Löydä paremmat seksitreffit netistä

Miesten ja naisten seksifantasiat

Haluatko löytää kuumat ja paremmat seksitreffit netistä? Olitpa sinkku tahi varattu, me kerromme sinulle miten löydät sopivaa panoseuraa ja sovit seksitreffit turvallisesti.

Emme tietysti voi luvata sinulle, että löydät 100 % varmuudella seksikumppanin, mutta pyrimme kertomaan sinulle miten maksimoit mahdollisuutesi ja löydät panotreffit mahdollisimman nopeasit.

Ensin esittelemme omat suosikkisivustomme, sitten annamme vinkkejä seksikumppanin hurmaamiseen ja myöhemmin kerromme vielä mitä sinun kannattaa ottaa huomioon niin seksitreffitapaamisessa että itse seksissä (miten saat ja annat maksimaalista nautintoa).

Olipa kotikaupunkisi sitten iso Helsinki tai alueellinen keskus kuten Tampere, Oulu, Turku tai Kuopio – tai yksi rakkaista lempikaupungeistamme kuten Jyväskylä, Joensuu, Vaasa tai Lapin keskus Rovaniemi – on sinulla oikeus nauttia seksistä. Niin yksin kuin yhden yön kumppanin kanssa. Lue alta miksi, mitä ja miten!

Löydä seksitreffit näiltä sivustoilta

Jos et vielä tiedä mitä seksitreffisivustot ovat, niin tässä meidän suosikkimme!

Seksitreffisivustot: Nettisivuja, joille ihmiset rekisteröityvät löytääkseen seksiseuraa. Näitä palveluita eivät käytä ne, jotka haluavat vakavan parisuhteen tai kaverin kahville. Näiltä sivustoilta etsitään oikeasti panokaveria yhden tai useamman illan juttuihin.

Huomaathan, että vaikka profiilin luominen on usein maksutonta, tarvitset maksullisen profiilin lähettääksesi viestejä toisille käyttäjille!

Naughtybook

NaughtybookNiin sanottu “seksideittailun Facebook”. Sivusto toimii hyvin samalla tavalla kuin Facebook, mutta oikeiden kavereiden sijaan täältä löytyykin panokavereita.

Naughtybookin pääkohderyhmää ovat tällä hetkellä suomalaiset nuoret aikuiset suurista kaupungeista. Toki sivustolla on myös vanhempia käyttäjiä – sekä miehiä että naisia.

Profiilin luominen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Pääset heti selaamaan muiden käyttäjien kuvia, mutta viestien lähettäminen tarvitset maksullisen tilin.

Siirry NaughtyBookiin tästä

Victoria Milan

Victoria Milan salasuhdesivusto varatuilleLegendaarinen Victoria Milan on niin sanottu pettämissivusto. Täällä varatut miehet ja naiset etsivät itselleen salaista seuraa niin flirtin, kahvittelun kuin seksin puitteissa.

Jos siis kaipaat jännitystä elämääsi ja oma parisuhteesi tuntuu harmaalta, kokeile Victoria Milania.

Siirry Victoria Milaniin tästä

SexPartner

SexPartner seksitreffitLegendaarinen SexPartner on toiminut jo vuosien ajan Suomessa. Jos olet joskus harrastanut seksitreffejä, tiedät SexPartnerin. Täällä on tuhansia sinkkuja, pareja, varattuja ja vaikka mitä. Voit löytää yhden yön jutun lisäksi esimerkiksi orgioita, kolmen kimppoja tai fetissiseuraa.

Täälläkin profiilin luominen on ilmaista, mutta Premium-ominaisuudet (esim. viestien lähettäminen) maksavat.

Siirry SexPartneriin tästä

MILF-area

MILF-area puumanaisetNimi kertoo kaiken oleellisen. Täällä kokeneet naiset etsivät seuraa nuorista miehistä. Täydellinen valinta, jos innostuit jo pelkästä ajatuksesta. Kokeneet naiset tietävät mitä haluavat sängyssä – ja nuoren miehen staminalla jaksetaan puskea vaikka koko yö.

Täällä innokkuus ja kokemus kohtaavat!

Seksitohtori

SeksitohtoriSeksitohtori ei itsessään ole seksitreffisivusto, vaan palvelu, joka auttaa sinut löytämään parhaan mahdollisen seksideittisivun. Vastaat siis muutamaan Seksitohtorin esittämään kysymykseen. Vastaustesi perusteella tohtori ohjaa sinut seksideittisivulle, joka sopii sinulle parhaiten.

