Panokaverit netistä – hanki vakipano fuckbuddy ilmaiseksi

Panokaverit netistä

Oletko vailla panokaveria? Ei hätää. Lue artikkelimme ja opi mistä fuckbuddy löytyy netistä!

Panokaveri on nimen mukaisesti tuttava tai muu “kaveri”, jonka kanssa yksinkertaisesti vain harrastetaan seksiä. Ideana ei siis ole mikään vakava suhde, vaan seksuaalinen suhde – nussiminen. Netissä on runsaasti erilaisia verkkosivustoja, joiden kautta suomalaiset hakevat itselleen panokaveria. Toisinaan anonyymisti – joskus pidempään panosuhteeseen. Suurin osa sivusoista on suunnattu sinkuille, jotka vain kaipaavat mukavaa seksiseuraa, mutta myös varatuille salaseuraa etsiville on omat sivustonsa.

Mikään ei ole ihanampaa kuin kunnon pano!

Näillä panotreffisivustoilla on runsaasti niin miehiä kuin naisia – kaikista ikäluokista ja ympäri Suomea. Voit olla heihin suoraan yhteydessä yksityisviestien avulla (usein maksullinen ominaisuus), flirttailla, chattailla ja lopulta sopia tapaamisen. Sivustot ovat tietysti K18 eli kaikkien rekisteröityneiden tulee olla yli 18-vuotiaita.

Esittelemme alla sekä suosittuja panotreffisivustoja että annamme vinkkejä panokaverin löytämiseen netistä. Lue vinkit ja me toivomme, että pääset nussimaan jo tänään!

Hanki panokaverit netistä

Alle olemme listanneet muutamia suosittuja sivustoja, joiden kautta suomalaiset etsivät panoseuraa netistä. Vaikka suurin osa sivustoista on maksullisia, on niissä yksi oiva puoli: kaikki muutkin käyttäjät ovat rekisteröityneet palveluun löytääkseen panokaverin. Kukaan ei siis käytä näitä sivuja löytääkseen pelkkää kahviseuraa tai saadakseen vakavan suhteen – näitä sivustoja käytetään, jotta päästään nussimaan.

1. Naughtybook

NaughtybookNaughtybook.fi on nimensä mukaisesti “seksin Facebook”. Liekö tuo vertaus edes laillinen? No. Kuitenkin. Sivuston käyttäjäkunta on pääasiassa suhteellisen nuorta, mutta myös keski-ikäisiä mahtuu mukaan.

Sivusto on tarkoitettu seksiseuraa etsiville, ei vakavaa parisuhdetta kaipaaville.

Luo profiili tästä!

2. SexPartner

SexPartner seksitreffitJo pitkään toiminut Sexpartner.fi on yksi Suomen suosituimmista seksitreffien sivusoista. Käyttäjät vaihtelevat aina sinkuista varattuihin ja pariskunnista homoihin. Etsi niin yhden yön juttuja kuin seuraa kolmen kimppaan, parinvaihtoon tai pidempään seksisuhteeseen.

Jos et ole ennen käyttänyt seksitreffisivustoja, on SexPartner yksi helpoimmista paikoista aloittaa. Profiilin luominen on ilmaista – mutta tarvitset maksullisen paketin lähettääksesi viestejä muille käyttäjille.

Luo profiili tästä!

3. Victoria Milan

Victoria Milan salasuhdesivusto varatuilleJo legendaksi noussut pettämissivusto. VictoriaMilan.fi on sivusto salasuhdetta etsiville. Sivusto on todella tarkka käyttäjiensä anonyymiydestä.

Salasuhde. Anonyymisti. Turvallisesti.

Luo profiili tästä!

On selvää, että useimmilla näistä sivustoista on enemmän käyttäjiä isompien kaupunkien ja alueiden lähistöllä. Esimerkiksi Uusimaa (Helsinki, Espoo, Vantaa ja muut), Tampere, Turku, Oulu, Vaasa, Pori, Oulu ja Jyväskylä ovat usein hyvin edustettuina, mutta pienemmät peräkylät eivät samalla tavalla. Jos siis olet kauempaa, saattaa olla hyvä idea hakea panokaveria isommista kaupungeista – tietysti tällöin sinun tulisi olla valmi

Ovatko sivustot maksullisia?

