Suomalainen E-kontakti on deittipalvelu vakavaa suhdetta etsivälle

Suomalainen e-Kontakti deittipalvelu vakavaa suhdetta etsivälle

E-kontakti.fi on yksi Suomen suosituimmista treffipalveluista! Palveluun on luotu yhteensä jo yli 350 000 profiilia. Vuodesta 2009 lähtien toiminut sivusto on 100 % suomalainen ja sen omistaa Alma Media (joka omistaa myös esim. Iltalehden ja Kauppalehden). Lue koko arvostelu alta!

E-kontakti on pääasiassa vakavaa suhdetta etsiville suunnattu deittipalvelu ja mainitseekin tehtäväkseen “auttaa jäseniämme löytämään elämäänsä rakkautta: luotettavasti, turvallisesti ja vastuullisesti.”

Slogan “Aitojen ihmisten kohtauspaikka” on osuva. Juuri sitä E-kontakti on.

E-kontakti pähkinänkuoressa

 • Toiminut vuodesta 2009 lähtien
 • Profiilin luominen maksutonta, mutta osa ominaisuuksista maksullisia
 • Yli 350 000 rekisteröitynyttä käyttäjää
 • Mahdollisuus pysyä täysin anonyyminä ennen oikeaa tapaamista

Joka ikinen viikko palvelulla on noin 100 000 vierailua. Yksityis- ja muita viestejä lähetetään kymmeniä tuhansia joka ikinen päivä. Lisäksi kaikki luodut profiilit tarkastetaan manuaalisesti. Tämä tarkoittaa, että joukkoon ei pääse feikkiprofiileja.

Sopiiko E-kontakti minulle?

Hyvä valinta: Vakavaa suhdetta etsivälle ikään katsomatta.

Jos olet kyllästynyt flirtti- ja seksitreffisovelluksiin kuten Tinderiin ja vastaaviin ja haluat oikeasti löytää “sen oikean” – E-kontakti on sinun valintasi.

Sivustolla on runsaasti käyttäjiä kaikista ikäluokista, mutta verrattuna moneen muuhun treffisivustoon, E-kontaktissa on 50+ käyttäjiä runsaasti. Tämä ei tarkoita, että nuoria ei olisi – vaan lähinnä sitä, että täältä myös keski-ikäiset ja seniorit löytävät hyvin seuraa.

Voit palvelussa määritellä myös tarkemmin minkälaista seuraa haet:

 • Avioliitto
 • Romanssi
 • Seurustelu
 • Ystävyys
 • Matkatoveri
 • Harrastusseura

E-kontakti alennuskoodi

Voit halutessasi kokeilla täysjäsenyyttä eli kaikkia maksullisia ominaisuuksia ilmaiseksi 3 päivän ajan E-kontakti alennuskoodin avulla. Saat ilmaiskokeilun käyttöösi seuraavalla tavalla.

 1. Rekisteröidy E-kontaktiin.
 2. Täytä kaikki pyydetyt tiedot ja siirry kohtaan “TILAUS”.
 3. Hinnaston alapuolella on kohta “käytä etukoodisi tässä” – syötä kenttään EK2017 ja paina lunasta.
 4. Saat täysjäsenyyden 3 päivän ajaksi täysin ilmaiseksi.

Hinta

Artikkelin kirjoitushetkellä tarjolla oli kolme eri mittaista jäsenkautta. Hinnat ovat seuraavat:

 • 1 kk 34,90 €
 • 3 kk 59,90 €
 • 6 kk 89,90 €
 • Haluamme kuitenkin muistuttaa, että hinta saattaa muuttua. Suosittelemme sinua aina tarkistamaan hintatiedot itse palvelusta ennen tilausta.

  Huomaa! E-kontakti ei suoraveloita. Kaikki jäsenkaudet ovat määräaikaisia, joten et voi vahingossa maksaa palvelusta turhaan.

