4+1 vinkkiä: näin saat enemmän Tinder-pareja

Parhaat Tinder viestit

Jos käytät Tinderiä aktiivisesti, tiedät kuinka vaikea välillä on saada laadukkaita matcheja. Moni näkee sinut, mutta vain harva swaippaa oikealle. Mistä on kyse? Miksen saa enemmän Tinder-pareja?

Huffington Postin artikkelissa Tinderin oma sosiologi Jessica Carbino antaa 4 dataan perustuvaa vinkkiä, joilla matcheja saa enemmän.

Lue vinkit alta!

1. Tee profiilikuvastasi haluttavampi

Tässä yksinkertainen vinkki toimii: valitse profiilikuva, jossa katsot eteenpäin ja hymyilet.

Tinderin oman datan mukaan tällaiset kuvat saavat noin 20 % enemmän oikealle pyyhkäisyjä kuin kuvat, joissa käyttäjä on sivuttain. Vastaavasti hymyilevät kuvat saavat 14 % enemmän oikealle swaippauksia kuin hymyttömät kuvat.

Kun yhdistät molemmat asiat, pitäisi sinun siis teoriassa saada 36,8 % enemmän oikealle pyyhkäisyjä (120 % x 114 % = 136,8 %).

2. Hyödynnä super likea

Tinderin Jessica Carbino kertoo, että super liken käyttäminen on todella tehokas tapa päästä eteenpäin: super like -tykkäys kolminkertaistaa matchin todennäköisyyden. Lisäksi super like -parin kanssa aloitetut keskustelut ovat tavallisesti noin 70 % pidempiä kuin “tavalliset” keskustelut.

Mikä ihmeen super like? Vahvempi “supertykkäys”, joka näkyy toiselle käyttäjälle sinisenä tähtenä, kun hän näkee profiilisi. Super Like on siis tapa kertoa toiselle, että olet oikeasti kiinnostunut ja haluat, että teistä tulee match.

3. Kokeile GIF-animaation lähettämistä

Carbinon mukaan GIF-kuvan lähettäminen parantaa vastauksen saamisen mahdollisuutta jopa 30 %. Jos siis haluat varmistaa, että juuri saamasi Tinder match myös vastaa viestiisi, kokeile aloittaa keskustelu GIF:llä – vaikka se saattaakin tuntua oudolta, jos et ole tottunut animaatioiden käyttäjä.

Miksi GIF-kuvat toimivat? Ne ovat Carbinon Engadgetille antaman haastattelun mukaan helppo tava testata sopivatko huumorintajunne yhteen. Lisäksi visuaaliset asiat viehättävät ihmisiä.

4. Älä peitä kasvojasi

Tinder pohjautuu vahvasti ulkonäköön. Siksi kuvastasi pitää oikeasti selvitä miltä näytät. Jos tahallasi yrität peittää kasvojasi esimerkiksi aurinkolaseilla tai hatulla, todennäköisyys oikealle swaippaamiseen putoaa. Aurinkolasien kohdalla pudotus on 15 % ja hatun kohdalla 12 % (Tinderin oman datan mukaan).

Jätä siis kuvistasi hattu ja lasit pois. Etenkin profiilikuvastasi.

+1 Paras kellonaika

Tutkimusyritys Nielsen toteuttu tutkimuksen Tinderin aktiivisimmista käyttöajoista. Tutkimus paljasti, että ihmisten aktiivisuus lisääntyi kello 18 aikaan ja saavutti huippunsa noin iltayhdeksältä. Vastaavasti kello 22 jälkeen käyttäjäaktiivisuus laskee merkittävästi ja mitä pidemmälle yön pikkutunneille mennään, sitä vähemmän käyttäjiä on. Jos siis haluat keskustella matchiesi kanssa, noin kello 18-21 on hyvä aika aloittaa flirttailu.

Nielsenin tutkimuksesta raportoi Cosmopolitan.

Yhteenveto

Katso siis kuvassa suoraan kameraan, hymyile ja älä peitä kasvojasi hatulla tai aurinkolaseilla. Aloita keskustelu GIF-animaatiolla ja muista hyödyntää super like -ominaisuutta.

Näillä vinkeillä Tinder-pareja pitäisi syntyä aikaista enemmän!