Eliittikumppani – treffipalvelu, kun haluat seuraa tositarkoituksella

Eliittikumppani treffit

Olet saattanut hyvinkin nähdä jo TV-mainokset: Eliittikumppani on kaikkien huulilla!

Eliittikumppani.fi on laadukas deittipalvelu, joka on erikoistynyt hyvin koulutettujen ja työelämässä menestyneiden ihmisten yhdistämiseen. Vaikka nimi ja tehtävä voi joidenkin mielestä tuntua jopa provosoivalta, on kyseessä erittäin suosittu treffipalvelu, joka vie nettideittailun askeleen pidemmälle. Palvelu hyödyntää persoonallisuustestiä löytääkseen sinulle mahdollisimman sopivan kumppanin. Lisäksi palvelussa on runsaasti erilaisia ominaisuuksia, jotka tekevät seuranhausta sekä hauskaa että tehokasta.

Eliittikumppani

Eliittikumppani treffitEliittikumppani on todella hyvä treffipalsta. Kaikessa on panostettu nimenomaan korkeaan laatuun – aina turvallisuudesta sivuston hakuominaisuuksiin ja profiilien manuaalisesta tarkastuksesta asiakaspalveluun asti.

Profiilin luominen on ilmaista, mutta tarvitset maksullisen profiilin lähettääksesi viestejä toisille käyttäjille.

Siirry Eliittikumppaniin tästä

Jos analysoimme suomalaisten deittipalveluiden suosiota esimerkiksi Googlen hakumäärien tai vaikkapa Similar Web -nimisen työkalun avulla, voimme todeta, että Eliittikumppani on yksi Suomen suosituimmista treffipalveluista.

Kenelle Eliittikumppani sopii?

Eliittikumppani on suunnattu tositarkoituksella seuraa etsiville suomalaisille, jotka ovat korkeasti koulutettuja tai työelämässään menestyneitä. Sivusto ei sovellu flirttiseuraa tai yhden yön juttuja etsiville, he voivat etsiä seksiseuraa muualta. Eliittikumppani panostaa laatuun ja auttaa sinua löytämään tosirakkauden.

Laadukkaan palvelun ylläpito tietysti myös maksaa. Siksi Eliittikumppani on hieman kalliimpi kuin jotkut sen kilpailijoista. Eliittikumppanin mukaan sivuston käyttäjien tulotaso on kuitenkin selvästi Suomen keskiarvon yläpuolella, joten hinta ei liene ongelma.

Voinko minä käyttää Eliittikumppania?

Jos olet yli 18-vuotias, kyllä. Vaikka nimi kuulostaakin siltä, että sinulta vaaditaan omaa huvilaa ja Mersua, ei näin oikeasti ole. Palvelu on suunnattu korkeasti koulutetuille ja työelämässä menestyville, mutta mitään tarkkoja vaatimuksia tai rajoja ei näistä kummallekaan aseteta. Sivuston persoonallisuustesti yhdistää sopivat kumppanit toisilleen, vaikka palkkatulosi eivät olisikaan 200 000 euroa vuodessa. Käytännössä siis löydät kumppaniehdokkaita, joilla on samanlaiset arvot sekä näkemykset urasta ja elämästä.

Sivustolla voi etsiä seuraa niin vastakkaisen kuin saman sukupuolen edustajista.

Kuka Eliittikumppania käyttää?

Sivuston oman statistiikan perusteella noin 70 % käyttäjistä on korkeakoulutettuja. Suurin osa käyttäjistä on yli 30-vuotiaita ja mukana on runsaasti myös yli 50-vuotiaita. Sivuston mukaan 90 % käyttäjistä on yli 28-vuotiaita. Kaikki sivuston käyttäjät ovat mukana tositarkoituksella – siis etsimässä parisuhdetta. Persoonallisuustesti on suhteellisen syvällinen, joten vähemmän tosissaan mukana olevia ei sivustolle rekisteröidy. Lisäksi jokainen profiili hyväksytään manuaalisesti, joten valeprofiileja ei palvelusta löydy.

Lisäksi sivuston käyttäjien tulotaso on selvästi Suomen keskiarvoa korkeampi.

Paljonko Eliittikumppani maksaa?

Palveluun rekisteröityminen eli profiilin luominen on ilmaista. Rekisteröityminen onnistuu helposti: kerrot oman sukupuolesi, kumman sukupuolen edustajaa etsit, annat sähköpostisi ja luot salasanan.