  Toimivuus mobiilissa

  Tällä hetkellä E-kontaktilla ei ole erillistä mobiilisovellusta, mutta sivusto toimii täydellisesti myös puhelimella. Jos haluat käyttää sivusto mobiilissa, siirryt vain osoitteeseen www.e-kontakti.fi puhelimellasi ja nautit treffailusta. Vain harvalla treffisivustolla on oma app – jos haluat tietää lisää, lue artikkelimme suosituimmista deittisovelluksista.

  Mainos

  E-kontaktilla on omalla YouTube-kanavallaan muutamia videoita. Osa näistä on TV-mainoksia, jotka ovat pyörineet Suomessakin useilla kanavilla. Uusin mainos kysyy “miten sinä aloittaisit keskustelun”.

  Kokemuksia

  E-kontaktin oman statistiikan mukaan jopa 75 prosenttia eli kolme neljästä sinkusta löytää sivustolta seuraa. Sinullakin on siis erittäin hyvä mahdollisuus löytää treffit ja päästä tapaamaan uusia ihmisiä. Emme luonnollisesti voi taata, että löydät juuri sen oikean elämäsi sielunkumppanin – mutta deitit ovat loistava alku.

  Kun foorumeilta lukee käyttäjien keskustelua palvelusta, on palaute ollut suurelta osin positiivista. Sivuston luotettavuus on huippuluokkaa ja käyttäjiä on runsaasti. Sivusto on monella tapaa “siisti” ulkomaisiin palveluihin verrattuna: seuranhaku on sivistynyttä ja sinua ei spämmitä turhilla viesteillä.

  Yksi tärkeimmistä seikoista nettideittailussa on turvallisuus – ja E-kontakti on panostanut siihen. Sivustolla on oma osionsa, jossa käydään yksityiskohtaisesti läpi miten palvelua käytetään ja miten teet käytöstä mahdollisimman turvallista. Turvallisuus-sivulla muun muassa kerrotaan, että kaikki profiilit tarkastetaan manuaalisesti (sekä profiilikuvat että profiilitekstit). Lisäksi sivulla muistutetaan, että omaa kotiosoitetta tai henkilötietoja ei ikinä tule antaa, jos se ei tunnu turvalliselta (voit halutessasi toki jakaa osoitteesi ja nimesi toisen käyttäjän kanssa, mutta E-kontakti ei tätä ikinä tee).

  Lisäksi henkilö- ja osoitetietojen lisääminen profiilitekstiin on kiellettyä ja tällaisia profiileja ei julkaista.

  Sivusto on helppo käyttää: ylävalikosta löytyvät haku ja asiakaspalvelu, sivuvalikosta siirryt esimerkiksi viesteihin, omaan profiiliisi tai flirtteihin. Käyttäjälle kokemus on sulava.

  Asiakaspalvelu

  Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista sunnuntaihin kello 10-13 ja kello 18-23 välisen ajan. Asiakaspalveluun saat yhteyden yhteydenottolomakkeen kautta. Viesteihin vastataan nopeasti.

  Paras vinkki seuran saantiin? Ole aktiivinen!

  Jos haluat löytää seuraa E-kontaktista, paras vinkki, jonka voimme antaa: ole itse aktiivinen.

  On tietysti tärkeää, että lisäät profiiliin kuvia ja kirjoitat hyvän deittiprofiilin. Mutta on vielä tärkeämpää, että oikeasti käytät sivustoa. Unelmiesi prinssi tai prinsessa ei tule hakemaan sinua kotioveltasi.

  Käytä hakua, lähetä viestejä kiinnostaville käyttäjille, käytä flirtti-ominaisuutta ja pyydä jotakuta treffeille!

  Arvostelun yhteenveto

  Siinä oli meidän arvostelumme. Nyt tiedät onko e-Kontakti hyvä: meidän mielestämme yksi Suomen parhaista! Jäsenyys on helppo aloittaa ja lopettaa. Käyttäjiä on tuhansittain ympäri Suomea. Ominaisuudet ovat laajat ja suhteessa palvelun laatuun, hinta ei päätä huimaa. Kokemus on kokonaisuudessaan positiivinen. Muista hyödyntää alennuskoodi, jos haluat kokeilla hetken ilmaista täysjäsenyyttä. Suosittelemme!