Nettitreffit parisuhdetta etsiville

Paremmat nettitreffit vakavaa suhdetta etsivälle

Haluatko löytää rakkautta elämääsi? Nettitreffit ovat auttaneet satoja tuhansia suomalaisia löytämään itselleen seuraa. Olitpa siis mies tai nainen – nuori tahi kokeneempi – opiskelija, työtön tai uraputkessa – netin deittipalvelut ovat pullollaan suomalaisia sinkkuja, jotka etsivät samaa kuin sinäkin: kumppania – ihan oikeaa vakavaa parisuhdetta.

Meidän suosikkimme: sivustot suomalaisille

Jos haluat löytää nettitreffit Suomesta, suosittelemme kokeilemaan yhtä tai useampaa sivustoa alta.

1. Eliittikumppani

Eliittikumppani treffitMenestyville sinkuille suunnattu Eliittikumppani.fi on suosittu ympäri Eurooppaa: käyttäjiä on yhteensä jo yli 15 miljoonaa. Sivustolla on erittäin tasainen sukupuolijakauma (50 % miehiä, 50 % naisia) ja se on suunnattu pääasiassa koulutetuille ja menestyville sinkuille. Jokainen uusi tili tarkastetaan manuaalisesti, joten kaikki käyttäjät ovat oikeita.

Siirry Eliittikumppaniin tästä

2. Seuraajokaiselle

Seuraajokaiselle.fi deititSeuraajokaiselle.fi on vuodesta 1996 lähtien toiminut deittipalvelu, jota käyttää vuosittain yli 100 000 suomalaista sinkkua.

Kaikki uudet profiilit varmennetaan puhelimella, joten joukkoon ei pitäisi eksyä yhtään valeprofiileja. Puhelinvarmennus mahdollistaa myös yhden Seuraajokaiselle.fi:n mielenkiintoisimmista ominaisuuksista: anonyymi puhelu. Voit siis soittaa toiselle käyttäjälle niin, että oma puhelinnumerosi ei näy. Näin voitte tutustua puhelimessa ilman pelkoa, että numerosi päätyisi vääriin käsiin.

Siirry Seuraajokaiselle.fi:hin tästä

3. Happy Pancake

Happy Pancake on ilmainen treffisivustoRuotsissa suursuosioon noussut Happy Pancake on 100% ilmainen nettitreffisivusto. Täällä sekä rekisteröityminen että kaikki ominaisuudet ovat maksuttomia. Voit siis selailla kuvia, flirtata ja lähettää viestejä ilmaiseksi.

Millä rahalla sivustoa sitten pyöritetään? Mainostuloilla. Koska palvelun käyttö on ilmaista, on nettisivustolle lisätty mainoksia.

Jos et ole ikinä ennen kokeillut nettitreffailua, on Happy Pancake yksi parhaista paikoista aloittaa. Maksuttomuus takaa, että et ainakaan pety hintaan.

4. E-kontakti

E-kontakti suomalainen deittipalveluMiksi valita E-kontakti.fi? Sivustolla käy noin 100 000 sinkkua joka viikko. Palvelu on 100% kotimainen. Lisäksi tilin luominen on ilmaista.

Riittäisivätkö nämä jo hyviksi syiksi aloittaa nettideittailu E-kontaktista? Palvelun oman statistiikan mukaan jopa 75 prosenttia käyttäjistä löytää itselleen seuraa. Tämä on huima luku.

E-kontakti on helppokäyttöinen ja toimii loistavasti myös mobiilissa.

Paras vinkki: ole aloitteellinen

Jos jotakin haluat tästä artikkelista muistaa, muista tämä: sinun pitää olla aktiivinen ja aloitteellinen.

Painotamme joka ikisessä tekstissämme sitä, että kukaan ei tule hakemaan sinua kotioveltasi. Unelmiesi mies tai nainen ei maanantai-illalla pimpota ovikelloasi ja pyydä sinua treffeille.

Älä siis odota, että ihmeita alkaa tapahtua pelkän profiilin luomisen jälkeen. Käytä aikaa ja käy toisten käyttäjien profiileja läpi. Lue mitä he ovat kirjoittaneet itsestään. Lähetä viestejä henkilöille, joista kiinnostuit. Aloita keskustelu, jatka keskustelua ja lopulta pyydä treffeille.

Paras sovellus puhelimeen?

Me kaikki tiedämme, että Tinder on suosituin “treffisovellus” puhelimelle. Tinder on kuitenkin alun perin tarkoitettu seksiseuran, ei elämänkumppanin, löytämiseen. Toki olemme kaikki kuulleet tarinoita Tinder-öistä, joista on lopulta kehittynyt kukoistava parisuhde.