Tämän jälkeen pääset tekemään persoonallisuustestin. Testi on siis ilmainen ja alat saamaan sen perusteella kumppaniehdotuksia myös ilmaisprofiililla. Persoonallisuustestii sisältää parisataa kysymystä ja se vie aikaa helposti noin 30-60 minuuttia – etenkin, jos pohdit vastauksiasi kunnolla. Kysymykset liittyvät pitkälti persoonallisuuteesi, kiinnostuksen kohteisiisi ja aktiviteetteihisi. Testi on erittäin kattava ja se on luotu yhdessä hollantilaisen Groningenin yliopiston kanssa. Vastauksillasi on siis väliä ja ne vaikuttavat kumppaniehdotuksiisi.

Ilmainen profiili sisältää:

  • Persoonallisuustestin tekeminen
  • Kumppaniehdotuksia persoonallisuustestin perusteella
  • Hymyjen lähettäminen ja vastaanottaminen
  • Käyttäjien lisääminen suosikkeihin
  • Mahdollisuus lähettää 5 kysymystä potentiaaliselle kumppaniehdokkaalle
  • Muiden kysymyksiin vastaaminen

Mitä ilmaisesta puuttuu:

  • Muiden kuvien näkeminen
  • Oman profiilin vierailijoiden näkeminen
  • Viestien lähettäminen muille käyttäjille

Maksullisia profiileja on kahta eri tasoa: Premium ja Premium Plus. Hinta määräytyy sen mukaan kumman profiilitason valitset ja kuinka pitkäksi ajaksi haluat profiilin maksaa kerrallaan. Esimerkiksi artikkelimme kirjoitushetkellä yhden kuukauden Premium-jäsenyys maksaa 39,90€ ja 6 kuukauden paketti 89,90€. Tarkasta kuitenkin lopulliset hinnat itse Eliittikumppani.fi-sivustolta ennen maksullisen profiilin tilaamista.

Maksaminen onnistuu Visa Electronilla, luottokortilla tai PayPalin kautta.

Jos et halua jatkaa, muista lopettaa tilauksesi

Eliittikumppani sai palvelun alkuaikoina jonkin verran kyseenalaista huomiota, kun käyttäjät valittivat sivustosta kuluttaja-asiamiehelle. Syy oli yksinkertainen: jäsenyytesi jatkuu, jos et sitä erikseen lopeta. Aivan samalla tavalla kuin monessa muussakin nettipalvelussa.

Huomaa siis: jos et halua käyttää palvelua, muista peruuttaa tilauksesi.

Jos et erikseen peruuta tilausta, se jatkuu ja sinua veloitetaan uudelleen. Lue siis jäsenyyden ehdot ennen rekisteröitymistä ja maksamista.

Yksityisyys hyvällä tasolla

Eliittikumppanissa käyttäjien yksityisyydestä pidetään huolta! Profiiliasi tai profiilikuvaasi ei käytetä markkinointiin mitenkään. Profiilikuvasi näkyy vain sisäänkirjautuneille jäsenille, joiden kanssa olet “matchannut” eli jotka persoonallisuustestin perusteella ovat sinulle potentiaalisia kumppaneita.

Jos siis yhtään pohdit voivatko kiinnostuneet naapurit tai työkaverit löytää sinut palvelusta, vastaus on ei. Paitsi tietysti, jos he itse ovat sivuston käyttäjiä. Jolloin sillä ei varmasti ole heille tai sinulle merkitystä. Ehkä jopa “matchaat” naapurisi kanssa tai löydätkin unelmiesi kumppanin lähempää kuin luuletkaan?

Kuka sivustoa pyörittää?

Eliittikumppani.fi -sivuston taustalla on saksalainen Spark Networks Services GmbH. Yritys noudattaa siis sekä Saksan että EU:n lakeja ja asetuksia. Tietosi ovat turvassa – aivan kuten muutkin oikeutesi.

Yhteenveto

Jos olet korkeasti koulutettu tai työelämässäsi menestyvä – tai molempia – ja haluat löytää seuraa tositarkoituskella, on Eliittikumppani hyvä valinta.

Palveluun liittyminen ja profiilin luominen on maksutonta. Persoonallisuustestin tekeminen on mielenkiintoista ja sen pohjalta alat heti saada kumppaniehdotuksia.

Viestien lähettäminen tietysti maksaa ja palvelun hinta ei ole markkinoiden halvin, mutta laadusta pitääkin maksaa. Suosittelemme siis kokeilemaan!

Siirry Eliittikumppaniin tästä