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Vinkit seksitreffien löytämiseen

Jos haluat maksimoida mahdollisuutesi löytää kunnon yhden yön juttu, lue alta vinkkimme parempien seksitreffien löytämiseen.

1. Näytä parhaalta itseltäsi

Okei, me emme kaikki voi näyttää Brad Pitt:ltä tai Angelina Jolielta. Mitä tämä tarkoittaa on, että käy suihkussa, pukeudu siististi ja laittaudu. Niin treffisivuston profiilikuvaa kuin itse tapaamistakin varten. Käy parturissa, trimmaa partasi ja panosta vaatteisiin. Ne reikäiset nappiverskat ja 10 vuotta vanha Metallican T-paita eivät tee kehenkään vaikutusta. Ja tämä koskee siis kyllä sekä miehiä että naisia. Me vain keskitymme enemmän miehiin, moni nainen nimittäin nyt jo laittautuu huolella ja ymmärtää ulkonäön merkityksen – etenkin, jos kyse on vain yhden yön jutusta.

2. Luota itseesi

Tiesitkö, että vielä ulkonäköäkin tärkempää on itseluottamus? Kyllä. Sekä miehet että naiset tuntevat vetoa itsevarmoihin ihmisiin. Tämä ei tarkoita, että sinun tulee machoilla ja käyttäytyä kuin pahainen öykkäri. Usko siis itseesi ja korosta hyviä puoliasi. Sinussa on paljon hyvää. Keskity niihin ja unohda heikkoutesi. Meillä kaikilla on niitä. Älä myöskään pety, jos saat pakit tai jos et löydä heti seuraa. Sitä sattuu kaikille, se ei tee sinusta yhtään pahempaa tai vähemmän haluttavaa.

3. Muista huumori

Pilke silmäkulmassa toimii aina. Niin netissä kuin livenä. Ja niin flirtissä kuin ihan arjessakin. Älä yritä kertoa vitsejä, se ei ole toimivaa huumoria. Vaan lue tilannetta ja tee fiksuja, mutta hauskoja kommentteja. Leikittele. Kiusoittele.

4. Ole aktiivinen

Kukaan ei tule pimpottamaan ovikelloasi ja ottamaan sinua rajusti seinää vasten. Tai siis, voi olla, että myöhemmin tuleekin. Kukaan ei kuitenkaan tee sitä, jos et itse ole aktiivinen ja etsi itsellesi sopivaa seksiseuraa. Jos et luo profiilia, ei sinulle voi kukaan lähettää viestejä. Jos haluat maksimoida mahdollisuutesi löytää yöseuraa, olet itse aktiivinen, selaat muiden profiileja ja lähetät heille yksityisviestejä.

5. Panosta profiiliin

Kirjoita profiiliisi hyvä kuvaava teksti ja muista lisätä profiilikuva. Kuvalliset profiilit saavat keskimäärin noin 10-20 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat. Hyvä kuva kertoo katsojalleen miltä näytät: miltä näytät kasvoiltasi ja kertoo ehkä vähän ruumiinrakenteestasi. Toki niin sanotut “herutuskuvat” toimivat myös, jos haluat saada runsaasti yhteydenottoja.

Profiilitekstin kirjoittamisessa kannattaa muistaa se pilke silmäkulmassa, itsevarmuus ja positiivisuus. Älä siis voivottele kamalaa elämääsi tai kerro kuinka kamala ihminen olet – päinvastoin, ole positiivinen ja kerro hyvistä puolistasi.

Miten tehdä tapaamisesta hyvä?

Jos olet edennyt jo pisteeseen, jossa olet löytänyt sopivan seksikumppanin ja olet sopimassa seksitreffit, muista nämä vinkit.

1. Sovi ensitapaaminen julkiselle paikalle

Muistutamme tästä vielä myöhemmin tässä artikkelissa, mutta sanotaan nyt tämä tässä heti: ensitapaaminen tulee aina sopia julkiselle paikalle. Näin voit vielä halutessasi sanoa ei, jos toinen osapuoli ei olekaan sellainen kuin hän on luvannut. Esimerkiksi suoraan toisen asunnolle tai hotellihuoneeseen meneminen voi olla riskialtista ja emme suosittele sitä.

Valitse paikka, jossa voitte keskustella ja tutustua toisiinne hieman ennen petipuuhiin siirtymistä. Nämä eivät ole perinteiset treffit eli voit unohtaa siihen liittyvät pakolliset maneerit. Esimerkiksi kahvilat ovat hyvä paikka kohdata ensimmäistä kertaa.

