Löydä kristillinen deitti – täällä kristityt sinkut löytävät toisensa

Kristillinen deitti ja kristilliset sinkut netissä

Moni uskovainen sinkku haluaa löytää itselleen kumppanin, joka jakaa samat arvot ja elämäntavat. Siksi kristillinen deitti löytyy kätevästi netistä. Muutama hyvä treffipalsta on erikseen erikoistunut juuri kristittyjen sinkkujen yhteensaattamiseen – toiset taas ovat muuten vain laadukkaita treffisivustoja, joissa on sekä uskonnollisia että vähemmän uskonnollisia käyttäjiä.

Me olemme listanneet sekä parhaat deittipalvelut että runsaasti hyviä vinkkejä kristillisen deitin löytämiseen. Lue artikkelimme ja löydä unelmakumppanisi!

Kuuluitpa sitten evankelis-luterilaiseen, ortodoksiseen tai katoliseen kirkkoon – olet lestadiolainen tai adventisti – on erittäin positiivista, että treffisivustoilta löytyy nykyään samanhenkistä porukkaa. Ennen seuraa löytyi käytännössä vain seurakunnan sinkkuilloista, gospel-musiikkitapahtumista, kirkollisista tapahtumista tai esimerkiksi suviseuroilta. Alta löydät omat suosikkimme kristittyjen sinkkujen deittipalveluista.

1. Eliittikumppani

Eliittikumppani treffitNimensä mukaisesti laatuun panostava deittipalvelu. Eliittikumppani on erityisesti akateemisesti koulutetuille ja menestyneille sinkuille suunnattu treffipalvelu.

Voit määritellä profiilissasi oman uskontosi, mitä uskontoa toivot kumppaniltasi ja kuinka tärkeää se on sinulle. Lisäksi sivustolle liittyssään jokainen jäsen tekee persoonallisuustestin, jossa myös hengellisyys on yhtenä tekijänä.

Jo yli 100 000 suomalaista jäsentä käyttää Eliittikumppani. Kokeile sinäkin!

Profiilin luominen on ilmaista, mutta tarvitset maksullisen profiilin viestien lähettämiseen.

Siirry Eliittikumppaniin tästä

2. Kotisaman deitti

100 % kristillinen deittipalvelu. Kotisatama on yhteiskristillinen sivusto, jonka tavoitteena on “edistää raamatullisiin, kristillisiin arvoihin nojautuvia kestäviä parisuhteita” ja “auttaa samankaltaisia kristillisiä moraaliarvoja kunnioittavia ihmisiä löytämään toisensa ja henkilökohtaisesti tutustumaan toisiinsa”.

Aivan kuten kaikissa parisuhteissa, hyvänä pohjana toimivat yhteiset arvot. Kotisaman avulla voit löytää itsellesi kumppanin, joka kunnioittaa kristillisiä elämänarvoja.

Kotisatama sopii kaikille kristityille ja kristillisiä arvoja noudattaville yli 18-vuotiaille.

Siirry Kotisatamaan tästä

3. E-kontakti

E-kontakti suomalainen deittipalvelu100 % suomalainen treffisivusto, jossa on tuhansia käyttäjiä joka ikinen päivä.

Voit etsiä sivustolta kumppania muun muassa haettavan seuran (esim. avioliitto, ystävyys, harrastusseura) ja uskonnon perusteella. Näin löydät helposti juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivia profiileja.

Profiilin luominen on maksutonta, mutta viestien lähettämiseen tarvitset maksullisen profiilin.

Kristittyjen elämäntavat voivat erota muista sinkuista

Siinä missä moni sinkku, etenkin nuori, tykkää käydä kavereidensa kanssa ulkona, flirttailla ja juhlia, voi kristitylle sinkulle tällainen elämäntyyli tuntua joskus sopimattomalta. Etenkin jos omana tavoitteena on yksinkertaisesti löytää kristittyä seuraa tositarkoituksella.

Jos kumppanin usko ja vakaat kristityt arvot ovat sinulle tärkeitä, voivat esimerkiksi yökerhot ja juottolat olla liian räkäisiä paikkoja. Niissä on myös erittäin vaikeaa lähteä erittelemään kuka uskoo ja mihinkin.

Vaikka Suomessa onkin enemmän tuota juhlivaa sinkkutyyppiä, on kristityillä sinkuilla yksi etu puolellaan: he tietävät mitä haluavat. On helpompaa sanoa millainen kumppani itselle sopii ja millainen ei, kun tietää mitkä arvot ja asiat ovat itselle tärkeitä.

Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että uskovat ovat keskimääristä tyytyväisempiä omiin parisuhteisiinsa. Kun se oikea siis löytyy, on parisuhde yleensä vahva ja vakaa.

Kannattaa muistaa, että sinkkuus on yksi vaihe elämässä. Se on täysin normaalia ja sinä saat olla sinkku. Uskovaisilla on myös erilaisia lähestymistapoja sinkkuuteen: toiset uskovat Jumalan johdatukseen ja rukoilevat oikean kumppanin löytämistä. Toiset haluavat ottaa aktiivisemman roolin itselleen ja ovat niin sanotusti “haku päällä”. Lähestyitpä sinkkuutta ja seuranhakua miltä kantilta tahansa, on tärkeää, että et tuomitse itseäsi sinkkuaikoina.

Mitä toivot kumppaniltasi?

Koska olet päätynyt tälle sivulle, oletamme, että ainakin uskonto ja yhteiset arvot ovat sinulle tärkeitä. Mutta mitkä muut seikat ovat sinulle tärkeitä? Perinteisiin kristillisiin arvoihin perustuen haluat kumppanisi varmasti olevan rehti ja rehellinen.

Ja entä millainen olet itse? Oletko huumorintajuinen, avoin ja sanavalmis? Ovatko terveet elämäntavat sinulle uskonnollisten asioiden lisäksi tärkeitä?

Kun luot itsellesi deittiprofiilia, kannattaa näistä muistakin asioista kertoa riittävästi. Esimerkiksi urheilullisuus tai luonto ei välttämättä ole kaikille uskovaisille yhtä tärkeitä kuin sinulle. Siksi deittiprofiilissa kannattaa kertoa itsestään muutakin kuin uskontoon liittyviä asioita.

Mikä on paras kristillinen deittipalvelu?

Jos haluat, että palvelussa on vain ja ainoastaan muita uskovaisia, kannattaa ehdottomasti valita Kotisatama. Se on artikkelin kirjoitushetkellä ilmainen ja vain kristityille sinkuille suunnattu treffipalsta. Muilta suosittelemiltamme sivustoilta löydät nimittäin myös ei-uskonnollista seuraa.

E-kontakti ja Eliittikumppani tunnetaan kuitenkin laadustaan. Molemmilla sivustoilla on runsaasti niin kristittyjä kuin ei-uskovaisia.

Me suosittelemme sinua olemaan aktiivinen ja rohkea. Pidä silmäsi auki niin sinkkuilloissa, gospel-tapahtumissa kuin netin treffipalstoillakin. Kyllä se kristillinen deitti jostakin näistä löytyy!