Kyllä. Suurin osa sivustoista on maksullisia, jos haluat lähettää toisille käyttäjille viestejä ja oikeasti sopia seksitreffejä. Suurin osa sivustoista tarjoaa ilmaisen rekisteröitymisen, mutta sillä ei vielä pitkälle pötkitä. Toki ilmaisella profiililla pääsee selaamaan muiden käyttäjien profiileja ja saa oman profiilinsa luotua, mutta ilman yksityisviestejä, yhteydenpito on mahdotonta.

Seksitreffisivustojen hinnat vaihtelevat runsaasti. Moni sivusto tarjoaa uusille asiakkailleen niin sanotun testipaketin, jossa voit saada esimerkiksi 2 viikkoa noin 10-20 euron hintaan. Näin pääset kokeilemaan ominaisuuksia ennen kuin sitoudut pidempiin kuukausimaksuihin. Osa sivustoista itse asiassa tarjoaa koeaikaa vielä tätäkin halvemmalla – muutama jopa ilmaiseksi – mutta sinun on tärkeää huomata, että jos et testiperiodin jälkeen peruuta tilaustasi, se jatkuu usein kuukausipohjaisesti kunnes irtisanot sopimuksen. Tämä on tärkeää muistaa. Muuten voit epähuomiossa maksaa palvelun käytöstä useita kuukausia, vaikka et niin haluaisikaan.

Vinkkejä panokaverin löytämiseen

Sivustojen käyttö on yksinkertaista, mutta aina seuraa ei löydy ihan ensiyrittämällä. Siksi halusimme koota yhteen parhaita vinkkejä sinulle, joka haluat löytää panokaverin netistä.

Ole rehellinen – mutta näytä parhaat puolesi

Kun luot profiilia, älä valehtele. Esimerkiksi profiilikuvasi tulisi mielellään olla lähiajoilta, ei mistään 10 vuoden takaa. Älä myöskään valehtele profiilikuvauksessasi. Jos sinulla ei ole 30 sentin kikkeliä, älä kirjoita niin. Jos olet kurvikas, voit rehellisesti kertoa siitä. Jos tykkäät isoista tisseistä, voit vapaasti kirjoittaa niin profiiliisi. Kun olet rehellinen, mahdollisuutesi löytää oikeasti kiinnostavaa seuraa yleensä paranevat. Jos olet väittänyt olevasi komeassa rantakunnossa ja sinulla on six pack -vatsalihakset, ja saavut paikalle perinteisellä dadbodylla, voi vastapuolen reaktiona olla nopea kotiinlähtö. Kun molemmat osapuolet tietävät, mitä odottaa, on todennäköisempää, että ilta päättyy petipuuhiin.

Luonnollisesti tämä ei tarkoita, että sinun pitää kirjoittaa profiiliisi huonoja puoliasi. Älä kerro esimerkiksi juuri eronneesi tai että juot joka ilta 4 olutta. Panokaverit voivat olla anonyymejä ja toisilleen omalla tavallaan etäisiä. Jos kyse on vain seksistä, ei toiselle kannata kertoa kaikista huonoista puolistaan. Ole siis rehellinen – mutta vain haluistasi, olemuksestasi ja hyvistä puolistasi.

Pidä pilke silmäkulmassa

Panokaverit eivät varmasti halua kuulla masentuneen suomalaisen miehen tai naisen avautumista elämän kamaluudesta. On molemmille osapuolille virkistävämpää ja nautinnollisempaa, kun pidätte keskustelut ja tapaamiset kevyinä, flirttailette pilke silmäkulmassa ja muistatte huumorin. Huumori ei luonnollisesti tarkoita puujalkavitsien jatkuvaa suoltamista, vaan hauskoja kommentteja, mielenkiintoisia keskustelunaiheita ja pientä kiusoittelua. Toimii varmasti!