2. Ota rennosti

On tärkeää, että et tunnu tapaamisessa liian jännittyneeltä. Se vaikuttaa sekä omiin että toisen osapuolen haluihin – ja tietysti seksuaaliseen suoriutumiseesi. Ota siis rennosti ja pyri olemaan itsevarma. Keskustele, kerro itsestäsi ja kysy toiselta tarkentavia kysymyksiä osoittaaksesi olevasi kiinnostunut hänestä. Uskalla myös koskettaa. Pieni ja hento kosketus olkapäälle, halaus tai rohkaiseva käteen koskeminen ovat kaikki askeleita oikeaan suuntaan.

3. Älä juo liikaa

Kännissä länkyttäminen ei ole nautinnollista. Kikkeli saattaa jäädä puolitankoon. Saatat tuntea olosi väsyneeksi. Paikat eivät kostu oikein.

1-2 juomaa on ihan OK, mutta jos tarkoituksena on harrastaa illalla seksiä, on useampi drinksu huono idea. Yksi tai kaksi saattaa rentouttaa. Useampi rentouttaa jo liikaa. Seuraa ja mieti siis juomistasi.

4. Suutele

Mikä kertoo parhaiten, onko toinen kiinnostunut sinusta fyysisesti? Suuteleminen. Jos olet jo koskenut toista muutaman kerran, ilta menee hyvin, te nauratta ja hymyilette, on aika tehdä liike ja suudella. Luo pidempi katse, kosketa hellästi ja suutele. Jos seuralaisesi vastaa suudelmaan, voit olla melko varma, että olet pääsemässä sänkyyn tänään!

Vinkkejä parempaan seksiin

Internet on pullollaan erilaisia vinkkejä ja oppaita parempaan seksiin. Me emme todellakaan väitä, että meidän vinkkimme ovat maailman laaja-alaisimmat tai että sukellamme nyt todella syvälle esimerkiksi pillun nuolemisen tekniikkaan tai annamme parhaat vinkit hyvään suihinottoon. Ehei. Me haluamme tässä kohtaa vain muistuttaa sinua muutamasta perusasiasta, jotka on hyvä pitää mielessä jos haluat järjestää paremmat seksitreffit.

1. Aseta tunnelma

Tee tilasta ja tilanteesta seksikäs: sammuta turhat häiriötekijät (TV, suoraan silmiin paistavat valonlähteet, jopa joskus musiikki). Hämärä, esimerkiksi kynttilöin varustettuna, makuuhuone ilman turhia ääniä ja meteliä on usein varmin valintasi. Voit käyttää myös esim. tuoksukynttilöitä, jos tiedät seksikumppanisi tykkäävän siitä.

2. Muista esileikki

Seksi on aina parempaa, kun muistat ottaa esileikin rauhassa ja panostaa siihen sekä aikaa että vaivaa. Etenkin miehillä on tapana edetä aivan liian vauhdilla ja yrittää tunkea vehkeitään sisään, vaikka nainen ei ole vielä edes lämmennyt. Kannattaa siis ennemmin edetä liian hitaasti kuin liian nopeasti. Muista myös, että klitoris on itse asiassa erittäin herkkä ja sen suora stimulointi (etenkin liian nopeasti) voi olla jopa kivualiasta.

Käytä aikaa kiusoitteluun! Stimuloi. Anna toisen odottaa. Stimuloi lisää. Vaihda hieman paikkaa. Ja stimuloi taas lisää. Etenkin klitoriksen kohdalla kiusoittelu ja epäsuora huomio toimivat hienosti.

3. Muista intohimo

Moni nainen tykkää hieman rajummista otteista: osoita intohimoa suutelemalla häntä kiihkeästi, riisumalla hänet itsevarmasti ja näyttämällä, kuinka paljon haluat häntä. Joskus naisen heittäminen sängylle, pieni tukistaminen ja muu voimannäyttö on todella eroottista. Jos kyse on yhden illan jutusta, kannattaa kuitenkin olla sen verran varovainen, ettei homma tunnu väkisin makaamiselta… Se on laissa kiellettyä.

4. Kehu häntä

Etenkin naiset haluavat tuntea olonsa erityisiksi (ehkä vähän stereotyyppistä, mutta toimii). Mies, on siis tärkeää, että kehut naista. Todennäköisesti olet sanonut jo jotakin oikein, jos olet päätynyt naisen kanssa sänkyyn asti – mutta esimerkiksi naisen riisuutuessa pari kehua hänen seksikkyydestään saa hänet varmasti tuntemaan olonsa rennommaksi ja itsevarmemmaksi, mikä vastaavasti näkyy hänen nautinnossaan.