Suosittelemme aloittamaan nettideittailun yhdellä yllä esitellyistä deittisivustoista. Lähes kaikki sivustot toimivat myös mobiilissa. Osalla on myös oma sovelluksensa älypuhelimille. Rekisteröidy tietokoneella ja laita profiilis kuntoon. Tämän jälkeen voit yksinkertaisesti vain siirtyä samalle sivustolle omalla puhelimellasi, kirjautua sisään ja etsiä nettitreffit mobiilista.

Voinko käyttää ilman rekisteröitymistä?

Netistä saattaa löytyä muutamia treffipalstoja, joita voit käyttää ilman rekisteröitymistä. Kaikki meidän suosittelemamme treffipalvelut ovat kuitenkin suosittuja ja turvallisia. Jos olet vakavissasi ja oikeasti haluat saada nettitreffit, rekisteröityminen on ensimmäinen askel kohti kumppanin löytämistä.

Miten luoda hyvä profiili?

Nettitreffit on helpompi löytää, kun profiili on kunnossa. Muistamalla nämä vinkit, pääset jo pitkälle.

  • Lisää profiilikuva. Kuvalliset profiilit saavat useiden deittipalveluiden mukaan noin 10-20 kertaa enemmän yhteydenottoja kuin kuvattomat. Valitse kuva, jossa näyt selvästi eteenpäin. Anna kasvojesi näkyä kirkkaasti ja älä peitä niitä hatulla tai aurinkolasilla. Valitse profiilikuva, jossa olet vain sinä – ei siis julkkiksia, eläimiä tai kavereita. Lisäksi kuvan tulisi olla tuore. Vanhan kuvan käyttöhän on periaatteessa huijaamista.
  • Ole aktiivinen. Painotimme tätä jo aikaisemmin, mutta pakko se on vielä toistaa. Unelmakumppani ei lennähdä syliisi vahingossa. Sinun pitää olla itse aktiivinen, selata muiden käyttäjien profiileja ja lähettää viestejä.
  • Ole itsevarma. Profiilikuvauksessa kannattaa tuoda esille omia hyviä puoliaan. Arvostatko terveellisiä elämäntapoja? Kerro siitä. Oletko hyvä yhdistämään työn ja vapaa-ajan? Mainitse tämäkin. Älä missään nimessä tuo esiin omia huonoja puoliasi tai yritä hakea sääliä. Se ei yksinkertaisesti toimi.
  • Ole rehellinen. Profiilissa ei kannata valehdella – siitä jää aina kiinni. Haluat löytää itsellesi kumppanin, joka arvostaa sinua sellaisena kuin olet.
  • Kerro mitä haluat. Jos olet kiinnostunut vain urheilullisista ihmisistä, kannattaa se mainita. Älä kuitenkaan kirjoita “ei läskejä” – vaan kerro, että “arvostat terveellisiä elämäntapoja ja urheilullisuutta ja haluat tulevan kumppanisi jakavan tämän intohimosi”. Jos rakastat matkailua, kerro, että toivot kumppanisi myös matkailevan tulevaisuudessa kanssasi.
  • Pidempi on parempi. Etenkin miehillä on tapana kirjoittaa aivan liian lyhyitä profiileja, koska he eivät vain jaksa kirjoittaa. Naiset taas ajattelevat, että miehet katsovat vain kuvia ja siksi jättävät profiilin puolitiehen. Nettitreffit ovat kuitenkin tapa löytää kumppani. Jos et profiilissasi kerro itsestäsi tarpeeksi, miten voit olettaa, että joku kiinnostuisi sinusta. Kirjoita siis enemmän.
  • Oikolue. Huono suomenkieli on todellinen turnoff. Lue siis kirjoittamasi teksti muutamaan kertaan läpi ja korjaa sekä kirjoitus- että kielioppivirheet.

Eka tapaaminen

Ensitreffit eli eka tapaaminen on todella tärkeä askel. On yleensä hyvä idea sopia eka tapaaminen suhteellisen nopeasti. Miksikö? Jos juttelette netissä kuukausitolkulla ennen tapaamista, saattaa teillä kasvotusten loppua keskustelunaiheet.

On tärkeää, että ensitapaaminen järjestetään julkisella paikalla. Emme toki usko, että olet menossa tapaamaan vaarallisia mielipuolia, mutta ei vara venettä kaada. Julkisella paikalla on helpompi tapaamisen päätteeksi lähteä omille teilleen kuin esimerkiksi toisen kotoa.

