Eliittikumppani – treffipalvelu, kun haluat seuraa tositarkoituksella

Eliittikumppani treffit

Olet saattanut hyvinkin nähdä jo TV-mainokset: Eliittikumppani on kaikkien huulilla!

Eliittikumppani.fi on laadukas deittipalvelu, joka on erikoistynyt hyvin koulutettujen ja työelämässä menestyneiden ihmisten yhdistämiseen. Vaikka nimi ja tehtävä voi joidenkin mielestä tuntua jopa provosoivalta, on kyseessä erittäin suosittu treffipalvelu, joka vie nettideittailun askeleen pidemmälle. Palvelu hyödyntää persoonallisuustestiä löytääkseen sinulle mahdollisimman sopivan kumppanin. Lisäksi palvelussa on runsaasti erilaisia ominaisuuksia, jotka tekevät seuranhausta sekä hauskaa että tehokasta.

Lue koko artikkeli

Kuinka iskeä nainen – top 9 vinkit miten nainen isketään

Vinkit miten kysyä naista ulos

Miehet luulevat välillä, että pelkkä baariin ilmestyminen riittää. Naisen iskeminen ei kuitenkaan ole ihan niin yksinkertaista – ei vaikka olisit joku Brad Pitt tai George Clooney. Naisen iskeminen vaatii vähän vaivannäköä ja ymmärrystä. Olet kuitenkin nyt oikeilla jäljillä – olet oikealla sivustolle, sillä me kerromme tässä artikkelissamme kuinka iskeä nainen!

Lue koko artikkeli

Sokkotreffit netissä

Hanki sokkotreffit netistä

Sokkotreffit ovat jännittäviä! Et tiedä minkä tyyppinen ihminen sinua oikein odottaa, mitä deiteillä mahtaa oikein tapahtua ja mitä odottaa sokkotreffeiltä. Jos kaverisi ovat sopineet sokkotreffit puolestasi, toivot ainakin, että he ovat tienneet minkä tyyppisistä miehistä tai naisista olet yleensä kiinnostunut – sinun makusi. Jos taas olet sopimassa sokkodeittejä jollekin tutullesi, kannattaa sinun hiukan kaivella ja pohdiskella, mitä osapuolet toisistaan odottavat ennen kuin lyöt treffit lukkoon.

Lue koko artikkeli

6+1 vinkkiä ensimmäisen lahjan ostoon

Vinkit ensimmäisen lahjan ostamiseen

Ensimmäisen lahjan ostaminen uudelle tyttökaverille tai poikakaverille on iso ja vaikea tehtävä. Olipa kyseessä syntymäpäivä, joulu, valmistuminen tai ystävänpäivä, paineet ovat kovat. Lahjan tulisi olla tarpeeksi personoitua, jotta toinen huomaa sinun välittävän hänestä. Silti se ei saa olla mitään liian kornia tai tylsää.

Unohda siis Hesen lahjakortit ja osta jotakin paljon parempaa (vai onko mitään parempaa edes olemassa?). Tässä 6 vinkkiä.

Lue koko artikkeli

Löydä kristillinen deitti – täällä kristityt sinkut löytävät toisensa

Kristillinen deitti ja kristilliset sinkut netissä

Moni uskovainen sinkku haluaa löytää itselleen kumppanin, joka jakaa samat arvot ja elämäntavat. Siksi kristillinen deitti löytyy kätevästi netistä. Muutama hyvä treffipalsta on erikseen erikoistunut juuri kristittyjen sinkkujen yhteensaattamiseen – toiset taas ovat muuten vain laadukkaita treffisivustoja, joissa on sekä uskonnollisia että vähemmän uskonnollisia käyttäjiä.

Me olemme listanneet sekä parhaat deittipalvelut että runsaasti hyviä vinkkejä kristillisen deitin löytämiseen. Lue artikkelimme ja löydä unelmakumppanisi!

Lue koko artikkeli

Miten löytää puumanainen tai suhde nuorempaan mieheen?

Suhde nuorempaan mieheen tai vanhempaan naiseen

Oletko nuori mies, joka tykkää vanhemmista naisista? Tai oletko ns. puumanainen ja haluat löytää itsellesi nuoremman miehen? On onnenpäiväsi! Suhde nuorempaan mieheen tai vanhempaan naiseen on nykyään arkipäivää. Ja kaiken muun hyvän lisäksi, netin ihmemaailmaan on nyt syntynyt erillisia deittipalveluita juuri tätä tarkoitusta varten.

Tässä artikkelissa annamme vinkkejä miten löytää tällainen suhde ja mitä kannattaa ottaa huomioon, jos suhteessa on ikäeroa. Lue ja ihastu!

Lue koko artikkeli

Deitit yli 50-vuotiaalle? Löydä 50+ treffit jo tänään

Yli 50+ treffit ja treffipalstat

Oletko jo yli 50 vuotias ja et jaksa juosta baareissa illasta toiseen? Ei hätää: voit löytää parisuhteen, flirttiseuraa tai kahvikaverin ihan kotisohvalla istuessasi. Netin suositut 50+ treffipalstat ovat oiva valinta kun haluat löytää 50 plus treffit, mutta et halua juosta ympäri kaupunkia puolihumalaisten bilettäjien (ja teinien) joukossa.

Lue koko artikkeli