Mitä naiset haluavat miehestä? 8 ominaisuutta, jota naiset toivovat

Mitä naiset haluavat mieheltä: 8 ominaisuutta

Oletko aina miettinyt mitä naiset haluavat miehestä? Mitkä ovat ne ominaisuudet, joita kaikki naiset toivovat miehiltään?

Älä turhaan vello epätietoisuuden meressä. Tässä artikkelissa käymme läpi 8 ominaisuutta, jotka ovat kaikkien naisten toivelistalla. Mieti – vain 8 ominaisuutta. Voimme toki väitellä aiheesta tuntikausia ja todeta, että naisten maku miesten suhteen vaihtelee. Eivät kaikki halua samaa. – Eivät niin. Mutta lue listamme läpi. Näitä 8 ominaisuutta kaikki silti arvostavat.

1. Rehellisyyttä – mutta ei liikaa

Nainen ei halua, että valehtelet hänelle tärkeissä asioissa. Hän haluaa tietää mitä elämässäsi menossa ja että luotat häneen riittävästi kertoaksesi mitä sinulla on menossa. Nainen haluaa, että mies jakaa sekä onnellisia että ei-niin-onnellisia muistoja ja tapahtumia.

Nainen ei kuitenkaan halua, että mies on brutaalin rehellinen tilanteissa, joissa hän on itse tulilinjalla. Tekikö nainen mielestäsi huonon valinnan töissä? Antaako hän kaverilleen liikaa asioita anteeksi? Hän ei halua kuulla sitä sinulta.

Lisäksi, jos nainen kysyy näyttääkö hän hyvältä – vastaus on aina “kyllä” – vaikka hän olisi juuri leikannut hiuksensa ihan hirveiksi ja lihonnut 10 kiloa.

2. Ymmärrystä

Nainen haluaa, että mies tuntee hänet läpikotaisin. Vain näin mies voi rakastaa naista juuri sellaisena kuin hän on. Usein tämä ymmärrys menee tasolle, jossa miehen tulisi ymmärtää naisen valintoja, sanoja ja tekoja ilman selityksiä. Ei selityksiä – vain puhdasta ymmärrystä.

Tämä on monelle naiselle se unelmatilanne. Suomalaiselle miehelle 100% ymmärrys on kuitenkin liikaa vaadittu. Tällöin on tärkeää, että yrität aina ymmärtää, etkä tuomitse.

3. Huolenpitoa

Huolenpito tarkoittaa, että nainen ei jää ikinä yksin elämässä. Kun hän tarvitsee jotakin – esimerkiksi flunssan, sydänsurujen, työstressin tai minkä tahansa muun takia – sinä olet hänen rinnallaan ja tuet ja autat häntä. Tämä ei tarkoita, että nainen olisi jotenkin heikompi sukupuoli. Ehei. Vastineeksi nainen on miehen tukena elämän ylä- ja alamäissä.

4. Maskuliinisuutta

Jos uskomme perinteistä yin-yang -ajattelua, kaipaa naisen feminiinisyys vastapainokseen miehistä maskuliinisuutta. On tietysti totta, että kaikki naiset eivät halua tatuoitua machoa, jonka kikkeli seisuu jatkuvasti. Voimme kuitenkin yleistää, että maskuliisinuus viehättää naisia. Etenkin itseluottamus, itsenäisyys, päämäärätietoisuus, voima ja itsekuri ovat sellaisia miehisiä ominaisuuksia, jotka lasketaan maskuliinisiksi piirteiksi.

5. Vahvuutta – henkistä ja fyysistä

Hieman yllä mainittuun maskuliinisuuteen liittyen, mutta silti ansaitsee oman kohtansa: Ole mies. Sinun ei tarvitse olla vahva pelkän “vahvuuden” takia, vaan suojan ja turvan takia. Sekä henkinen että fyysinen vahvuus tuovat sekä turvaa että nautintoa useimmille naisille. Tarvitsetko sen enempää syitä?

6. Turvaa

Yllä jo mainitsimme “fyysisen turvan tunteen”. Turvallisuus on kuitenkin myös muutakin. Fyysisen turvan tunteen lisäksi useimmat naiset arvostavat taloudellista turvaa. Kun hän tietää, että elämän vaikeinakin aikoina mies tuo ruoan pöytään, voi hän nauttia omasta olemisestaan vapaammin.

7. Myötätuntoa

Pelkkä kovapintainen miehisyys ei riitä. Miehen tulee osata myös näyttää myötätuntoa. Vaikka moni nainen rakastaakin “pahoja poikia”, silti useimmat naiset haluavat kiltin miehen, joka rakastaa naisen lisäksi myös elämää. Myötätunto ei ole heikkoutta. Miehen ei tarvitse olla ilkeä ja vihainen ollakseen miehinen. Lopeta vihaaminen ja osoita myötätuntoa niin naiselle kuin ympäröivälle maailmalle.

8. Lojaaliutta

Täysin sokeaa lojaaliutta. Me haluamme tuntea itsemme uniikeiksi. Lojaalius on ominaisuus, joka voi tulla esiin kymmenillä eri tavoilla. Pähkinänkuoressa se kuitenkin tarkoittaa sitä, että mies ei näe kuin yhden naisen. Hän on sinun silmäteräsi – maailman kaunein ja ihanin nainen – ja sinä et halua kuolata muiden perään.

Yhteenveto

Nämä 8 ominaisuutta lähes kaikki naiset haluavat mieheltä. Tietysti painotuksissa ja ominaisuuksien “vahvuuksissa” on eroja – mutta yleensä ne kaikki kuuluvat naisten unelmakumppanin listalle. Pidä siis mies huoli siitä, että kaikki toivotut tavat ja ominaisuudet ovat hallussa ja voit olla varma, että löydät unelmiesi kumppanin!