Panotreffit netistä – etsi panodeitti näiltä 6 sivustolta

Hanki panotreffit netistä

Jo tuhannet suomalaiset ovat löytäneet panotreffit netistä. Mikset sinäkin?

Panodeittien etsiminen ei ole enää mikään tabu. Siinä missä aikaisemmin otettiin pari kaveria mukaan ja suunnattiin yökerhoon, nyt seksiseuraa löytyy kätevästi netistä.

Ja me kaikki tiedämme, että yksi suurista panodeittailuun vaikuttaneista tekijöistä on ollut Tinder. Vasta Tinderin myötä erilaiset panotreffi- ja muut deittisovellukset nousivat koko kansan tietoisuuteen. Toki vapaa seksi ja yhden yön jutut ovat olleet normaali juttu jo vuosikausia, mutta vasta 2000-luvulla niiden löytämisestä on tullut näin helppoa.

Silti moni vielä miettii, onko moraalisesti oikein etsiä panoseuraa netistä. Tuomitseeko joku minut? Entä jos joku huomaa? Ensinnäkin, kukaan ei tule tuomitsemaan sinua. Ja toiseksi, jos joku näkee profiilisi, tarkoittaa se, että he ovat itsekin etsimässä panotreffejä. Jos siis pelkäät, että naapurin Irmeli vahingossa löytää profiilisia, ei siitä kannata nolostua. Ehkäpä Irmeli innostuu ja pääset tutustumaan häneen syvemmin?

Parhaat panotreffisivustot

Koska käyttäjiä on Suomessakin jo tuhansia, on panotreffeistä syntynyt myös bisnes. Siksi netissä on jo kymmeniä eri sivustoja, joiden ainut tarkoitus on saattaa panoseuraa etsivät ihmiset yhteen. Näiden sivustojen paras puoli? Kaikki käyttäjät ovat samalla asialla. Jos siis käytät panotreffisivustoa, et todennäköisesti ole etsimässä pidempää kumppanuutta. Näin ei synny myöskään epäselvyyksiä siitä, millaiset odotukset käyttäjillä on. Kaikille on ihan OK, että juttu loppuu yhteen yöhön (tai jos seksi oli hyvää, ehkä pari kertaa lisää).

Me listasimme alle muutamia suosittuja panosivustoja. Useimmissa profiilin luominen on ilmaista, mutta lisäominaisuudet maksavat. Esimerkiksi viestien lähettäminen vaatii yleensä maksullisen paketin ostamista.

1. Naughtybook

NaughtybookNaughtybook.fi on se “seksiversio” Facebookista! Sivusto näyttää ja tuntuu aivan Facebookilta, mutta on suunnattu täysin seksideittien etsimiseen. Sivuston käyttäjäkunta on pääasiassa suhteellisen nuorta, mutta myös keski-ikäisiä mahtuu mukaan.

Sivustolla on “yhteisöllisyyden” tuntua ja flirttailu on helppo aloittaa, koska palvelu tuntuu niin tutulta (Facebook).

Luo profiili tästä!

2. SexPartner

SexPartner seksitreffitJo pitkään toiminut Sexpartner.fi on yksi Suomen suosituimmista seksitreffeihin erikoistuneista sivustoista. Käyttäjät vaihtelevat aina sinkuista varattuihin ja pariskunnista homoihin. SexPartnerista voitkin siis etsiä yhden illan juttujen lisäksi myös seuraa esimerkiksi kolmen kimppaan, parinvaihtoon, homoseuraa tai toteuttajia fetisseillesi.

Jos et ole ennen käyttänyt seksitreffisivustoja, on SexPartner yksi helpoimmista paikoista aloittaa. Profiilin luominen on ilmaista ja pääset heti selaamaan muiden käyttäjien profiileja. Kuten useilla muillakin sivustoilla, myös SexPartnerissa tarvitset maksullisen tilin voidaksesi lähettää viestejä muille käyttäjille.

Luo profiili tästä!

