Gay-treffit: Mies etsii miestä netistä

Mies etsii miestä eli gay treffit netistä

Mies, jos etsit seuraa miehistä, suuntaa nettiin! Jo legendaarisiksi nousseideen Grindr:n ja Tinderin sijaan me suosittelemme kokeilemaan yhtä tai useampaa deittipalvelua, josta gay-treffit löytyvät helposti. Käytännössä kaikissa suomalaisissa treffisivustoista on mahdollista löytää myös homo-, bi- ja lesboseuraa ikään ja kotipaikkakuntaan katsomatta. Etenkin suuret kaupungit kuten Helsinki, Turku, Tampere, Oulu, Lahti ja Jyväskylä ovat pullollaan potentiaalia!

Kun haet vakavaa suhdetta – tai ihan vaikka vaan uusia ystäviä – on Internet paras työkalusi. Lue alta meidän vinkkimme seuranhakuun sekä lyhyet esittelyt suosittelemistamme deittipalveluista, jotka sopivat homoseuran etsimiseen täydellisesti.

Eliittikumppani

Eliittikumppani treffitKun haluat takuulla laadukasta seuraa. Eliittikumppani on suunnattu vakavaa parisuhdetta etsiville sinkuille. Yli 90 % sivuston käyttäjistä on yli 28-vuotiaita.

Eliittikumppanilla on myös oma mobiilisovellus, jonka avulla etsit deittejä missä tahansa oletkin.

Profiilin luominen on maksutonta, mutta tarvitset viestien lähettämiseen maksullisen paketin.

Siirry Eliittikumppaniin tästä

E-kontakti

E-kontakti suomalainen deittipalveluE-kontakti on vuodesta 2009 lähtien toiminut treffipalvelu, jossa on jo yli 350 000 suomalaista profiilia. E-kontakti sopii kaikille, jotka haluavat löytää vakavan liiton, uusia ystäviä tai ihan vaan flirttiseuraa tai kahvikaverin.

Profiilin luominen on maksutonta, mutta tarvitset viestien lähettämiseen maksullisen paketin.

Happy Pancake

Happy Pancake on ilmainen treffisivustoIlmainen treffipalvelu, jossa on tuhansittain suomalaisia sinkkuja. Täällä kaikki ominaisuudet ovat maksuttomia – mutta vastineeksi sivustolla on suhteellisen runsaasti mainoksia. Jos mainonta ei sinua häiritse, on Happy Pancake riskitön tapa kokeilla nettideittailua!

Siirry Happy Pancakeen tästä

Persoonallisuus esille vasta tavatessa

Deittipalveluissa voi kertoa itsestään kuvauksilla ja kuvilla. Tietysti nämä kertovat jo paljon. Lisäksi erilaiset chat-ominaisuudet kuvalla ja ilman ovat mahtava tapa oppia lisää potentiaalisesta kumppanista. Silti kannattaa muistaa, että moni persoonallisuuspiirre tulee esille vasta tavattaessa. Siksi suosittelemmekin sopimaan ensitreffit suhteellisen nopeasti – näin teillä on vielä treffeillä juteltavaa eikä kaikkia aiheita ole vielä ehditty purkaa chatin puolella.

On hyvä silti muistaa, että profiilitekstissä kannattaa antaa oman persoonan näkyä. Vältä latteuksia kuten “huumorintajuinen” tai “urheilullinen”. Kerro ennemmin minkälaiset asiat sinua naurattavat ja minkälaista urheilua harrastat. Crossfit-fanaatikot ovat usein aika erilaisia tyyppejä kuin esimerkiksi maratoonarit tai lentopalloilijat.

7 vinkkiä gay-treffeille

Gay Pop Buzz listasi 7 loistavaa vinkkiä ensitreffeille. Ensimmäiset treffit ovat aina ne vaikeimmat. Miten järkkään ne, millainen hän on ja mistä me oikein voimme puhua? Lue vinkit alta ja nauti deittailusta!

1. Älä kerro kaikkea

Ensitreffeillä pitää olla oma itsensä ja pyrkiä saamaan kuva toisesta. Kannattaa kuitenkin välttää liian pitkälle menemistä. Esimerkiksi maksimipenkkiä, pankkitilin saldoa tai palkkaa ei tarvitse heti mennä huutelemaan. Vastaavasti serkkusi mielenterveysongelmat ovat jo liian yksityiskohtaisia.

2. Kysy, mutta älä keskeytä

Sinulla on varmasti paljon kysymyksiä, ja on suorastaan toivottavaa, että kyselet häneltä asioita. Älä kuitenkaan käännä näitä gay-treffejä työhaastatteluksi. Hyvä tapa on miettiä etukäteen pari-kolme sellaista kysymystä, jotka haluat joka tapauksessa kysyä. Nämä voisivat olla esimerkiksi millaisista elokuvista hän pitää ja mitä harrastuksia hänellä on. Ekojen treffien pitäisi olla kevyet ja rennot, älä siis tee niistä raskaita liian monilla kysymyksillä.

3. Älä keskity seksiin

Kyllä, seksi on tärkeää, mutta ensitreffeillä ei ole tarkoitus raottaa kaikkia ovia. Älä siis esimerkiksi kysy haluaako hän olla alla vai päällä. Ne asiat selviävät sitten ajallaan.

4. Älä yritä vakuuttaa koko ajan

Sinun ei tarvitse koko ajan egoilla ja yrittää loistaa kaikessa. Ole oma itsesi kaikkine piirteinesi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinun ei kannata esittää olevasi kiinnostunut aiheista, joista et oikeasti välitä. Suurin osa gay-miehistä etsii miestä, joka on tyytyväinen omaan itseensä.

5. Ota vain yksi drinkki

Vaikka kävisitte ravintolan lisäksi istumassa iltaa jossakin, pidä silti yhden drinkin -politiikastasi kiinni. Miksikö? Jos juot ensitreffeillä enemmän alkoholia, saatat lähettää signaaleja, joita et ole tarkoittanut. Lisäksi saatat tuntua liian huolimattomalta.

6. Älä kysy “Mitäs pidit”

Ensitreffit ovat menneet hyvin ja homma tuntuu olevan hanskassa. Haluat tietää, mitä mieltä hän oli sekä sinusta että treffeistä. Mutta nyt ei ole aika mokata. Älä siis kysy häneltä mitä mieltä hän oli sinusta tai treffeistä. Se saa sinut tuntumaan epätoivoiselta. Parempi taktiikka on itse kertoa nauttineensa illasta. Jos hän vastaa samaan tyyliin, hienoa! Jos ei, älä kysele vastauksen perään.

7. Gay-treffit eivät ole panotreffit

Jos oikeasti haluat löytää miehen tositarkoituksella – vakavaan parisuhteeseen – et harrasta seksiä ensitreffeillä. Suuteleminen ja halailu treffien päätteeksi on ihan OK, mutta jätetään ne housut jalkaan ja jotain ainakin vielä mielikuvituksen varaan. Jos haluat löytää panotreffit, siihen on ihan omia deittipalveluitaan.

Ole aktiivinen!

Kun mies etsii miestä vakavaan suhteeseen, mikään ei ole tärkeämpää kuin olla itse aktiivinen. Luo siis deittiprofiili, etsi potentiaalisia käyttäjiä ja lähetä heille viestejä. Unelmiesi prinssi ei tule sinua hakemaan kotioveltasi. Ota siis onnen avaimet omaan käteesi ja sovi gay-treffit tänään!