Vinkit naisen naamalle tulemiseen

Seksiviestit eli sekstarit

Se ei ole mikään salaisuus: miehet rakastavat tulla naisen naamalle. Älkääkä naiset ymmärtäkö väärin, miehet rakastavat tulla myös sisälle, perseelle ja rinnoille. Siis lyhyemmin: miehet rakastavat tulla. Ejakuloida.

Mutta naamalle tulemisessa on jotain erityisen ihanaa. Se sekä näyttää kuumalta, että tuntuu henkisesti tietynlaiselta “voiman” näyttämiseltä.

Vaikka se miehestä näyttääkin kivalta, ei lastin ottaminen naamalle ole naiselle kuitenkaan yksinkertainen tehtävä. Mihin katsoa? Minkälainen ilmeen pitäisi olla? Ja entä jos spermaa menee hiuksiin tai silmiin? Me päätimme listata parhaat vinkit naisen naamalle tulemiseen.

Vinkit miehelle:

  • Jos haluat tulla naamalle, kerro siitä. Ei ole kivaa, että vedät kullisi ulos ja tirskautat lemmenmehusi yllätyksenä toisen kasvoille. Pahimmassa tapauksessa kumppanisi ei ehdi edes sulkea silmiään ja lopputuloksena on ikävä tulehdus. Varoita siis ainakin muutama sekunti etukäteen.
  • Muista, että vaikka kasvojen peittyminen spermaan tuntuukin siltä, että “valta” on sinulla – ei se sitä ole. Naisella on aina oikeus kieltäytyä spermasta naamallaan. Kyse ei ole siis naisen alistamisesta – ei missään tilanteessa (alistuminen ja valtaleikit eivät ole alistamista sanan varsinaisessa merkityksessä).

Vinkit naiselle:

  • Jos et halua, että mies ejakuloi kasvoillesi, kerro siitä etukäteen. Toki aina ei voi ennen seksiä keskustella asiasta syvällisesti… Jos siis mies sanoo tulevansa naamallesi etkä juuri nyt sitä halua, ehdota napakasti esimerkiksi rintoja, suuta tai jotain muuta. “Tule tisseille!” toimii aina.
  • Katso miestä silmiin. Miehet rakastavat tätä. Niin suihinoton aikana kuin laastin lentäessä.
  • Pidä silmät kiinni. Kaikkein pahinta mitä voi tapahtua tässä tilanteessa on sperman joutuminen silmiin. Et halua silmätulehdusta, usko minua. Mies ei voi yleensä tarkkaan tähdätä esimerksi silmien väliin tai poskelle, vaan tavaraa saattaa lentää kaikkialle kaulasta aina hiuksiin asti.
  • Sperma kiinteyttää ihoa – mutta ei ulkoisesti nautittuna. Jos siis haluat nämä hyödyt, pitää rakkausmehun entsyymit nauttia nieltynä – ei kasvoille levitettynä.

Miehet rakastavat naisen kasvoille tulemista. Olitpa siis mies tai nainen, kokeile tätä ainakin kerran, vaikka et siitä erityisesti pitäisikään. Saatat yllättyä kuinka ihanaa se on!