3. Seksitohtori

SeksitohtoriJos luulit nimen perusteella, että tällä sivustolla annetaan seksuaaliopetusta, olit väärässä. Seksitohtori.fi ei ole mikään terveyssivusto, vaan mahtava seksikumppanien löytämiseen erikoistunut panodeittisivusto. Seksitohtori on täysin anonyymi. Tietojasi ei jaata kenenkään kanssa eikä niitä anneta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Vaikka sivustolla on käyttäjiä kaikista ikäluokista, on sen erikoisuutena milf eli niin sanotut puumanaiset. Jos siis kotimainen kotirouva kiinnostaa, Seksitohtori auttaa. Seksitohtorin hakuominaisuuden avulla voit etsiä seksiseuraa läheltäsi. Voit rajoittaa hakua myös iän, sukupuolen ja useiden muiden vaihtoehtojen perusteella.

4. MILF Area

MILF-area puumanaisetKiinnostavatko vanhemmat naiset? Milf-area.fi on sinun sivustosi. Koko treffisivuston ideana on saattaa yhteen vanhemmat naiset eli ns. “puumat” ja nuoremmat miehet. Et uskoisikaan kuinka moni nuori mies kiihottuu vanhemmasta kokeneesta naisesta. Siksi tämä sivusto on todella tullut tarpeeseen.

5. Victoria Milan

Victoria Milan salasuhdesivusto varatuilleJo legendaksi noussut pettämissivusto. VictoriaMilan.fi on varatuille suunnattu salasuhdesivusto, joka on erityisen tarkka käyttäjiensä anonyymiydestä. Mitään tunnistettavia tietojasi ei jaeta ja lisäksi voit sumentaa eli “blurrata” kasvot profiilikuvastasi. Näin kumppanisi ei löydä sinua, vaikka hän alkaisikin epäillä jotakin.

Sivustolla on nykyisin varattujen lisäksi myös jonkin verran eronneita ja sinkkuja. Sinällään tämä on vain positiivinen asia, sillä he ovat valmiita aloittamaan suhteen myös varatun kanssa.

Jos siis haluat löytää seuraa varatulle, Victoria Milan on valintasi.

Luo profiili tästä!

6. Cheating 69

Cheating69 seksisuhdesivustoKuten nimikin jo kertoo, Cheating69.fi on toinen pettämissivusto. Sivuston perusperiaate on, että seuraa pitäisi löytyä kaikille parisuhdestatukseen katsomatta. Kaikki profiilit tarkastetaan manuaalisesti, joten feikkikäyttäjiä ei pitäisi olla mukana.

Vaikka anonyymiydestä pidetään täälläkin huolta, Victoria Milaniin verrattuna iso ero on, että Cheating 69:ssä suurin osa käyttäjistä näyttää profiilikuvassaan myös kasvonsa.

Luo profiili tästä!

Mitä panotreffeillä tehdään?

Nussitaan. Siksi niitä kutsutaan panotreffeiksi.

No ei, jos ihan totta puhutaan niin jokaiset panodeitit ovat aina erilaiset. Millaiset? Se riippuu täysin sinusta ja kumppanistasi. Suuri osa sinkuista päätyy viettämään yön toisen osapuolen kotona, varatut vastaavasti suosivat “neutraaleita” paikkoja kuten hotelleja (pienempi mahdollisuus jäädä kiinni tai unohtaa jotakin toisen kotiin).

Periaatteessa yhteinen ilta voi sisältää ihan mitä tahansa kahvittelusta ja flirttailusta rajuun anaaliseksiin – Netflix & Chill:stä aina kimppakivaan – halimisesta rajuihin roolileikkeihin. Kaikki riippuu siitä, mistä te itse pidätte ja mitä te itse sovitte. Kun kaksi sinkkua löytää toisensa, on perinteisesti ensimmäinen ilta lähinnä “tavallista” seksiä. Kevyt koskettelu johtaa suuteluun, suutelu käsi- ja suupeleihin ja tästä esileikistä mennään penetraatioon.

Parasta panotreffeissä on kuitenkin niiden huolettomuus: seuraavana aamuna molemmat tietävät, että yön tarkoitus ei ollut löytää uutta parisuhdetta, vaan yksinkertaisesti pitää hauskaa ja nauttia elämästä.

Panodeitit ikään ja asuinpaikkaan katsomatta

Okei, en tarkoita, että sinun olisi pakko etsiä 30-vuotta nuorempi boytoy tai mennä ja nussia vanhuksia, jos itse olet vasta yliopistossa.

