Naisseuraa netistä – mistä löytää & top 10 parhaat vinkit

Hanki naisseuraa netistä

Kaipaatko naisseuraa, mutta et millään jaksaisi vaivautua ulos baariin tai yökerhoon? Ei hätää. Nykyään moni suomalainen etsii seuraa netistä. Niin sanotut nettitreffi- ja seksitreffisivustot kasvattavat suosiotaan vuosi vuodelta. Tinderistä nyt puhumattakaan.

Me haluamme tässä artikkelissa sekä esitellä muutamia näistä treffipalveluista, että antaa vinkkejä naisseuran löytämiseen niin netistä kuin ihan perinteisistä paikoistakin. Lue siis eteenpäin!

Näistä palveluista suomalaiset etsivät naisseuraa

Olipa kotikaupunkisi yksi isoista kuten Helsinki, Turku, Tampere, Oulu, Jyväskylä, Vaasa tai Kuopio – tai yksi pienemmistä paikkakunnista missäpäin Suomea tahansa, on netin deittipalveluissa tavallisesti tarjontaa myös sinulle. Emme tietysti voi taata, että juuri Perähikiällä on satoja sinkkuja sinua odottamassa, mutta jos olet valmis hieman matkustamaan – voi unelmiesi kumppani löytyä yllättävänkin läheltä.

Eliittikumppani

Eliittikumppani treffitNimensä mukaisesti Eliittikumppani on suunnattu koulutetuille ja työurallaan menestyneille sinkuille. Sivuston käyttäjistä 50 % on miehiä ja 50 % naisia. Yhteensä Eliittikumppanilla on jo yli 15 miljoonaa eurooppalaista käyttäjää – ja tuhansia suomalaisia joka ikinen päivä.

Kun haluat laatua, valitse Eliittikumppani. Kaikki asiat aina sivuston ulkoasusta sen ominaisuuksiin asti huokuu sitä. Kaikki profiilit tarkastetaan manuaalisesti, joten feikkiprofiileja ei ole.

Profiilin luominen on ilmaista, mutta tarvitset maksullisen profiilin lähettääksesi viestejä toisille käyttäjille.

Siirry Eliittikumppaniin tästä

Seuraajokaiselle

Seuraajokaiselle.fi deititJo yli 100 000 suomalaista sinkkua käyttää sivustoa joka vuosi! Seuraajokaiselle.fi on 100 % suomalainen deittipalvelu, johon voit luottaa. Tuhansien suomalaisten käyttäjien lisäksi myös asiakaspalvelu palvelee sinua täysin suomeksi.

Kaikki profiilit varmennetaan puhelinvarmennuksella, joten voit olla varma, että valeprofiileja ei sivustolta löydy.

Myös täällä profiilin luominen on maksutonta, mutta tarvitset maksullisen tilin voidaksesi lähettää viestejä muille käyttäjille.

Siirry Seuraajokaiselle.fi:hin tästä

Lue Seuraajokaiselle.fi arvostelu

Naughtybook

NaughtybookJos kaipaamasi naisseura on ennemmin yhden yön juttu kuin oikea vakava parisuhde, suosittelemme kokeilemaan Naughtybook:ia. Se on vähän kuin panotreffien oma Facebook. Täällä sekä sinkut että varatut etsivät itselleen seksiseuraa ympäri Suomea.

Huomaathan, että vaikka profiilin luominen on ilmaista, vaatii viestien lähettäminen maksullisen Premium-tilin.

Siirry Naughtybook:iin tästä

E-kontakti

E-kontakti suomalainen deittipalveluE-kontakti on suomalaisen Alma Median omistama treffipalvelu ja meidän henkilökohtainen suosikkimme. Sivusto on laadukas, selkeä ja 100 % suomalainen. Sivustoa käyttävät päivittäin tuhannet suomalaiset sinkut – niin miehet kuin naiset – kaikista ikäluokista.

Profiilin luominen on maksutonta, mutta viestien lähettämiseen tarvitset maksullisen tilin.

Tarjous: Kokeile täysjäsenyyttä 3 päivää ilmaiseksi. Käytä alennuskoodia EK2017, kun rekisteröidyt!

