Mistä miehet valittavat ilman syytä? 10 asiaa, joista he urputtavat turhaan

10 asiaa, joista miehet valittavat turhaan ilman hyvää syytä

Ei, miehenä oleminen ei välttämättä ole helppoa. Ei edes helpompaa kuin naisena oleminen (tai no, ehkä se vähän on). Miehet kuitenkin valittavat välillä turhistakin asioista.

Cosmopolitan listasi 10 asiaa, joista miehet valittavat täysin turhaan – etenkin kun naiset joutuvat kärsimään samoista asioista vähintäänkin tuplasti.

1. Kengät sattuvat

Mitä helkkaria? Jalassa on lenkkarit tai “veneilykengät” ja kantapäässä on pieni punainen läiskä. Miesten pitäisi lopettaa kengistä valittaminen – tai aloittaa valittaminen vasta, kun jaloissa on 12 rakkoa sandaalien tai korkkarien takia.

2. Ei aikaa valmistautua

Mihin tahansa olettekin lähdössä, mies ehtii varmasti valmiiksi. Nykyisten “kauneusstandardien” mukaanhan miehen tarvitsee korkeintaan vaihtaa puhtaat kalsarit jalkaan ja laittaa hieman dödöä ja hän on valmis baanalle. Naisen pitää ajella sääret, nyppiä kulmat, pestä ja kuivata hiukset, valita vaatteet ja meikata.

3. Huono hiustenleikkuu

Miten ihmeessä miehet voivat stressata hiuksistaan? Jos leikkaus menee pieleen, kasvavat hiukset vanhaan pituuteensa noin viikossa ja taas voidaan yrittää uudestaan. Naisilla tilanne on hieman eri.

4. Ei jaksa sheivata

Miehet valittavat siitä miten paljon aikaa parran ajaminen vie. Jep. Se vie suurinpiirtein yhtä kauan kuin säären kahdeksasosan ajelu.

5. Vanhemmat haluavat lapsia

Jos mies luulee, että hänen vanhempansa puhuvat paljon lapsenlapsien hankkimisesta, kuulisipa hän mitä naisen vanhemmat puhuvat… Äidin mielestä biologinen kello tikittää aikapommin lailla – ja tästä pitää kertoa joka ikinen sunnuntai-ilta, vaikka nainen haluaisi vain keskittyä Tinderin selailuun.

6. Ei sopivia farkkuja

Jos yksikin nainen löytäysi täydellisesti istuvat farkut, farkkufirma varmasti vetäisi tuotteen heti pois markkinoilta ja lopettaisi sen tuotannon. Ja jos me mitään ymmärrämme, niin kaikki miesten farkuthan ovat samanlaisia, eikö?

7. Kondomit eivät tunnu hyvältä

Niin, no katumuspillerit ja raskauskin ovat vähän epämukavia. Sukupuolitaudeista puhumattakaan.

8. Paita kutittaa

Ihanko totta? Naiset pitävät yllään vaatteita, jotka tarvitsevat avaruusinsinöörin tai sydänkirurgin koulutuksen, että ne saa edes puettua päälleen. Jos mies on kerrankin suostunut vaihtamaan sen puuvillaisen T-paitansa johonkin muuhun, ei hänellä silti ole oikeutta valittaa epämukavuudest.a

9. Katseet salilla

Jep. Miehet varmasti kärsivät ihan hirveästi siitä. Oletko ikinä huomannut kuinka paljon naisia tuijotetaan salilla? Etenkin liikkeissä, jotka vaativat vähänkään pyllistämistä, kyykistelyä tai pomppimista. Eivätköhän miehet kestä ne muutamat harhailevat katseet.

10. Vessajono on pitkä

Kyllä, mies voi joutua odottamaan vessaan jopa muutaman minuutin. Nainen? Muutaman päivän.