Tarkoitan vain, että nykyään sekä nuoret, keski-ikäiset että vanhempaan ikään ehtivät käyttävät näitä treffipalveluita. Senioreille on itse asiassa ihan omia sivustojaankin, joista he voivat etsiä ikäistään seuraa. Ei siis ole väliä oletko vielä opiskelija, oletko eläkkeellä vai pyöritätkö perinteistä perhe-elämää – moni samassa tilanteessa oleva etsii myös seuraa.

Sama juttu paikkakuntaan liittyen: etenkin Suomen suurimmat asuinkaupungit kuten Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku ja Jyväskylä ovat hyvin edustettuina. Samoin moni pienempi paikkakunta aina Hämeenlinnasta, Vaasasta ja Rovaniemestä aina Saloon, Kaarinaan, Kuopioon ja Forssaan asti. Käyttäjiä näillä palveluilla löytyy siis ympäri Suomea.

Jos olet kotoisin vielä pienemmältä paikkakunnalta, kannattaa seuraa etsiä lähimmästä isosta kunnasta. Esimerkiksi Uotilan käyttäjille on tarjolla paljon laajempi kattaus potentiaalisia seksikumppaneita, kun he ovat valmiita lähtemään Poriin asti. Kannattaa kuitenkin ymmärtää, että panotreffit eivät aina löydy ensimmäisen illan aikana. Joskus sopivan seuran löytäminen vie aikaa ja vaatii hieman vaivaa.

Varo maksamasta liikaa

Kyllä, kaikkien panotreffisivustojen käyttä tulee lopulta maksaamaan. Vaikka profiilin luominen on ilmaista – ja pääset yleensä heti selaamaan muiden kuvia – vaatii yksityisviestin lähettäminen maksamista. Tietysti pelkkä rekistöityminen ja muiden profiilien selaaminen antaa sinulle hyvän kuvan siitä, mitä paikkakunnallasi on tarjolla. Pelkkä profiilin luominen ei siis vaadi vielä maksamista.

Miksi varoitamme maksamasta liikaa? Koska suurin osa seksitreffisivustoista toimii kuukausiveloituksella, vähän samaan tapaan kuin esimerkiksi Netflix tai Spotify. Kun siis olet antanut luottokorttitietosi ja tilannut maksullisen profiilin, velotietaan maksu sinulta automaattisesti joka kuukausi.

Jos haluat lopettaa sivuston käytön, muista peruuttaa tilauksesi. Muuten laskutus saattaa jatkua automaattisesti, vaikka et kirjautuisi palveluun sisään kertaakaan.

Miten löytää sopivaa seuraa? Parhaat vinkit

Me emme voi tarpeeksi painottaa oman aktiivisuutesi merkitystä. Jaksamme aina hokea, että kukaan ei tule hakemaan sinua kotioveltasi – ei unelmiesi prinssi tai prinsessa – eikä myöskään fantasioidesi likainen koulutyttö tai isomunainen uros.

  • Lisää profiilikuva. Kuvalliset profiilit saavat keskimäärin 10-20 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat (vähän sivustosta riippuen).
  • Ole itsevarma. Älä vähättele itseäsi profiilikuvauksessasi. Kerro hyvistä puolistasi, kerro mistä pidät ja mitä haluat löytää sivustolta.
  • Ole aktiivinen. Käytä aikaa muiden profiilien selaamiseen ja ota yhteyttä toisiin käyttäjiin. Et löydä seuraa, jos et sitä itse hae.
  • Erotu joukosta. Ensimmäisen viestin merkitys on tärkeä. Älä siis suoraan kehu ulkonäköä tai pyydä panemaan – pyri ennemmin näyttämään, että olet lukenut toisen profiilin ja löytänyt jotain yhteistä. Kysy tarkentavia kysymyksiä ja aloita näin keskustelu.

Miksi hankkia panotreffit?

Nautinto. Hauskanpito. Uudet kokemukset.

Tarvitaanko muita syitä? Panotreffit ovat nykyään suosittuja, koska ne antavat paljon, mutta vaativat vain vähän. Baariin ryntäämisen sijaan kiinnostavia seksikumppaneita löytyy netistä suhteessa edulliseen hintaan.

Älä siis kiellä itseltäsi nautintoa. Sovi panodeitit.