Lue E-kontakti arvostelu

Tinder

Luonnollisesti myös Tinderin pitää päästä listallemme. Suursuosion saavuttanut mobiiliapplikaatio on tuonut yhteen jo tuhansia suomalaisia – niin ihan panohommiin kuin oikeille treffeillekin. Jos haluat löytää panotreffit netistä, voi Tinder olla se paras yksittäinen paikka aloittaa etsiminen. Jos haluat löytää vakavan suhteen, suosittelemme valitsemaan yhden yllä mainituista oikeista treffipalveluista.

Enkö voi vain iskeä naisen baarista?

Voit tietysti. Ei sinua kukaan estä. Sillä tavalla moni suomalainen on löytänyt itselleen kumppanin. Me vain haluamme kertoa sinulle, että baarissa örveltämisen ja humalatilan sijaan sinulla on muitakin mahdollisuuksia kuten erilaiset treffipalstat ja deittipalvelut. Toki niissäkin joutuu näkemään vaivaa seuraa saadakseen – ei sinua kukaan tule kotioveltasi hakemaan ja kertomaan, että nyt löysit unelmiesi kumppanin. Joudut etsimään potentiaalisia käyttäjiä, viestittelemään, flittailemaan ja sitten sopimaan treffejä. Mutta toisaalta samalla tavallahan se siellä baarissakin toimii.

Voit siis vapaasti unohtaa kaikki meidän vinkkimme ja suunnata lähikapakkaan tai kaupungin suosittuun yökerhoon. Toki sieltäkin naisseuraa voi löytää.

Haitpa seuraa baarista tai netistä, lue seuraavaksi vinkit, joilla nainen hurmataan.

10 vinkkiä naisen iskemiseen & hurmaamiseen

Okei, olet tavannut ihastuttavan naisen joko netissä tai baarissa. Olet siis löytänyt naisseuraa itsellesi. Mutta miten saat hänet pidettyä kiinnostuneena tarpeeksi pitkään, jotta hän ymmärtäisi kuinka upea olet?

Me listasimme 10 vinkkiä, joiden avulla herätät naisen kiinnostuksen ja saat hänet itsellesi (emme objektifoi naisia, tämä on vain sanonta).

1. Ole herrasmies

Jokaisella miehellä pitää olla ripaus charmia. Perinteiset herrasmiehen elkeet ovat loistava alku: avaa hänelle ovia, maksa treffien ruoat ja juomat, pidä aina mitä lupaat ja ole ajoissa paikalla.

2. Ole luotettava

Mainitsin tämän jo yllä, mutta tämä vinkki ansaitsee silti oman kohtansa. Tee se, mitä olet sanonut tekeväsi. Ole ajoissa paikalla. Ja pidä maineestasi huolta. Jos kaverisi ja tuttavasi kehuvat sinua, olet jo puoliksi voittanut naisen luottamuksen.

3. Saa hänet nauramaan

Jotkut naiset saattavat ihastua pahoihin poikiin, mutta todellisuudessa he kaikki haluavat löytää miehen, joka saa heidät nauramaan. Huumori saa teidät molemmat rentoutumaan ja nauru luo yhteyden välillenne. Älä turhaan kerro puujalkavitsejä, vaan käytä tilanteeseen sopivaa älykästä huumoria.

4. Kehu häntä

Kyllä, perinteiset kehut toimivat aina! Ei kannata jumittua vanhoihin kliseisiin tai liian yleistasoiseen “olet kaunis” -tyyppiseen kehumiseen. Kun hetki on oikea, kehu jotain tarkempaa – esimerkiksi “Näytät niin kauniilta kun hymyilet. Silmissäsi syttyy jokin palo ja ne aukeavat säteilemään samalla kun hampaasi pilkistävät huultesi välistä vienosti. Ja tykkään sun hymykuopista. Näytät ihanalta!” Tämä osoittaa, että olet oikeasti sitä mieltä, olet kiinnostunut hänestä ja huomaat yksityiskohtia. Kohteliaisuuden kannattaa olla linjassa sen kanssa mitä nainen itse ajattelee – jos hän pitää itseään urheilullisena, kannattaa kehua jotakin siihen liittyvää. Jos hän pitää itseään ajattelijana ja koulutettuna, kannattaa kehua hänen älyään.

