8 vinkkiä Netflix and Chill -iltaan

Mitä Netflix and Chill tarkoittaa

Tiedätkö mitä “Netflix and Chill” tarkoittaa? Vaikka tällaisen illan aikana ehkä saatetaan katsoa jokin leffa tai muutama jakso jotakin hyvää sarjaa, on Netflix and Chill silti käytännössä kutsu seksiin. Ainakin kutsujalla on mielessä ilta, joka johtaa vähintään muhinointiin.

Termi oli aluksi nuorille hyvä tapa kutsua toisiaan kylään, ilman että kukaan tiesi mitä he aikoivat tehdä, mutta nyt jo nuoret aikuiset ja keski-ikäisetkin ovat alkaneet käyttää tätä fraasia. Jos siis nelivitonen työkaverisi kutsuu sinut Netflix & Chill:iin, tiedät hänen haluavan sinua (tai sitten hän ei tiedä mitä sanonta tarkoittaa).

Miksi sitten käyttää tätä kiertoilmaisua? “Haluatko tänään seksiä” tai “tuletko illalla sekstailemaan” on vaikea kysyä. Näihin kysymyksiin on myös vaikeampi vastata. On paljon helpompaa kysyä kiinnostaako Netlix & Chill – ja saada siihen positiivinen vastaus. Kaikki tietävät mitä ilta pitää sisällään, mutta paineet ovat pienemmät.

Vinkit täydelliseen iltaan

Nämä 8 vinkkiä auttavat sinua pääsemään leffaseurasi pöksyihin.

1. Siivoa

Kyllä, siivottomuus on sekä miehille että naisille turnoff. Käytä siis edes puoli tuntia: laita turhat romut takaisin kaappiin ja pyyhi pölyt ainakin paikoista, jotka näkyvät istuessanne sohvalla.

2. Mukava sohva

Tulette ainakin aloittamaan illan sohvalta, joten sen on parasta olla mukava. Rento ja mukava olo on aina hyvä lähtökohta illalle. Jos sohvasi on vanha romu, pari heittotyynyä tai söpö filtti sohvan nurkassa voivat olla juuri sopiva lisä optimoimaan mukavuustaso.

3. Tarjoa naposteltavaa

Jos tarkoitus on viettää iltaa pitkän kaavan mukaan, tarjoa oikeaa ruokaa. Tavallisesti kuitenkin pieni naposteltava on riittävä valinta: pilko valmiiksi vihanneksia ja valmista kermaviilikastike (kevyt kermaliivi + sipsidippipussi sekaisin), osta viinirypäleitä tai mansikoita, laita sipsejä kulhoon ja osta muutamia suklaamakeisia. Näin kutsuvieraallasi on sekä kevyitä ja raskaita vaihtoehtoja makeasta suolaiseen.

4. Tarjoa juomaa

Juomalla tarkoitamme kaikkea aina kahvista ja teestä olueen, siideriin ja väkeviin. Jos ette ole vielä kovin hyviä tuttuja, aloita kahvista ja teestä. Ne ovat vähemmän uhkaavia kuin shotti Jägermeisteria tai kuoharipullo. Oiva tapa ottaa rentouttava alkoholi mukaan iltaan on tarjota kahviin tai teehen vähän vahviketta: loraus väkevää pieni pilke silmäkulmassa tuntuu hauskalta ja sen jälkeen on helppo ottaa päälle esimerkiksi rentouttava lasi viiniä.

5. Valitse oikea elokuva

Usein Netflix and Chill tarkoittaa myös elokuvan katsomista (muhinointi tulee vasta leffan aikana tai sen jälkeen). Esimerkiksi liian tunteelliset nyyhkyleffat, aivan turhan ällöttävät kauhuleffat ja huono huumori (esimerkiksi kaikki Adam Sandlerin leffat) ovat huono valinta. Kannattaa siis valita filmi, jossa tapahtuu riittävästi, mutta tunnelma pysyy suht kepeänä. Periaatteessa sekä toiminta, seikkailu, komedia että jännitys kaikki toimivat.

Hyvä strategia: valitse valmiiksi 3-4 hyvää vaihtoehtoa ja anna toisen tehdä viimeinen päätös.

6. Aseta tunnelma

Pimennä huonetta hieman – ei niin paljon, että istutte pimeässä vierekkäin, mutta niin että olo on hieman sensuelli ja jännittävä. Etenkin syksyisin ja talvisin kynttilät ovat loistava vaihtoehto, jos niiden käyttäminen ei tunnu liian päälle liimatulta. Tuoksukynttilällä varmistat, että huone myös tuoksuu hyvältä.

7. Flirttaa

Katso silmiin, käytä huumoria, kiusoittele vähän, istu lähemmäs. Kosketa ensin vain ohimennen: hipaise olkapäätä, kun haette jääkaapista lisää juomaa – kosketa reittä kevyesti, kun kysyt haluaako hän lisää suklaata – sivele korvaa, kun kehut hänen uusia korviksiaan. Muista hymyillä!

8. Chill

Jos molempien olo tuntuu hyvältä ja flirtti on uponnut kuin lämmin veitsi voihin, anna mennä. Odota oikeaa hetkeä, suutele häntä ja antakaa halujenne ohjailla teitä. Netflix unohtuu ja chill voi alkaa.