5. Älä unohda käsiäsi

Periaatteessa tämä vinkki liittyy sekä suuseksiin että itse penetraatioon – mutta etenkin ensin mainittuun. Esileikin aikana pelkkä kielen käyttäminen ei yleensä ole tarpeeksi, ota mukaan katesi ja seksikumppanisi nautinto nousee uusiin sfääreihin. Myös penetraation aikana käsillä on hyvä niin hyväillä kuin välillä vähän rankaistakin.

6. Älä kiirehdi

Seksi ei ole mikään kilpailu. Tarkoitus ei ole päästä maaliin mahdollisimman nopeasti. Vaikka

Miehelle vinkkinä – Jos tuntuu siltä, että olet tulossa liian nopeasti kokeile tätä kikkaa: ennen kuin olet liian lähellä purskahtamista, tunge itsesi niin syvälle häneen kuin pystyt ja lopeta edestakainen liike. Nyt sisään-ulos -liikkeen sijaan paina lantioluusi hänen lantiotaan vasten ja ala liikkua ylös ja alas niin, että kullisi on kuin kauha, joka sekoittaa keittoa edestakaisin. Tämä liike ei stimuloi sinua vahvasti, mutta on naiselle erittäin hyvä.

Onko ikäerolla väliä seksitreffeillä?

Perinteinen ajatus on, että miehet tykkäävät nuoremmista naisista. Seksitreffeillä tämä ei aina kuitenkaan pidä paikkansa. Vaikka parisuhteeseen mies ei aina halua vanhemman naisen kanssa, ovat niin sanotut “puumanaiset” eli “cougarit” kovaa valuuttaa yhden yön jutuissa. Moni mies pitää vanhempaa kokenutta naista seksikkäänä. Vanhempi nainen tietää mitä haluaa ja osaa sängyssä ottaa haluamansa.

Koska seksitreffit ovat nimenomaan sitä – yhden yön seksiä – ei ikäerolla ole väliä. Ei suuntaan eikä toiseen. On ihan sama onko mies tai nainen vanhempi. On ihan sama onko ikäeroa 2, 12 tai 22 vuotta – tai vaikka vielä enemmän. Tärkeintä on, että tunnet vetoa toiseen henkilöön. Jos toisen henkilön ulkonäkö saa hormonisi hyrräämään, ota yhteyttä ja sovi paremmat seksitreffit. Älä välitä ikäerosta. Se on vain numeroita.

Vientiä riittää netissä niin 20v nuorille kuin 40-60 -vuotiaille keski-ikäisille ja jopa tätä vanhemmille. Ole rohkea ja anna mennä, älä välitä iästä!

Muista aina turvallisuus!

Kun pyörit netin seksitreffisivustoilla ja etit itsellesi panoseuraa, tulee sinun aina muistaa, että turvallisuus on etusijalla. Ensinnäkin, älä ikinä lähetä kenellekään rahaa, vaikka he kuinka väittäisivät sitä tarvitsevansa. Jos joku pyytää sinua lähettämään rahaa seksitreffisivustolla, ilmoita heidät sivuston ylläpidolle. Rahan pyytäminen on aina kiellettyä.

Toinen tärkeä asia on ensitapaaminen. Muista aina sopia ensimmäinen tapaaminen julkiselle paikalle. Vaikka mielestäsi tuntisit toisen osapuolen jo todella hyvin, on ensitapaaminen aina uusi kokemus. Kun tapaatte julkisella paikalla, on sinun helpompi vielä kieltäytyä esimerkiksi kämpille lähtemisestä, jos toinen henkilö ei tunnukaan oikealta kumppanilta yhden yön juttuun.

Yhteenveto

Nyt tiedät mistä löydät ja miten sovit paremmat seksitreffit. Kuten sanoimme, on ihan sama onko kotikaupunkisi esimerkiksi Helsinki, Turku, Tampere, Oulu, Kuopio tai Jyväskylä – ihmiset harrastavat seksiä ja alueeltasi löytyy varmasti muitakin sinkkuja ja varattuja, jotka kaipaavat seksiseuraa. Älä siis turhaan enää odota, vaan luo profiili ja etsi itsellesi seuraa. Elämässä pitää olla nautintoja – sinä olet ansainnut sen!