Top 5 tapaa ehdottaa seksiä

Miten ehdottaa seksiä miehelle tai naiselle

Olitpa sitten naimisissa, avoliitossa, treffailet tai haluat vain iskeä jonkun randomin baarista, seksin ehdottaminen ei ole aina helppoa. Ja älkää miehet luulko, että te olette ainuita, jotka kärsivät tästä ongelmasta. Seksin ehdottaminen on myös naisille vaikea tehtävä.

Me päätimme listata 5 parasta vinkkiämme – sillä nämä toimivat. Voit vapaasti kokeilla vinkkejämme vaimoosi, poikaystävääsi tai ihan tuntemattomiin baarissa.

1. Kosketa

Kosketusta ei saa ikinä aliarvioida. Emme tietenkään ehdota, että lähdet heti kourimaan puolituttuja baaritiskillä. Kosketus toimii, kun tunnet jo henkilön hieman paremmin. Parisuhteessa se voi olla selän hyväilyä, jalkojen hierontaa, silittämistä tai vaikkapa pieni läpsäytys pepulle. Yhden yön jutuissa se voi olla kevyt kosketus olkapäälle, käden laskeminen reidelle, kun olet hänen kanssaan samaa mieltä tai esimerkiksi pieni viaton halaus tanssi yökerhon lattialla.

2. Sano se suoraan

Sitä saa mitä tilaa. Yksi todella toimiva tapa on sanoa suoraan haluavansa seksiä. Seksin ehdottamisen ei tarvitse olla tämän vaikeampaa!

Jos olet ensitreffeillä, ei tätä kannata möläyttää ulos suustaan jo ennen ensimmäistä kahvikupillista tai olutlasillista. Kun kemiat kohtaavat ja olette ehtineet hieman nauraa ja rentoutua, voit illan päätteeksi olla suora.

Ja mitä sinä voit esimerkiksi baarissa tai nakkikioskin jonossa menettää? Kieltäväkin vastaus on parempi kuin olla kysymättä.

3. Sano se kirjaimin

Nykyaikana suuri osa seksiehdotuksista tulee puhelimen ruudulta. Ja se toimii. Niin sanottu “bootycall” tai “sekstaus” on tehokas tapa. Parisuhteessa olevat voivat hyvin laittaa kumppanilleen viestä “Olen kotona 30 min päästä. Valmistaudu eläimelliseen seksiin.” Vastaavasti Tinderissä tai jossakin netin seksiseuraa tarjoavista sivustoista on pienen flirttailun jälkeen helppo sanoa, että “haluan nussia”.

4. Pukeudu seksiin

Pukeutuminen vaikuttaa sekä omaan että kumppanisi mielentilaan. Seksikkäät vaatteet ja pikkaisen paljasta pintaa toimii aina. Näin saat seksikumppanisi hormonit hereille ja kun ehdotat seksiä, on vastaus todennäköisemmin kyllä!

5. Kehu rohkeasti

Sekä miehet että naiset haluavat kuulla näyttävänsä hyvältä. Parisuhteessa on tietysti tärkeää kehua myös muutenkin kuin vain saadakseen seksiä. Kehuminen on kuitenkin oiva tapa saada toinen tuntemaan olonsa halutuksi ja itsevarmaksi. Jos nautit petipuuhista, kannattaa kehua myös jälkikäteen.

Näillä viidellä vinkillä ehdotat seksiä tehokkaammin ja saat sen vastauksen, mitä varmasti kaipaatkin. Jos kaipaat uutta kumppania vällyjen väliin, lue miten löydät panotreffit netistä.