Flirttailu: 8 vinkkiä hyvään flirttiin

Parhaat vinkit flirttailuun

Onko tämä tuttu tilanne sinulle: näet kauniin naisen tai komean miehen, olet välittömästi kiinnostunut, mutta sinulla ei ole harmainta aavistustakaan mitä sanoisit? Alat hikoilla. Sydämesi hakkaa. Ja lopulta et saa sanaa suustasi ja tilaisuutesi on mennyt.

Lue koko artikkeli

Seksiviestit: 6+1 vinkkiä sexting-viestien kirjoittamiseen

Seksiviestit eli sekstarit

Seksiviestien eli sekstareiden lähettäminen eli “sexting” tai suomalaisittain “sekstailu” (sanasta seksitekstailu – ei siis viittaa seksin harrastamiseen) on suosittua – etenkin nuorien aikuisten keskuudessa. Mutta vanhemmat ikäluokatkin ovat innostuneet lähettelemään toisilleen sekstareita!

Lue koko artikkeli

Flirttaileva viesti: 82 valmista tekstaria – näin flirttaat & vihjailet

Parhaat Tinder viestit

Aikoinaan ei ollut muuta kuin tanssilavat ja kirjeposti. Nykyään flirttailu on aivan jotain muuta kuin parketilla tanssimista tai runoja sotatantereelta – nykyisin tekstarit, pikaviestimet ja kaiken maailman sosiaaliset mediat ja Tinderit ovat muokanneet meidän tapaamme lähetellä vihjailevia viestejä toisillemme. Emme väitä, että meillä on nykyisin yhtään sen helpompaa (flirttailu siis, elämä kokonaisuutena varmasti on) – ja päätimmekin koota yhteen artikkeliin x flirttailevaa viestiä, joita voit käyttää suoraan! Valitse yksi, lähetä se ja katso mitä tapahtuu!

Lue koko artikkeli

Miten suudellaan: Ohjeet miten oppia suutelemaan paremmin

Ohjeet miten suudella paremmin

Vaikka se kuulostaakin kliseiseltä, suudelma voi tuntua todelliselta huulien orgastiselta räjähdykseltä – tai sitten se voi tuntua siltä kuin joku läymäyttäisi kylmällä turskalla päin kasvoja. Ja onhan suutelemisella suuri merkitys niin miehille kuin naisille parisuhteenkin kannalta. Hyvä suudelma on paljon muutakin kuin huulien kohtaaminen. Vaikka et olisikaan maailman kokenein suutelija, voit kehittyä paljon oppaamme avulla. Lue miten suudellaan ja miten opit paremmaksi suutelijaksi.

Lue koko artikkeli

Panokaverit netistä – hanki vakipano fuckbuddy ilmaiseksi

Panokaverit netistä

Oletko vailla panokaveria? Ei hätää. Lue artikkelimme ja opi mistä fuckbuddy löytyy netistä!

Panokaveri on nimen mukaisesti tuttava tai muu “kaveri”, jonka kanssa yksinkertaisesti vain harrastetaan seksiä. Ideana ei siis ole mikään vakava suhde, vaan seksuaalinen suhde – nussiminen. Netissä on runsaasti erilaisia verkkosivustoja, joiden kautta suomalaiset hakevat itselleen panokaveria. Toisinaan anonyymisti – joskus pidempään panosuhteeseen. Suurin osa sivusoista on suunnattu sinkuille, jotka vain kaipaavat mukavaa seksiseuraa, mutta myös varatuille salaseuraa etsiville on omat sivustonsa.

Lue koko artikkeli

Eliittikumppani – treffipalvelu, kun haluat seuraa tositarkoituksella

Eliittikumppani treffit

Olet saattanut hyvinkin nähdä jo TV-mainokset: Eliittikumppani on kaikkien huulilla!

Eliittikumppani.fi on laadukas deittipalvelu, joka on erikoistynyt hyvin koulutettujen ja työelämässä menestyneiden ihmisten yhdistämiseen. Vaikka nimi ja tehtävä voi joidenkin mielestä tuntua jopa provosoivalta, on kyseessä erittäin suosittu treffipalvelu, joka vie nettideittailun askeleen pidemmälle. Palvelu hyödyntää persoonallisuustestiä löytääkseen sinulle mahdollisimman sopivan kumppanin. Lisäksi palvelussa on runsaasti erilaisia ominaisuuksia, jotka tekevät seuranhausta sekä hauskaa että tehokasta.

Lue koko artikkeli

Kuinka iskeä nainen – top 9 vinkit miten nainen isketään

Vinkit miten kysyä naista ulos

Miehet luulevat välillä, että pelkkä baariin ilmestyminen riittää. Naisen iskeminen ei kuitenkaan ole ihan niin yksinkertaista – ei vaikka olisit joku Brad Pitt tai George Clooney. Naisen iskeminen vaatii vähän vaivannäköä ja ymmärrystä. Olet kuitenkin nyt oikeilla jäljillä – olet oikealla sivustolle, sillä me kerromme tässä artikkelissamme kuinka iskeä nainen!

Lue koko artikkeli

Sokkotreffit netissä

Hanki sokkotreffit netistä

Sokkotreffit ovat jännittäviä! Et tiedä minkä tyyppinen ihminen sinua oikein odottaa, mitä deiteillä mahtaa oikein tapahtua ja mitä odottaa sokkotreffeiltä. Jos kaverisi ovat sopineet sokkotreffit puolestasi, toivot ainakin, että he ovat tienneet minkä tyyppisistä miehistä tai naisista olet yleensä kiinnostunut – sinun makusi. Jos taas olet sopimassa sokkodeittejä jollekin tutullesi, kannattaa sinun hiukan kaivella ja pohdiskella, mitä osapuolet toisistaan odottavat ennen kuin lyöt treffit lukkoon.

Lue koko artikkeli

6+1 vinkkiä ensimmäisen lahjan ostoon

Vinkit ensimmäisen lahjan ostamiseen

Ensimmäisen lahjan ostaminen uudelle tyttökaverille tai poikakaverille on iso ja vaikea tehtävä. Olipa kyseessä syntymäpäivä, joulu, valmistuminen tai ystävänpäivä, paineet ovat kovat. Lahjan tulisi olla tarpeeksi personoitua, jotta toinen huomaa sinun välittävän hänestä. Silti se ei saa olla mitään liian kornia tai tylsää.

Unohda siis Hesen lahjakortit ja osta jotakin paljon parempaa (vai onko mitään parempaa edes olemassa?). Tässä 6 vinkkiä.

Lue koko artikkeli