Deittivinkit miehille

Ohjeet miten suudella paremmin

Nettideittailu on hauskaa ja nykyisin todella suosittua. Silti joskus tuntuu siltä, että kaikki ei mene ihan niin nappiin kuin sitä itse toivoisi. Siksi me päätimme listata parhaat deittivinkit miehille. Näillä vinkeillä parannat mahdollisuuksiasi löytää sen oikean – jonkun jota rakastaa ja jonka kanssa jakaa loppuelämänsä.

Jos siis et vielä ole varma miten lähestyä nettideittailua tai miten saisit nettitreffisivustoista kaiken hyödyn irti, lue deittivinkkimme alta.

1. Älä ymmärrä itseäsi väärin

Ehkä olit nuorempana kunnon atleetti. Olit laihempi. Teit salilla kovia tuloksia. Tai olit muuten vain suosittu, komea, hauska – ihan mitä vaan. Mutta ihmiset muuttuvat. Voit yhä olla näitä asioita, mutta kohtaa silti elämän realiteetit. Vuosi vuodelta vanhennut. Sinä muutut, ja niin muuttuu maailmakin.

Älä siis haikaile vanhojen aikojen perään, vaan ole rehellinen itsellesi: millainen olet nykyään, mitä oikeasti kaipaat ja millainen olet parisuhteessa. Kun siis luot deittiprofiilia netissä, kerro rehellisesti millaisessa työssä olet nyt, mikä on koulutuksesi ja minkä tyylinen ihminen olet. Älä liioittele, älä muistele vanhoja. Ole rehellinen itsellesi.

Tämä ei tarkoita, että sinun on pakko mainostaa profiilissasi, että sinulle on kertynyt pari kiloa ylimääräistä vuosien varrella. Haluamme vain sanoa, että sinun tulee ensin ymmärtää itseäsi ja tietää mitä haluat, ennen kuin voit löytää haluamasi.

2. Älä odota ihmeitä

Tiedän, on todella tylsää sanoa näin. Elämä ei kuitenkaan ole mikään Disney-elokuva. Ihmiset ovat ihmisiä. On siis todennäköistä, että et löydä netistä unelmiesi Disney-prinssiä tai prinsessaa. Voit löytää unelmiesi kumppanin, mutta hän ei silti tule olemaan täydellinen.

On siis tärkeää, että et nosta odotuksiasi liian korkealle tasolle. Me kaikki haluamme tavata unelmakumppanimme, mutta todennäköisemmin tulet löytämään jonkun, joka vastaa odotuksia 70-90 prosenttisesti ja jonka kanssa voit silti rakentaa unelmiesi elämän.

3. Ole aloitteellinen

Kukaan ei hae sinua kotioveltasi. Etenkin jos olet mies. Tärkein deittivinkki miehille onkin: tee aloitteita. Kun löydät naisen (tai miehen), joka näyttää ja kuulostaa hyvältä, lähetä viesti. Älä odota, että joku ottaa sinuun yhteyttä – vaan ota itse yhteyttä muihin.

Naiset rakastavat aloitteellisia ja itsevarmoja miehiä. Ole siis sellainen. Aloita keskustelu. Jatka keskustelua. Kysy kysymyksiä. Sovi tapaaminen ja järjestä ihanat ensitreffit.

4. Hyväksy myös rukkaset

Kyllä, me kaikki toivomme, että sinä löydät unelmiesi kumppanin ja elät elämäsi onnellisena loppuun asti. Mutta jokaisen meidän tulee olla valmis myös saamaan rukkaset. Sitä nimittäin tapahtuu.

Rukkasten saaminen (joko heti netissä tai sitten treffien päätteeksi) on täysin normaalia. Kaikki ihmiset eivät vain “klikkaa”. Vaikka netissä keskustelu tuntuisi hyvältä, eivät kemiat välttämättä kohtaa kasvotusten.

Siksi sinun kannattaa hyväksyä se, että tulet saamaan rukkasia. Se ei ole elämän loppu. Se vain tarkoittaa, että teitä kahta ei ollut tarkoitettu yhteen. Unohda hylkäyksen tunne ja jatka eteenpäin. Älä jää ruikuttamaan ja lähettämään säälittäviä viestejä perään ja kyselemään “miksi hylkäsit minut”. Ota yhteyttä toiseen kiinnostavaan naiseen. Aloita puhtaalta pöydältä. Älä käytä aikaasi vanhojen asioiden pyörittelyyn, vaan löydä se oikea.

5. Älä tuomitse liian aikaisin

Jos olet löytänyt netistä ihanan naisen ja olette jo sopineet ensitapaamisestanne, mutta sitten ensitreffeillä nainen ei olekaan aivan sitä mitä odotit – älä tuomitse liian aikaisin. Ensitreffit ovat aina jännittäviä ja ihmiset eivät aina ole omia itsejään ensimmisten parin minuutin aikana.

Ole siis ensitreffeillä avoin. Tarjoa naiselle alussa juoma, aloita rento keskustelu ja katso miten treffit etenevät. Usein ensimmäiset parikymmentä minuuttia ovat vähän vaikeammat, mutta fiilis paranee loppua kohden. Älä siis tuomitse toista heti ensimmäisten minuuttien perusteella.

6. Varmista, että etsitte samoja asioita

Kuulostaa kuivalta, eikö totta? Sitä se onkin. Mutta silti erittäin tärkeää.

Tärkeä deittivinkki miehille: jos ette jaa samoja arvoja tai halua samoja asioita, älä turhaan tuhlaa aikaasi. Miehillä on tapana elätellä toiveita seksistä ja toisista treffeistä, vaikka treffikumppani olisikin ihan toisella aaltopituudella.

Jos oikeasti haluat löytää itsellesi partnerin, kumppanin – on ihan turha käyttää aikaa ja energiaa sellaisiin ihmisiin, jotka eivät sovi sinulle. Jos siis huomaat heti, että teillä ei klikkaa, hyväksy se. Netissä on tuhansia suomalaisia naisia etsimässä seuraa. Älä tuhlaa aikaasi niihin, joiden kanssa et tunne yhteyttä.