Parhaat Tinder-viestit: 6+1 ideaa mitä kirjoittaa

Parhaat Tinder viestit

Aina jään murtaminen ei ole helppoa – etenkään kännykän välityksellä. Mutta jotenkin sekin pitäisi hoitaa – ja siksi me keräsimme parhaat Tinder-viestit ja keskustelunaloitukset yhteen artikkeliin!

Etenkin naiset saavat koko ajan viestejä. Heitä suorastaan pommitetaan erilaisia one-linereilla. Osa viesteistä on yksinkertaisesti kammottavia, toiset hyvin muodostettuja – mutta silti vastaus ei ole taattu.

Alla annamme sinulle toimivia ideoita, mitä kirjoittaa saamallesi Tinder-matchille!

1. Anna toisen “aloittaa”

Yksi parhaista tavoista aloittaa keskustelu Tinderissä on kirjoittaa: “Olen huono tässä, joten ajattelin antaa sinun tehdä aloitteen.”

Miksi viesti toimii? Koska se on samanaikaisesti sekä kuivalla että oikealla tavalla hauska. Sinä oikeasti aloitit keskustelun jo, mutta silti työnnät pallon hänen päähänsä ja annat matchisi “tehdä aloitteen”.

2. Kysy kaksi kysymystä

Ihmiset haluavat tuntea itsensä erityisiksi. Käy läpi toisen käyttäjän profiili ja mieti, mitä haluaisit oikeasti kuulla hänestä.

Esimerkkeinä vaikkapa “Sinä selvästi tykkäät House of Cardsista. Kumpi oli mielestäsi vakuuttavampi – Claire vai Frank?” tai “Kuvasi Roomasta on aivan mahtava! Mikä oli mielestäsi Rooman paras ravintola?”

Näin todistat, että olet käyttänyt aikaa ja käynyt läpi hänen kuvansa ja olet oikeasti kiinnostunut hänestä.

Miksi 2 kysymystä? Koska silloin hän voi valita kumpaan hän vastaa – jos vaikka ensimmäinen kysymys oli hänelle jotenkin epämiellyttävä tai epäselvä. Valinnanvara on hyvästä.

3. Kommentoi profiilia, älä kuvia

Jos haluat vastauksen, on parempi kommentoida toisen käyttäjän profiilia ja siinä mainittuja asioita (kuten kiinnostuksen kohteita) kuin hänen kuviaan. Etenkin naiset saavat tonneittain “näytät hyvältä” ja “kaunis hymy” -tyylisiä viestejä. Kommentoimalla profiilissa mainittuja asioita kuvien sijaan, näytät olevasi oikeasti kiinnostunut hänestä persoonana – et vain objektina.

4. Kehut toimivat – yhä

Niin, vaikka juuri yllä sanoimme, että etenkin naiset saavat paljon kehuja kuvistaan, on kehuminen silti toimiva tapa. Kunhan pidät kehut ei-seksuaalisina. Jos pystyt yhdistämään yhteen kehuun sekä heidän ulkonäkönsä että kiinnostuksen kohteensa, olet voittanut!

5. Tarjoa ruokaa

Me kaikki rakastamma ruokaa. Tinderin käyttäjät eivät etsi kirjekaveria, vaan deittiseuraa. Siksi lounaan tai päivällisen ehdottaminen suoraan ei ole tahditonta – se on peliliike. Pidä tarjous kuitenkin kevyenä ja leikkisänä. Esimerkiksi viestit tyyliin “Tykkäätkö ananaksesta pizzassa? Mennäänkö huomenna kokeilemaan?” tai “Pepperoni- vai kinkkupizza?” ovat hyviä aloituksia. Niillä saa keskustelun liikkelle. Tietysti, jos olet lähettämässä viestiä jollekin kehonrakentajalle tai terveyshullulle, ehkä pizzan sijaan voit ehdottaa vaikkapa sushia, salaattia tai proteiinijuomaa.

6. Näytä jotakin itsestäsi

Tinder-viesteissä ei ole helppoa erottua joukosta, mutta näyttämällä itsestäsi jotakin aitoa ja ajattelevaista on yksi tapa nousta muiden yläpuolelle. Sinun ei tietenkään kannata ruveta kertomaan heti nyyhkytarinoita ja hakea sitä kautta sympatiaa, mutta jokin pieni yksityiskohta kiinnostuksen kohteistasi antaa varmasti hyvän mielikuvan!

+1. Kokeile korniutta

Niin. Joskus se toimii suomalaisiinkin. Hassun hauskat one-linerit ovat tietysti Tinder-keskustelunavauksien kermaa. Meillä on 2 suosikkia:

“Jos oltais pesispelissä, päästäisitkö mut suoraan kakkoselle?”

“Pikachu! Valitsen sinut!”

“Jos olisin vesimeloni, nielisitkö vai sylksisitkö siemeneni?”

Kokeile omalla vastuulla.