Mitä pukea treffeille? Valitse nämä vaatteet päälle deiteille!

Mitä pukea päälle treffeille

Kyllä, vaatteilla on merkitystä – ja paljon. Todella moni mies ja nainen on ensitreffien jälkeen valmis jättämään treffikumppaninsa huonon pukeutumisen takia. Vaikka tämä kuulostaa pinnalliselta, on kyse hyvän ensivaikutelman antamisesta. Siksi on tärkeää, mitä puet päällesi treffeille.

Jos laahustat paikalle sukkien ja sandaalien kanssa tahi pipo päässä keskikesällä, syntyy sinusta selkeä mielikuva. Vaikka olisitkin ihastuttava deittien loppuajan, ei tuota ensivaikutelmaa saa enää kulumallakaan pois seurasi verkkokalvoilta.

Jos haluat antaa hyvän kuvan, pitää sinun tietää mitä pukea treffeille – tässä vinkit miesten ja naisten vaatteisiin deiteille!

Pukeudu tilanteen mukaan

Kyllä, tärkein vinkki kaikista: tilaisuus määrittelee pukeutumisen. Kirjastoon ei kannata laittaa pikkumustaa, piknikille pukua tai kaupungille nappiverskoja. Lue siis tilannetta ja valitse vaatetus tilanteeseen sopivasti. Jos tunnet treffiseurasi jo entuudestaan, osaat ehkä myös arvioida minkä tyylistä vaatetusta hän käyttää.

Pukeudu mukavasti

On yllättävän tärkeää, että olosi on mukava. Kun tunnet olosi mukavaksi, olet mukava. Siksi suosittelemme valitsemaan vaatteet, joissa tunnet olosi sekä fyysisesti että henkisesti mukavaksi. Näin olet itsevarma ja vältät omituiset pakkoliikkeet, kun huonosti istuvat vaatteet kutittavat sinua. Esimerkiksi jättikorot ovat aina riskaabeli valinta.

Unohda catwalk

Ensitreffit eivät ole paikka kokeilla Pariisin tai New Yorkin muotiviikkojen uusimpia hullutuksia. Älä siis laita päähäsi puoliksi kärtsännyttä fasaania, käytä täysikokoista kilpikonnaa kaulakoruna tai tule treffeille täysin sellofaanista valmistetussa mekossa. Okei okei, ei näitä ehkä tämän vuoden muotiviikoilla nähty. Ymmärsit kuitenkin mikä on tärkeää: vältä todella erikoisia valintoja, joita näet vain catwalkilla.

Saa olla seksikäs, mutta vältä liikaa pintaa

Voit pukea treffeille seksikkään mekon, tiukat farkut tai vaikkapa rinnustasi korostavan paidan. Muista kuitenkin, että on parempi peittää hieman ja jättää enemmän mielikuvituksen varaan, kuin antaa kaiken näkyä kerralla. Anna siis treffiseurallesi ajateltavaa, älä koko juonta samantein.

Naisille on suositeltavaa pukeutua naisellisesti – ainakin, jos uskomme miehiä. Ja miksi emme uskoisi. Mies haluaa tuntea itsensä maskuliiniseksi ja näin hakee kumppaniltaan feminiinisempää pukeutumista. Värit ovat hyvä tapa ilmaista tätä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että usein punainen on miesten mielestä seksikkäin väri naisen yllä. Esimerkiksi tiukat farkut kivan yläosan kanssa, värikäs kevätmekko tai hame ovat aina hyviä valintoja.

Panosta kenkiin

Etenkin miehet, herätys! Naiset ovat tutkimusten mukaan erittäin tarkkoja sekä omista että miesten kengistä. Moni nainen valitsee treffeille korkokengät ja ei olekaan soveliasta, että mies tällöin ilmestyy paikalle vuosikymmenen vanhoissa lenkkareissa. Kaikkein tärkeintä on, että miesten kengät ovat ehjät ja puhtaat. Toisekseen, niiden tulisi sopia yhteen muun vaatetuksesi kanssa.

Vinkki: Vertaa miesten kengät netissä

Yhteenveto

Välillä on vaikea päättää mitä pukea treffeille. Kun kuitenkin muistat yllä esitetyt perussäännöt ja -vinkit, pääset jo pitkälle. Pukeudu siis siististi, tuoksu hyvältä ja vältä ylilyöntejä kaikkiin suuntiin.