Happy Pancake – täysin ilmainen treffisivusto suomalaisille

Happy Pancake on ilmainen treffisivusto

Oletko etsinyt oikeasti ilmaista treffisivustoa, jossa kaikki on maksutonta? Happy Pancake on sellainen!

Happy Pancake on kaikille 18-99 -vuotiaille suunnattu treffipalvelu, jossa sekä miehet että naiset voivat etsiä itselleen niin uutta kumppania, treffiseuraa kuin uusia ystäviäkin.

Suurin ero muihin treffisivustoihin? Happy Pancakessa KAIKKI on ilmaista. Profiilin luominen. Viestittely. Flirttailu. Kaikki.

Sivuston taustalla on ruotsalainen yritys. Palvelu on kasvanut Ruotsin suosituimmaksi treffipalveluksi. Ehkäpä vuosi 2018 on Suomessa Happy Pancaken vuosi. Käyttäjäkunta on suhteellisen nuorekasta. Yli 46-vuotiaita on vain noin neljännes käyttäjistä. Sivusto sopiikin parhaiten noin pari-kolmekymppisille sinkuille – sekä miehille että naisille. Vuodesta 2007 asti toimineella sivustolla on jo yhteensä yli 500 000 rekisteröitynyttä profiilia maailmanlaajuisesti.

Miksi Happy Pancake on ilmainen?

Hyvä kysymys. Kuten tiedämme, suurin osa netin treffipalstoista maksaa. Happypancake.fi on kuitenkin halunnut ottaa täysin toisenlaisen lähtökohdan treffailuun: sivuston käyttö on täysin ilmaista, mutta vastaavasti palvelusta löytyy erilaisia mainoksia. Näiden mainosten tuotoilla kustannetaan treffisivuston ylläpito.

Sinun ei siis tarvitse maksaa liittymisestä mitään.

Näin helposti liityt:

 • Siirry sivustolel happypancake.fi
 • Kirjoita etusivulla pyydetyt tiedot: nimimerkki, salasana, sähköposti ja perustiedot itsestäsi.
 • Aktivoi profiilisi klikkaamalla linkkiä sähköpostissasi.
 • Täytä profiilisi: lisää profiilikuva ja kirjoita hyvä esittelyteksti.
 • Odota, että profiilisi hyväksytään (kaikki profiilit tarkastetaan manuaalisesti).
 • Kaikki on valmista!

Rekisteröityminen kestää siis vain muutaman minuutin. Tämän jälkeen voit välittömästi siirtyä muiden profiilien selaamiseen. Voit myös lähettää yksityisviestejä ja flirttejä heti, kun oma profiilisi on hyväksytty.

Voit täydentää profiiliasi jälkikäteen esimerkiksi lisäämällä uusia kuvia, vastaamalla monivalintakysymyksiin ja kertomalla lisää unelmakumppanistasi. Sivustolla näytettävät kuvat ovat pääasiassa suhteellisen pieniä. Onneksi julkisten kaikille näkyvien kuvien lisäksi voit lisätä palveluun niin sanottuja “yksityiskuvia”. Yksityiset kuvat näkyvät vain niille käyttäjille, joille haluat ne erikseen näkyvän.

Koska Happypancake.fi toimii täysin mainostulojen pohjalta, on sivustolla runsaasti isoja mainosbannereita. Tämä toki vaikuttaa käyttäjän kokemukseen, mutta ei ainakaan meitä tuntunut haittaavan liikaa. Ikävä kyllä adblocker-mainosten esto-ohjelmat eivät auta, sillä Happy Pancake pyytää sinua jokaisen sivulatauksen kohdalla ottamaan estot pois. Pidemmän päälle tämä käy ärsyttäväksi.

Yksityisyys on riittävällä tasolla: rekisteröitymättömät vierailijat eivät voi nähdä profiilisi tietoja.

Runsaasti ominaisuuksia

Voit hakea muita käyttäjiä ns. perushaun tai tarkennetun haun kautta. Perushaussa valitset sukupuolen, ikähaarukan ja paikkakunnan. Tarkennetussa haussa voit lisäksi valita esimerkiksi vain nyt aktiivisena olevat käyttäjät tai vain ne profiilit, joissa on profiilikuva.

Joskus kaikkein hauskin tapa tutustua toisiin käyttäjiin on selata läpi “Uudet käyttäjät” -sivua. Jos haluat tarkentaa hakutapaasi, kokeile MATCH-ominaisuutta, jolla voit määrittää haettavalle kumppanillesi erilaisia kaipaamiasi ominaisuuksia – ne voivat olla esim. arvomaailmaan tai fyysiseen ulkonäköön liittyviä.

Match-ominaisuus kertoo prosenteissa miten hyvin sovit yhteen toisen käyttäjän kanssa. Tietysti yksi prosenttiluku ei kerro täyttä tarinaa, vaan suosittelemme olemaan yhteydessä kiinnostaviin käyttäjiin, vaikka heidän match-lukunsa ei olisikaan järin suuri.

Kun siirryt toisen henkilön profiiliin, näet sivun ylälaidasta heti eri toimintavaihtoehtoja. Voit lähettää toiselle käyttäjälle viestin tai flirtin. Voit lisäksi asettaa käyttäjän omaksi suosikiksesi tai poistaa hänet suosikkilistaltasi. Mikäli koet toisen käyttäjän ärsyttäväksi, voit myös estää hänen yhteydenottonsa tai ilmoittaa hänet ylläpidolle.

Lisäksi käytössäsi on niin sanottu “Muistiinpanot” -lehdykkä. Voit siis halutessasi kirjoittaa itsellesi asioita muistiin toisen käyttäjän profiilisivulla. Nämä muistiinpanot – aivan kuten suosikiksi klikkaaminen – eivät näy muille.

Oman profiilisi “Vierailut” -sivulta voit tarkistaa ketkä kaikki ovat käyneet sinun profiilissasi ja keiden profiileita olet itse katsellut. Saat kaikista vastaanottamistasi flirteistä ja viesteistä ilmoituksen reaaliajassa.

Lyhyt kertaus

 • Täysin ilmainen treffisivusto, jonka käytöstä et maksa mitään.
 • Aloittanut toimintansa vuonna 2007. Pitkä kokemus alalta.
 • Yhteensä yli 500 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.
 • Monipuoliset ominaisuudet: flirtit, yksityisviestit, tapahtumat, vierailut, käyttäjien estäminen ja suosikiksi lisääminen.
 • Tarkoitettu pääasiassa sinkuille miehille ja naisille, mutta mukaan on ujuttautunut myös jokunen varattu.

Kokonaisuudessaan Happy Pancake on todella positiivinen kokemus, vaikka sen taustalla pyörivä “teknologia” ja “matchaus” eivät ole aivan niin pitkälle vietyjä kuin esimerkiksi E-kontaktin vastaavat. Mutta hei, Happy Pancaken kokeileminen ei maksa mitään.