7 vinkkiä: näin kysyt naista ulos

Vinkit miten kysyä naista ulos

Oletko löytänyt sen ihastuttavan naapurin tytön? Sen seksikkään työkaverin? Mutta et tiedä miten lähestyisit häntä? Tässä artikkelissa annamme sinulle 7 vinkkiä treffipyyntöön. Kohta tiedät miten kysyä naista ulos oikealla tavalla!

Muista aina: Jos et pyydä naista ulos, et ikinä tiedä mikä vastaus on.

Alta löydät 7 vinkkiä naisen pyytämiseen treffeille.

1. Luo itsellesi aikataulu

Jos suurin ongelmasi on uskallus – eli et yksinkertaisesti vain uskalla lähestyä tätä ihastuttavaa naista, kannattaa sinun asettaa itsellesi tarkka päivämäärä ulos pyytämiselle. Ja jaa tämä päivä kavereidesi kanssa. Kerro työkavereille, ystäville, siskollesi – kerro läheisillesi – että päivänä X pyydät tätä naista ulos. Kun päiväys on useamman ihmisen tiedossa, et tule luistamaan siitä yhtä helposti. Pieni sosiaalinen paine auttaa.

2. Älä käytää sitä sanaa…

Treffit. Tämä saattaa yllättää osan miehistä, mutta naiset eivät yleisesti ottaen nauti treffipyynnöistä. Tämä iso T-sana aiheuttaa paineita sekä miehissä että naisissa. “Lähdetkö kanssani treffeille” onkin huono kysymys. On paljon todennäköisempää, että hän lähtee kanssasi ulos, kun pyydät häntä jollain muulla tavalla. Kun kysyt naista ulos, pyydä hänet kahville, elokuviin, piknikille, kävelylle tai kysy, voitko tarjota hänelle illallisen. Näin vältät treffit-sanaa ja sen tuomia turhia paineita.

3. Mutta älä pyydä häntä “hengaamaan”

Vaikka välttäisit sanaa treffit, et halua, että pyyntösi on liian munaton ja merkityksetön. Älä missään nimessä pyydä naista hengailemaan. “Haluuks hengata illalla?” EI! Tämä on vielä pahempi kuin “treffit”. Suurin ongelma on väärinymmärrysten mahdollisuus. Kun pyydät naista kahville tai illalliselle, on molemmille selvää, että kyseessä ovat deitit. Kun pyydät häntä hengailemaan kanssasi, hän ei tiedä onko mukana muitakin ja pelaatteko te Xboxia koko illan…

4. Ole itsevarma – vaikka joutuisitkin feikkaamaan sen

Itsevarmuus on seksikästä. Niin miesten kuin naisten mielestä (joojoo, joskus on ihanaa, kun naiset tarvitsevat apua, ymmärrämme sen “damsel in distress” -tilanteenkin).

Jos kuitenkin pyydät naista treffeille ja samalla et tunnu olevan varma haluatko itsekään edes lähteä ulos, on vastaus varmasti kieltävä. Kannattaa muistaa, että itsevarmuuden ja muklvismin välinen raja on kuitenkin ohut ja häilyvä. Kun kysyt naista ulos, ole varma itsestäsi, mutta älä ole varma siitä, että hän vastaa kyllä.

5. Tiedä mistä hän pitää – mutta älä stalkkaa

Kun pyydät naista ulos, kannattaa sinun osoittaa, että valitsemasi aktiviteetti on juuri varta vasten hänelle valittu. Jos tyttö on kulttuurin ystävä, voit kertoa haluavasi viedä hänet museon uuteen näyttelyyn. Jos hän tykkää ulkoilusta, voit kertoa suunnitelleesi lyhyen vaelluksen ja piknikin. Jos hän tykkää fiineistä asioista, on esimerkiksi viininmaistelu loistava valinta. Älä kuitenkaan kerro, että olet vakoillut hänen kiinnostuksenkohteitaan Facebookista ja Instagramista viimeiset puoli vuotta…

6. Pukeudu kunnolla

Ulos pyytäminen on ensimmäinen askel treffeille. Jos siis haluat KYLLÄ-vastauksen, olet siisti myös pyytäessäsi häntä ulos. Laita fiksut vaatteet päällesi, tuoksu hyvältä ja harjaa hampaasi. Vanhat nappiverskat ja risainen T-paita eivät auta sinua saamaan häntä deiteille. Kiinnitä erityistä huomiota kenkiin. Kengät kertovat miehestä paljon ja naisten katseet helposti kiinnittyvät niihin.

7. Tee se

Voit varmasti keksiä parisataa eri syytä miksi juuri nyt ei ole oikea aika pyytää häntä ulos, mutta olet väärässä. Nyt on täydellinen hetki pyytää häntä ulos. Älä siis luo viisivuotissuunnitelmaa tai 9 kohdan strategista peliä ulos pyytämiselle, vaan mene ja tee se. On parempi pyytää naista ulos ja saada pakit kuin elää ikuisessa epätietoisuuden tilassa. Kasvata siis itsellesi kunnon kivekset, kävele hänen luokseen ja pyydä häntä ulos.