Parhaat deittisovellukset 2018

Parhaat deittisovellukset Android ja iOS puhelimille 2017

Grindr ja Tinder toivat deittisovellukset kaikkien huulille. Nykyään erilaisia appseja on kymmeniä erilaisia; osa niistä erikoistuneempia kuin toiset. Yhä edelleen vuonna 2018 Tinder on selvästi suosituin, mutta myös pienemmän suomalaiset sovellukset ovat alkaneet nostaa päätään näillä kilpailluilla markkinoilla.

Jos Tinderistä ei siis enää tunnu löytyvän seuraa, kokeile yhtä muista suosituista deittisovelluksista. Lähes kaikki parhaat deittiappsit ovat saatavilla niin Android kuin Apple-puhelimille.

Eliittikumppani

Eliittikumppani deittisovellusEliittikumppanissa on tyyliä. Eliittikumppani on erityisesti akateemisesti koulutetuille ja menestyneille sinkuille suunnattu treffipalvelu.

Vaikka kyse ei sinällään ole suoranaisesta deittisovelluksesta, toimii sivusto täydellisesti mobiilissa.

Jo yli 100 000 suomalaista jäsentä käyttää Eliittikumppani. Kokeile sinäkin!

Profiilin luominen on ilmaista, mutta tarvitset maksullisen profiilin viestien lähettämiseen.

Siirry Eliittikumppaniin tästä

E-kontakti

E-kontakti suomalainen deittipalveluSuomalaisen Alma Median omistama E-kontakti on meidän suosikkimme. Laadukas ja turvallinen suomalainen treffipalsta on selkeä käyttää ja tarjoaa oivallisen alustan seuran löytämiseen mistä tahansa päin Suomea. Kaiken muun hyvän lisäksi E-kontakti ehdottaa sinulle joka päivä viittä uutta kumppania perustuen profiiliisi.

Rekisteröityminen on ilmaista, mutta viestien lähettämiseen tarvitset maksullisen profiilin.

HUOM! E-kontakti on perinteinen treffipalvelu. Alla listaamme myös ilmaisia deittisovelluksia.

1. Tinder

Tinder on deittiappsien jättiläinen! Sillä on Suomessakin tuhansia ja tuhansia käyttäjiä aina Helsingistä Nuorgamiin asti.

Perusajatus applikaatiossa on selkeä: saat eteesi paikkakuntasi profiileita ja pyyhkäiset joko oikealle (hyväksy) tai vasemmalle (hylkää). Kun molemmat käyttäjät hyväksyvät toisensa, tulee heistä Tinder-pari ja he voivat halutessaan aloittaa keskustelun.

Periaatteessa Tinder oli alun perin seksiseuran etsimiseen tarkoitettu sovellus, mutta yhä useampi suomalainen löytää sen kautta myös seurustelukumppanin.

Sivusto: www.gotinder.com

2. Bumble

Bumble ei ole vielä tehnyt jättimäistä läpimurtoa Suomessa, mutta se on silti useiden eri numeroiden valossa maailman toiseksi suosituin treffisovellus.

Bumblen erikoisuus? Nainen tekee aina ensimmäisen moovin. Kun match on syntynyt, vain nainen voi lähettää viestin. Jos hän ei tätä tee vuorokauden sisällä, katoaa yhteys ikuisiksi ajoiksi.

Sivusto: Bumble.com

3. Grindr

Se aito alkuperäinen seksitreffisovellus. Vuonna 2009 perustettu Grindr on vain homoseuraa etsiville miehille suunnattu sovellus, joka on toiminut Tinderin esikuvana.

Sivusto: www.grindr.com

4. Heya

100% ilmainen Heya on suomalainen treffisovellus. Perusperiaate on sama kuin Tinderissä: klikkaat sydäntä tai raksia sen mukaan haluaisitko olla yhteydessä käyttäjään. Heya kertoo sinulle heti, kun joku on tykännyt profiilistasi. Voit tämän jälkeen valita, tykkäätkö takaisin vai et.

Sovellusta on ladattu Suomessa jo yli 50 000 kertaa ja se on saatavilla niin Androidille kuin Apple-laitteisiin.

Sivusto: www.getheya.com

5. Klip

Suomalainen Klip on seuranhakusovellus, joka perustuu videoklippeihin. Rekisteröitymisen yhteydessä sovellus kysyy sinulta kolme sattumanvaraista kysymystä, joihin vastaat videon välityksellä. Tästä videosta tulee profiilivideosi. Toki profiilivideon voi myös vaihtaa jälkikäteen.

Applikaation perusajatus on, että videot kertovat ihmisestä enemmän kuin pelkät kuvat ja teksti. Sovellusta ei edes voi käyttää, jos ei suostu ottamaan itsestään videota. Monelle tämä voi olla iso este, mutta etenkin SnapChat ja Instagram-videoihin tottuneet nuoret tuntevat olonsa kotoisiksi. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja se on saatavissa niin iOS- kuin Android-puhelimille.

Sivusto: www.joinklip.com

6. Hater

Nimi kertoo kaiken: tämä deittisovellus yhdistää käyttäjät vihan kohteiden perusteella. Etkö tykkää hitaista kävelijöistä? Vihaatko Trumpia? Löydä kumppani, joka jakaa vihasi!

Hater hakee profiilin perustiedot Facebookista aivan kuten Tinderkin. Tämän jälkeen uusi käyttäjä pääsee kertomaan mielipiteensä pitkästä listasta erilaisia asioita aina elokuvista ja näyttelijöistä tiettyihin käytöstapoihin ja sanontoihin asti. Käyttäjiä ei vielä vuonna 2018 ole Suomessa paljon, mutta applikaatio on koko ajan kasvattamassa suosiotaan maailmalla!

Sivusto: www.haterdater.com

7. Happy Pancake

Happy Pancake on ilmainen treffisivusto, joka toimii sekä puhelimella että tietokoneella. Vaikka kyse on perinteisestä treffisivustosta, kannattaa palvelu mainita myös tällä listalla. Miksikö? Koska sen käyttö on 100% ilmaista.

Jos haluat käyttää sivustoa mobiilissa, siirry yksinkertaisesti osoitteeseen https://m.happypancake.fi/.

Deittisovellus on aina taskussasi

Kun käytät mobiilisovellusta, kuten Tinderiä, kulkevat deitit aina mukanasi. Minne tahansa menetkin, voit aina alkaa “svaipata” Tinderissä tai selaamaan käyttäjiä muissa palveluissa. Toki useilla muillakin treffisivustoilla on olemassa omat mobiilit versionsa, mutta esimerkiksi Tinder on suunnitelty vain ja ainoastaan puhelimeen.

Android vai iOS?

Jos käytät perinteistä deittisivustoa kännykällä, ei ole väliä onko sinulla Android vai iOS-puhelin. Avaat vain nettiselaimen puhelimessasi ja siirryt deittisivustolle.

Vastaavasti jos käytät erikseen ladattavaa mobiiliapplikaatiota, voi deittisovellusten käytettävyydessä olla suuriakin eroja. Suurimmalla osalla isoista palveluista on oma sovellusversionsa sekä Androidille että Applen iOS:lle.

Löytyykö Suomesta käyttäjiä?

Riippuu deittisovelluksesta. Osalla on paljonkin käyttäjiä – esimerkiksi Tinderillä. Vastaavasti toisilla sovelluksilla on paljon rajatumpi käyttäjäkunta ja tällöin voi olla vaikeaa löytää juuri itselleen sopivaa seuraa lähialueilta. Jos mobiilit deittiapplikaatiot eivät auta sinua löytämään seuraa, kokeile netin treffisivustoja.