NextLove – seuraa eronneelle ja yksinhuoltajalle

NextLove seuraa eronneelle ja yksinhuoltajalle

Oletko eronnut tai tai yksinhuoltaja? Haluaisitko löytää itsellesi uuden kumppanin, joka ymmärtää tilanteesi ja osaa arvostaa sinua juuri tuollaisena? Seuranhaku ei aina tunnu helpolta. Me ymmärrämme sen. Mutta NextLove.fi auttaa. NextLove on deittipalvelu eronneille ja yksinhuoltajille. Se auttaa sinua löytämään seuraa – olitpa eronnut vuosia, kuukausia tai vain muutamia viikkoja sitten. Kun olet valmis uuteen suhteeseen, suuntaa NextLoveen.

NextLove pähkinänkuoressa:

 • Seuraa eronneelle ja/tai yksinhuoltajalle
 • Perustettu alun perin 2013, nyt rantautunut myös Suomeen
 • Toimii myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa
 • Ei valeprofiileja – käyttäjien laatua valvotaan 24/7
 • Palvelua käyttää jo lähes 20 000 suomalaista eronnutta tai yksinhuoltajaa
 • Turvallinen, luotettava & helppokäyttöinen
 • Auttaa sinua löytämään ihmisen, jonka kanssa voit aloittaa seuraavan vaiheen elämässäsi
 • Ilmainen rekisteröityminen, mutta tarvitset maksullisen Premium-paketin lähettääksesi viestejä

Luo profiili tästä

On mielenkiintoista miten netin deittisivut erikoistuvat yhä tarkempiin kohderyhmiin. Perinteiset suomalaiset deittipalvelut kuten E-kontakti ja Seuraajokaiselle ovat avoinna kaikille. On tietysti ymmärrettävää, että tällaiset pienempiin ihmisryhmiin erikoistuneet palvelut tarjoavat sinulle mahdollisuuden löytää samassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä.

Jos siis olet eronnut tai yksinhuoltaja, NextLove on kokeilemisen arvoinen sivusto.

Sovellus mobiiliin – deittaa kätevästi kännykällä

NextLove-applikaatio eli mobiilisovellus on saatavilla kätevästi Google Play -kaupasta Androidille sekä Apple Storesta iPhone ja iPad -laitteille. Sovellus sisältää kaikki samat ominaisuudet kuin itse nettisivustokin, mutta vain mobiiliin paremmin sopivassa muodossa. Jos siis haluat käyttää deittipalvelua myös puhelimella, suosittelemme sovelluksen lataamista.

NextLove Kokemuksia

Rekisteröityminen palveluun on nopeaa ja helppoa. Voit rekisteröityä joko omalla sähköpostillasi tai käyttää tilin luomiseen Facebook- tai Google-tiliä (rekisteröityminen on nopeampaa). Tämän jälkeen yksinkertaisesti vain vahvistat tilisi ja voitkin heti alkaa selata muiden käyttäjien profiileja.

Huomaa! Profiilin luominen on ilmaista, mutta tarvitset maksullisen Premium-profiilin, jos haluat lähettää viestejä toisille käyttäjille.

Ainakin alussa sinulle saatetaan näyttää suomalaisten käyttäjien lisäksi myös profiileja muista pohjoismaista. Emme ole varmoja johtuuko tämä siitä, että sivustolla ei Suomessa vielä ole joka seudulta suuria käyttäjämääriä vai tuleeko sivusto pitämään tämän ominaisuuden jatkossakin. Kokemuksen kannalta olisi meidän mielestämme parempi, jos näkisimme vain suomalaisia käyttäjiä.

Kun etsit seuraa, muista nämä vinkit

Ensinnäkin, kun luot profiilia, muista lisätä siihen profiilikuva. Kuvalliset profiilit saavat jopa 10-20 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat. Kirjoita myös kattava kuvaus, jossa kerrot millainen olet ja mitä haet unelmiesi kumppanista.

NextLove.fi:ssa sinun on myös mahdollista vastata useisiin kysymyksiin sekä itsestäsi että unelmiesi kumppanista. Suosittelemme vastaamaan kaikkiin. Mitä enemmän voit kertoa arvoistasi, sitä todennäköisemmin saat oikeanlaisia kontakteja.

Muista, että vaikka sivuston käyttäjät ovatkin etsimässä seuraa kuten sinäkin, kannattaa aina olla varovainen. Älä siis luovuta henkilökohtaisia tietojasi missään tilanteessa. Jos toinen käyttäjä kysyy henkilökohtaisia tietojasi (esim. sähköpostiosoite, osoite, luottokortti) – ilmoita hänet heti ylläpidolle.

Kun sovit ensitapaamisen, valitse julkinen paikka. On aina parempi tavata ensimmäistä kertaa esimerkiksi ravintolassa tai kahvilassa kuin toisen kotona. Vaikka kaikki varmasti menee hyvin, takaa julkinen paikka sinulle mahdollisuuden myös sanoa ei, jos treffit eivät menekään toivotulla tavalla.

NextLove yhteenveto

 • Seuraa eronneille ja yksinhuoltajille
 • Toimii Suomen lisäksi myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.
 • Ilmainen rekisteröityminen, mutta tarvitset maksullisen Premium-paketin lähettääksesi viestejä

Vielä tässä vaiheessa kokemus oli kokonaisuutena vajaavainen. Käyttäjiä on isoista kaupungeista riittävästi, mutta NextLove ei ole vielä noussut sellaiseen suosioon Suomessa kuin mitä se on saavuttanut esimerkiksi Ruotsissa. Oletamme, että joidenkin kuukausien myötä tilanne parantuu. Jos olet yksinhuoltaja tai eronnut ja haet seuraa samassa tilanteessa olevista, on NextLove joka tapauksessa kokeilemisen arvoinen deittipalvelu.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä