tai että nuoret miehet eivät osaa keskustella, ovat molemmat valheita. Moni nuori mies on sekä kiinnostunut vanhemmista naisista että todella valmis myös syvällisiin keskusteluihin, jos näin haluatte.

Kannattaa kuitenkin ymmärtää milloin suhde on vakava ja milloin on kyse vain seksistä. Osa niin nuoremmista miehistä kuin vanhemmista naisistakin etsii vain seksiseuraa. Tällöin molempien osapuolien pitää olla tietoisia siitä, että suhteesta ei ole muodostumassa parisuhde – vaan sen halutaan pysyvän seksisuhteena.

Toki moni nuori mies haluaa vakavankin suhteen puumanaisen kanssa. Tällöin yksi keskustelu, joka kannattaa käydä ajoissa, ovat lapset. Eivät kaikki miehet tietysti halua lapsia ja tällöin mies varmasti löytää useita syitä haluta vanhempi nainen kumppanikseen. Jokaisen henkilön kokemus on kuitenkin aina uniikki.

Huonot puolet?

MadeMan.com sivusto listasi 7 syytä olla deittaamatta puumia. Mielestämme lista oli mielenkiintoinen, vaikka se ei meihin kaikkiin ihan pädekään.

Älä ota listaa liian vakavasti!

  1. Sukupolvien välinen kuilu. Mies kuuntelee Drakea ja nainen Jari Sillanpäätä. Lempinäyttelijät ovat Alison Brie ja Russell Crowe. Toinen haluaa Netflix & Chill, toinen ei tiedä mitä se tarkoittaa.
  2. Hauskanpito. Mies pelaa Call of Dutya ja käy kavereiden kanssa juomassa, nainen haluaa katsoa vielä yhden jakson Emmerdalea. Mitä tehdään kun aikaa vietetään yhdessä?
  3. Lääketieteelliset seikat. Nuori mies tuntee olonsa voittamattomaksi. Naisella voi alkaa pikkuhiljaa olla osteoporoosia, kohtuongelmia ja niin edelleen. Kroppa vanhenee. Se on fakta.
  4. Odotukset. Vanhemmalla iällä naisella saattaa olla erilaiset odotukset suhteen suunnasta kuin nuorella miehellä. Etsivätkö molemmat vakavaa suhdetta vai pelkkää seksisuhdetta? Miten nopeasti voi tai kuuluu edetä? Mihin olemme menossa?
  5. Äitihahmo. Nainen ei halua olla deittaamansa miehen äiti – eikä mies tätä missään nimessä halua. Ikäerosta johtuen, tilanne voi joskus silti tuntua siltä.
  6. Ajatuksen juoksu. Joskus nuoret miehet ovat kovia päästään. Jopa vähän villejä. Iän myötä tulee rauhallisuutta ja pohdintaa elämään.
  7. Kuolema korjaa. Totuus on, että jos ikäeroa on oikeasti paljon, voi tämäkin tulla ajankohtaiseksi. Viimeinen asia mitä haluatte on, että sängystä löytyy kohta kaksi jäykkää asiaa.

Okei, okei. Lista on osittain humoristinen. Sitä ei kannata ottaa kirjaimellisesti. Osaa näistä asioista kannattaa kuitenkin pohtia ennen kuin lähdet vakavaan suhteeseen puumanaisen tai nuoremman miehen kanssa.