5. Kehu itseäsi (hyvällä maulla)

Älä ryhdy listaamaan omia hyviä puoliasi, mutta livauta keskusteluun kehuja itsestäsi. Jos satut esimerkiksi soittamaan kitaraa, puhut useita kieliä, olet loistava surffaamaan tai menestyt työurallasi, kannattaa näitä pikkufaktoja livauttaa mukaan keskusteluun.

6. Osoita sekä maskuliinisuutta että herkkyyttä

Suuri osa naisista tykkää miehistä, jotka ovat miehiä – mutta jotka ovat silti jollain tasolla yhteydessä naiselliseen puoleensa. Stereotyyppisesti ajateltuna sinun ei siis kannata olla “tyttömäinen” eikä “liian tunteellinen”, mutta silti esimerkiksi kyynelen tirauttaminen elokuvan aikana on ihan OK. Samoin sinun pitäisi pukeutua HYVIN, mutta ei kuitenkaa niin, että jätät naisen varjoosi.

7. Älä ole liian tyrkky ja takertuva…

Se on selvä turnoff, jos olet koko ajan lääppimässä ja flirtaamassa. Jos häntä ei juuri nyt kiinnosta koskea sinua, hyväksy se. Houkuttele nainen luoksesi ja saa hänet haluamaan sinua – älä pakota itseäsi hänelle.

8. … mutta anna hänelle asioita, joista hän muistaa sinut

Puhu esimerkiksi tietystä biisistä (tai hyräile sitä), jota juuri nyt rakastat tai elokuvasta, jonke olet juuri nähnyt. Kun hän kuulee tai näkee mainitsemiasi asioita, hän automaattisesti ajattelee sinua.

9. Älä flirttaa muiden naisten kanssa

Tämä on vähän kaksipiippuinen juttu. Toisaalta on joskus hyvä saada ihastuksesi vähän kateelliseksi ja näin osoittaa hänelle, että sinä olet hyvä saalis. Jos kuitenkin flirttaat liikaa muiden naisten kanssa ja et anna ihastuksellesi ollenkaan huomiota, menettää hän kiinnostuksensa sinua kohtaan. On siis OK, jos vähän juttelet muiden kanssa – mutta älä vie flirttiä liian pitkälle.

10. Älä ota näitä oppaita liian kirjaimellisesti

Jokainen nainen, jokainen mies ja jokainen parisuhde on erilainen. Vaikka me annamme vinkkejä naisseuran löytämiseen ja naisten “iskemiseen”, ei näitä ohjeita kannata ottaa liian kirjaimellisesti. Tärkeintä on, että kykenet lukemaan naisesta millainen hän on ja mitä hän oikeasti haluaa.

Asioita, joita naiset vihaavat sinkkumiehissä

Okei okei – kyse on jälleen stereotypioista. Ethän suutu näistä? Me vain halusimme kerätä (osittain humoristisen) listan asioista, joista naiset eivät oikeasti niin tykkää.