Ole itse aktiivinen

Et voi olettaa, että unelmiesi isokullinen prinssi tai isotissinen prinsessa tulee suoraan kotiovellesi ilman mitään vaivannäköä. Mitä aktiivisempi olet itse, sitä suurempi on todennäköisyys, että löydät itsellesi panokaverin – joko pitkäaikaisen vakipanon tai yhden yön jutun. Kaikki alkaa profiilin luomisesta ja muiden profiilien selaamisesta. Kun löydät potentiaalisen oloisia käyttäjiä, lähetä heille viesti. Jos et itse aktivoidu, et voi olettaa saavasi panoseuraa.

Muista turvallisuus

Vaikka suurin osa erilaisista panotreffisivustoista varmentaa käyttäjiensä henkilöllisyyden tavalla tai toisella, on tuntemattoman tapaaminen silti aina jännittävää. On parasta sopia ensitapaaminen aina julkiselle paikalle, esimerkiksi kahvilaan tai rauhalliseen baariin. Näin voitte muiden valvovien silmien alla vaihtaa kuulumisia ja tutustua toisiinne kasvotusten ennen kuin siirrytte sänkyhommiin. Muista myös, että tapaaminen ei vielä tarkoita automaattisesti seksiä. Jos sinä – tai vastapuoli – ei ole sellainen kuin aikaisemmin oletettiin, voi ilta päättyä yksin kotisohvalle. Aina voi sanoa ei.

Ota vain 1-2 drinkkiä

Jos olet jo päässyt ensitapaamiseen (tai toiseen, kolmanteen tai kymmenenteen), kannattaa muistaa sopiva alkoholin käyttö. Kukaan ei halua nussia umpikännistä ukkoa tai sammaltavaa naista (ja se saattaa olla myös useissa tilanteissa laitonta). Myös seksuaalinen suorituskyky ja nautinto laskevat selvästi humalassa. 1-2 olutta tai lasia viiniä on ihan OK, mutta suuremmat määrät ovat huono idea. Jos molempia jännittää, voi se 1-2 juomaa rentouttaa ja päästää halut valloilleen – mutta isommat määrät tuovat vain negatiivisia vaikutuksia. Pidä siis järki kädessä alkoholin kanssa.

Muista esileikki

Vaikka kyseessä olisikin vain yhden yön juttu, on esileikki tärkeä osa nautinnollista seksikokemusta. Usein varsinkin miehet yrittävät tunkea kulliaan sisään välittömästi, vaikka nainen ei olisi vielä edes lämpimänä. Suosittelemme aina käyttämään aikaa esileikkiin – olipa se mitä tahansa. Jos tunnelma on oikeanlainen, voi toiselta tiedustella mistä hän pitää jo vaikka ennen asunnolle tai hotellihuoneeseen suuntaamista. Mikään ei ole kiihottavampaa kuin keskustella esileikistä esimerkiksi kahvikupposen äärellä ennen itse aktia. “Rakastan sitä, kun peppuani läpsitään” tai “sormi perseessä suihinoton aikana on uskomattoman nautinnollista” ovat varmasti kommentteja, joita sinäkin haluaisit kuulla. Tällöin keskustelu itsessään on jo osa esileikkiä ja saa molempien halut valoilleen.

Yhteenveto

Yllä olevilta sivustoilla ja antamillamme vinkeillä pitäisi löytyä panokaverit netistä – asuitpa sitten missä päin tahansa Suomea. Toki isot kaupungit kuten Helsinki, Espoo, Vantaa (Uusikaupunki kokonaisuudessaan), Turku, Tampere, Oulu, Pori, Vaasa ja muut isommat asutuskeskukset ovat yleensä parempia paikkoja löytää seuraa – mutta monelta sivustolta voit löytää panoseuraa myös pienemmiltä paikkakunnilta.