Hyviä paikkoja ovat esimerkiksi kahvilat ja ravintolat, joissa keskustelu on mahdollista. Kesäisin piknik puistossa tai kävely rannalla on romanttinen tapa ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia pienille huomionosoituksille kuten jäätelon tarjoamiselle tai kahvittelulle. Huonoja paikkoja ensitapaamiselle ovat kaikki äänekkäät paikat: elokuvat, yökerhot, konsertit.

Muista pukeutua siististä, olla ajoissa ja tarjota seurallesi juotavaa tai muuta virkistystä. Nämä osoittavat, että sinulla on käytöstavat tallella. Vaikka pari lasia viiniä voi olla hyvä idea, kannattaa liiallista juomista ehdottomasti välttää.

Jos haluat osoittaa, että olet kiinnostunut kysy tarkentavia kysymyksiä toisesta, pidä katsekontakti hieman tavallista pidempään (älä silti tuijota) ja kerro itsestäsi jotain pientä henkilökohtaista. Nämä kaikki osoittavat, että olet kiinnostunut.

Kun eka tapaaminen on ohi, pyydä toisia treffejä suoraan. Moni tutkimus on osoittanut, että suora kysymys on parempi kuin kiertelevä ja kaarteleva höpötys.

Entä jos nettitreffit olivatkin pettymys?

Se on elämää. Aina treffikumppani ei ole aivan sitä mitä häneltä odotit. Pettymyksiä voi tulla eteesi. Se on täysin normaali.

Jos edelliset treffisi olivat pettymys, unohda ne ja lähde etsimään uutta seuraa. Opi edellisistä virheistäsi ja hanki uudet nettitreffit. Paikalleen ei kannata jäädä. Leuka ylös ja kohti uusia seikkailuja!

Entäs huijarit?

On totta, että välillä treffisivustoilta löytyy myös huijareita. Vaikka moni nettitreffisivusto tarkistaa kaikki lisätyt profiilit manuaalisesti, voi joukkoon silti eksyä ihmisiä, jotka esiintyvät aivan toisena kuin mitä he itse ovat. Tämä voi tapahtua esimerkiksi lisäämällä täysin muun ihmisen kuva omaksi profiilikuvaksi, kertomalla profiilissa valheellista tietoa omasta itsestään tai kertomalla sinulle asioita, joita hän tietää sinun haluavan kuulla.

Huijarit ovat kuitenkin vain poikkeus, eivät sääntö. Sinun kannattaa toki olla hereillä: jos joku tai jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, silloin se sitä varmasti onkin. Muista, että ulkomaiset miljonääriprinssit eivät oikeasti käytä näitä palveluita.

Muista aina, että tärkeintä on olla lähettämättä rahaa, vaikka sitä sinutla pyydettäisiin. Lisäksi kannattaa aina sopia ensitapaaminen julkiselle paikalle. Kun muistat nämä kaksi sääntöä, säästyt paljolta.

Kun toinen ei halua tavata

Joskus voi käydä myös niin, että vaikka olette keskustellut toisen käyttäjän kanssa pitkään, hän ei silti haluakaan tavata. Syitä tähän voi olla monia: ehkä hän ei riittävän itsevarma, ehkä hän on tullut sinusta toisiin aatoksiin tai ehkäpä hän ei ole aivan mitä hän on sinulle väittänyt (esim. ulkonäkö, parisuhdestatus tai muuta).

Jos nettituttu ei halua tavata, kannattaa ensin pyytää jonkinlaisia perustelua. Jos hänellä on hyvä syy, asia on sitten sillä selvä. Jos hän ei kykene antamaan sinulle perusteluja, voit olettaa, että jotakin on hassusti. Tässä tapauksessa on tavallisesti helpompi niellä pettymys ja yksinkertaisesti siirtyä eteenpäin. Jos et vielä ole edes tavannut tätä ihmistä, et toivottavasti ole vielä ihastunutkaan. Jatka siis etsintää ja sovi seuraavat nettitreffit toisen henkilön kanssa.

Muita kokemuksia nettitreffeistä?

Me kuulemme mielellämme myös sinun kokemuksiasi nettitreffeistä. Jos haluat jakaa ajatuksiasi kanssamme, laita meille viestiä yhteydenottolomakkeemme kautta.

Vakava suhde vai flirttailua?

Meille nettitreffit ovat pääasiassa tapa löytää se seuraava vakava suhde. Parisuhde, joka kestää toivottavasti koko loppuelämän. Jos kaipaat vain flirttailua tai vipinää vällyihin, lue miten hankit seksiseuraa tästä.