  1. Omasta asemasta luopuminen: Naiset eivät ole kiinnostuneita heikoista miehistä. Sinun ei tarvitse olla macho, mutta älä kerro naiselle, että teet mitä tahansa, jotta saisit häneltä huomiota tai hyväksyntää. Ole oma itsesi ja sano oma mielipiteesi. Älä alistu välittömästi naisen tahtoon. Se ei ole seksikästä.
  2. Epävarmuus ja takertuvuus: Liittyy yllä mainittuun, mutta ansaitsee oman kohtansa. Älä siis kysele naiselta koko ajan asioita kuten “Olenko mielestäsi kiinnostava”, “Olenko sinun tyyppiäsi”, “Luuletko, että meistä voisi tulla pari” tai “Koetko minua kohtaan jotakin”. Älä myöskään koko ajan vaadi naiselta tekstareita tai soittoja. Kyllä hän voi olla tyttöjen kanssa yhden illan ulkona ilman, että ilmoittaa siitä sinulle. Kerro naiselle mitä sinä ajattelet hänestä, mutta älä väkisin vaadi vastauksia takaisin.
  3. Liika puhelimen räplääminen: Jos olet naisen kanssa treffeillä, jätä puhelin taskuusi. Siellä ei ole mitään niin kiinnostavaa. Osoitat treffikumppanillesi, että hän olet kiinnostunut hänestä antamalla hänelle kaiken sen ajan ja huomion.
  4. Et osoita olevasi kiinnostunut: Vaikka kukaan ei halua, että olet takertuva limapallo, haluaa nainen silti tuntea olevansa haluttu. Osoita kiinnostuksesi kysymällä kysymyksiä. Kun hän kertoo harrastuksistaan, kysy tarkennuksia – esimerkiksi, jos hän on crossfit-harrastaja ja hän kertoo treenaavansa paljon, voit aina kysyä “Paljos FRAN”?
  5. Et katso häntä silmiin, kun hän puhuu: Kun keskustelet, katso naista kohti. Älä hänen ohitseen tai aivan toiseen suuntaan. Tiedän, että välillä katsekontakti tuntuu ahdistavalta, mutta opettele pitämään se ainakin muutaman sekunnin kerrallaan.
  6. Hajusi: Käy suihkussa ja käytä deodoranttia. Se ei ole niin vaikeaa.
  7. Existä puhuminen: Älä kerro ensimmäisillä deiteillä miksi erositte tai että “exäsi on ihan sekopää”. Sellaiset asiast selviää sitten aikanaan.

Pitääkö olla pelimies löytääkseen naisseuraa?

Moni väittää, että vain pelimiehet löytävät naisseuraa – niin netistä kuin baarista. Tämä ei kuitenkaan ole totta. On tietysti totta, että usein baarista ne pelimiehet tuntuvat löytävän enemmän yhden yön juttuja (meillä ei ole dataa tästä, vaan pelkkää perstuntumaa). Kun kuitenkin puhutaan pysyvistä pitkistä parisuhteista, eivät naiset oikeasti halua itselleen limaista pelimiestä. Jatkuvasti baareissa juokseva pelimies ei välttämättä ole luotettava, ei osaa tukea elämän ylä- ja alamäissä ja on vain koko ajan liisussa.

Parisuhteeseen nainen kaipaa yleensä miehen, joka on tukena ja turvana vaikeinakin aikoina, saa hänet hymyilemään ja omaa samanlaiset arvot. Toki avoin ja sosiaalinen “alfauros” voi olla tätäkin eikä pelkkä naistennaurattaja. Näillä baarielämän “Don Quijoteilla”, jotka lähtevät kotiin aina eri naisen kanssa, on kuitenkin myös yksi iso salaisuus: he 1) osaavat lukea kuka naisista on avoin yhden yön jutuille ja 2) yrittävät iskeä useampia naisia yhden illan aikana. Näin he tuntuvat aina saavan naisseuraa.

Jos et luonnostasi ole “pelimies” ei sinun kannata erikseen sellaiseksi pyrkiä. Luota itseesi: ole itsevarma. Pyri olemaan avoin ja sosiaalinen, jotta saat keskustelun auki ja tapaat uusia ihmisiä niin netissä kuin netin ulkopuolellakin – mutta muuten luota omaan charmiisi. Älä mihinkään pelimiehin strategiakirjaan.

Muista aina turvallisuus!

Kun etsit naisseuraa netistä ja sovit ensitreffejä, muista aina turvallisuus ensin. Älä ikinä lähetä kenellekään rahaa, vaikka he sitä millä tahansa verukkeella pyytäisivät. Lisäksi sovi ensitapaaminen aina julkiselle paikalle. Vaikka suosittelemamme treffipalvelut ovat luotettaviksi todettuja ja profiileja tarkistetaan manuaalisesti ylläpidon toimesta, voi joukossa silti olla ihmisiä, joilla on pahat mielessä.

Muista siis aina turvallisuus ensin!