Seksichat – K18 aikuista keskusteluseuraa netistä

Seksiviestit eli sekstarit

Haluaisitko chattailla omista haluistasi eroottiseen sävyyn toisen suomalaisen kanssa? Etsitkö paikkaa, jossa voisit jutella muille esimerkiksi fantasioistasi, harrastaa chat-nettiseksiä tai katsella ehkäpä webcam-show:ta? Seksichat on se mitä kaipaat!

Paras webcam-sivusto? Ehdottomasti ilmainen Chaturbate.com.

Verkko on täynnä erilaisia K18-keskusteluja, foorumeita ja verkkopalveluita. Osa näistä on ihan puhtaasti ns. webcam-sivustoja, joissa sinä voit katso, kun seksikäs nainen, mies tai pari riisuutuu, masturboi tai jopa nussii keskenään. Ilmaisista webcam-sivustoista suosikkimme on Chaturbate.com.

Jos vastaavasti haluat oikeasti puhua suomeksi aiheista, jotka ovat aikuiseen makuun, kannattaa suunnata katse alta löytyvään listaan.

SivustoKuvausSivusto
Sexpartner.fiEi pitkäaikaisia parisuhteita, vaan seksikumppanuuksia ja yhden illan juttuja.SexPartner seksitreffit
VictoriaMilan.fi
Salaseuraa varatulle! Täysin anonyymi.

Suomen suosituin salasuhdesivusto.
Victoria Milan salasuhdesivusto varatuille

Mitä yllä listatut sivustot ovat?

Yllä mainitut sivustot ovat niin sanottuja seksitreffisivustoja. Tuhannet suomalaiset käyttävät näitä sivustoja etsiäkseen panoseuraa ja juttuseuraa netistä.

Tietysti moni käyttää näitä sivustoja löytääkseen oikeat panotreffit netistä. Siis seuraa, jonka kanssa voi tavata ja harrastaa seksiä. Yleensä ennen tapaamista kuitenkin ihmiset jutustelevat ja flirttailevat keskenään sivuston kautta.

Jos haluat vain K18-seuraa seksichat-keskusteluun, sekin siis onnistuu. Juttelet muiden kanssa, lähettelet heille yksityisviestejä ja flirttailet sydämesi kyllyydestä. Osassa palveluista on vielä isompia chat-huoneita, joissa voitte keskustella suuremmalla joukolla.

Tietysti, jos K18-keskustelu kiihottaa oikein kovasti, voit siirtyä vielä askeleen eteenpäin ja ehdottaa tapaamista. Sehän suurimmalla osalla näiden sivustojen käyttäjistä on mielessä – paneminen.

Mistä K18-chatissa voi keskustella?

Mistä tahansa! Tietysti riippuen hiukan valitsemastasi paikasta, toisesta osapuolesta ja omasta keskustelutavastasi. Jos molemmat keskustelun osapuolet niin haluavat, keskustelun aiheina voivat olla vaikkapa fetissit, masturbointi, seksikokemukset omat seksuaaliset ihanteet – tai ihan vaikkapa niin sanotun nettiseksin harrastaminen. Nettiseksi terminä voi viitata muutamaankin erilaiseen asiaan. Me tarkoitamme nettiseksillä sitä, että kaksi tai useampi chattaaja keskustelun keinoin – eli kirjoittamalla chattiin tai yksityisviesteinä – harrastavat seksiä “virtuaalisesti”. Siis kuvailevat mitä he seuraavaksi tekevät toiselle, missäkin asennossa, millä tyylillä ja niin edelleen. Aikana ennen webcam-sivustoja ja ilmaista nettipornoa seksichat-keskustelut olivat todella suosittuja ja nettiseksiä harrastettiin paljon niin nuorten kuin kokeneempienkin keskuudessa. Nykyisin puhdas kirjoittelu on tietysti vähentynyt ja moni on siirtynyt videokuvan puolelle.

Osa yllä mainituista seksitreffisivustoista tarjoaa toki tämänkin mahdollisuuden: siis mahdollisuuden ottaa toiseen yhteyttä webcam-videopuhelun kautta. Sivusto yhdistää kaksi käyttäjää ja tämän jälkeen voitte nettikameran välityksellä puhua juuri niistä aiheista kuin haluatte – olivatpa ne tuhmaa K18-materiaalia tai jotakin kilttiä ja suloista.

Seksichat yhteenveto

Seksichat on siis sivusto tai palvelu, jossa voit keskustella K18-aiheista aikuiseen makuun. Termillä voidaan viitata periaatteessa niin yksinkertaisiin chat-sivustoihin, keskustelupalstoihin, webcam-sivustoihin kuin seksitreffisivustoihinkin. Olemme yllä linkanneet muutaman webcam-sivuston ja suositelleet muutamaa seksitreffisivustoa joiden kautta voit halutessasi chattailun lisäksi sopia ihka oikeat seksitreffit.