Sinkut netissä – katso mistä löytää sinkkuja Suomessa

Ohjeet miten suudella paremmin

Tiedätkö mistä löydät suomalaisia sinkkuja vaivattomasti? Kyllä. Nykyään sinkut viihtyvät netissä. Verkko on pullollaan erilaisia treffisivustoja, joiden kautta voit löytää sinkkuja niin Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Oulusta, Rovaniemeltä kuin mistä tahansa muualtakin päin Suomea.

Etenkin ne sinkut, jotka haluavat löytää tietynlaisen kumppanin – esimerkiksi korkeasti koulutetun itsestään huolta pitävän sinkun Helsingistä – netin treffipalstat ovat usein tehokkaampi vaihtoehto kuin lähibaarin tiskillä notkuminen. Valinnanvaraa on runsaasti, kaikki ovat palvelussa löytääkseen seuraa ja isoja kysymyksiä kuten lasten hankintaa ei tarvitse pelätä – ne voi tuoda pinnalle jo vaikka ensitreffeillä.

Treffisivustoja sinkuille

Alta löydät omat suosikkitreffipalstamme suomalaisille sinkuille.

Eliittikumppani

Eliittikumppani treffitEliittikumppani on menestyneille ja korkeasti koulutetuille sinkuille suunnattu treffisivusto. Yhteensä palvelulla on jo yli 15 miljoonaa käyttäjää Euroopassa.

Sivusto panostaa laatuun! Kaikki profiilit tarkastetaan manuaalisesti. Profiilin luominen on ilmaista, mutta tarvitset maksullisen profiilin lähettääksesi viestejä toisille käyttäjille.

Siirry Eliittikumppaniin tästä

50plusmatch

50plusmatch treffitKaipaatko 50+ deittiseuraa? Täältä löytyvät treffit yli 50-vuotiaille. Treffipalsta on tarkoitettu niin vakavan suhteen estimiseen kuin kahvittelu-, flirtti- ja jutusteluseuran löytämiseen. Voit siis uuden kumppanin lisäksi löytää uusia ystäviä!

Sivustolla myös oma foorumi ja hauskoja visoja.

Siirry 50plusmatchiin tästä

Seuraajokaiselle

Seuraajokaiselle.fi deititSupersuosittu Seuraajokaiselle.fi kertoo, että yli 100 000 suomalaista sinkkua tutustuu toisiinsa sivustolla joka ikinen vuosi.

Profiilin luominen on ilmaista, mutta ottaaksesi toisiin käyttäjiin yhteyttä tarvitset maksullisen profiilin.

Siirry Seuraajokaiselle.fi:hin tästä

Happy Pancake

Happy Pancake on ilmainen treffisivustoHappy Pancake on täysin ilmainen treffipalvelu. Sivustolla on tosin runsaasti mainoksia. Jos mainokset eivät haittaa, on Happy Pancake kokeilemisen arvoinen.

Siirry Happy Pancakeen tästä

NextLove

NextLove seuraa eronneelle ja yksinhuoltajalleNextLove on nimensä mukaisesti “seuraavaa rakkauttaan” etsiville – eli eronneille ja yksinhuoltajille suunnattu deittipalvelu. Sivusto on hieman uudempi ja pienempi kuin muut yllä esitetyt, joten seuraa ei välttämättä löydy kaikista pienistä suomalaisista pitäjistä. Suurimmat kaupungit kuten Helsinki, Turku, Tampere, Oulu ja Jyväskylä ovat kuitenkin jo hyvin katettuina.

Siirry NextLoveen tästä

E-kontakti

E-kontakti on aadukas ja turvallinen suomalainen treffipalsta. E-kontakti on selkeä käyttää ja se tarjoaa oivallisen alustan seuran löytämiseen mistä tahansa päin Suomea.

Rekisteröityminen on ilmaista, mutta viestien lähettämiseen tarvitset maksullisen profiilin.

be2

be2 treffitBe2 on legendaarinen treffipalsta, joka on toiminut Suomessa jo vuosien ajan. Palveluun rekisteröityessä jokainen sinkku tekee persoonallisuustestin. Tätä psykologien kehittämää testiä käytetään hyväksi kumppanien etsimisessä.

Huomaa, että sivuston maksulliset profiilit ovat jatkuvamuotoisia – eli sinulta laskutetaan uusi kuukausi aina automaattisesti, jos et ole peruuttanut tilaustasi.

Kuinka nopeasti sinkut pyytävät toisiaan ulos?

Treffisivusto E-kontakti teki mielenkiintoisen kyselyn käyttäjilleen. Sivusto halusi selvittää kuinka pitkään treffisivustolla pitää keskustella toisen osapuolen kanssa ennen kuin tämän voi pyytää ulos ja tavata tosielämässä.

E-kontaktin aikaisempien tutkimusten mukaan jopa 60 % sivuston käyttäjistä tapaa sivuston kautta tapaamansa ihmisen oikeassa elämässä. Lisäksi tämän kyselyn mukaan 29 % vastaajista oli sitä mieltä, että ensitreffit voi sopia noin viikossa ensikeskustelun jälkeen. Noin 14 % oli sitä mieltä, että treffit voi sopia jo muutamien päivien sisällä ensikeskustelusta – ja vastaavasti 32 % piti muutamaa viikkoa oikeana valintana. Samana päivänä oli kaikkien vastajien mielestä liian nopeasti – ja vastaavasti 25 % odottaisi noin kuukauden verran ennen kuin sopisi treffejä.

Tämän datan perusteella voimme sanoa, että oikea aika pyytää kiinnostavaa sinkkua ulos treffisivustolla on noin 1½ – 2 viikon päästä ensikeskustelusta. Näin et ole liian nopea, mutta et kuitenkaan tunnu liian etäiseltä.

5 vinkkiä sinkuille

Oletko ensikertaa sopimassa treffejä netissä tai haluatko muuten vain hyviä vinkkejä seuran hankkimiseen? Me keräsimme alle parhaat vinkit sinkuille, jotka haluavat parantaa mahdollisuuksiaan löytää seuraa aikuisista sinkuista Suomessa.

1. Ole positiivinen: Sinun ei tarvitse olla mikään stand up -koomikko, mutta sekä profiilissa että treffeillä on hyvä pitää pieni pilke silmäkulmassa. Positiivinen asenne ja hymy ovat aina viehättävämpiä kuin perinteinen suomalainen melankolia.

2. Tarkasta oikeinkirjoitus: Mikään ei ole suurempi turn off kuin kirjoitusvirheet. Okei, ehkä meidänkin artikkeleissamme niitä esiintyy silloin tällöin. Treffiprofiilin oikeinkirjoitus kannattaa kuitenkin tarkastaa huolella. Yhdyssana- ja kirjoitusvirheet voivat nimittäin karkoittaa potentiaalisia sinkkuja. Etenkin, jos etsit korkeasti koulutettua ja menestyvää kumppania.

3. Ole rehellinen: Suomalaiset aikuiset sinkut arvostavat rehellisyyttä enemmän kuin mitään muuta ominaisuutta. Laita profiiliin siis kuva, joka on otettu hiljattain (ei mitään 10v vanhoja kuvia). Kuvaile itseäsi totuudenmukaisesti. Tietysti jokainen meistä haluaa tuoda esiin hyviä puoliaan ja pitää huonot puolemme piilossa. Se on ihan sallittua. Kun kuvailet itseäsi, ole kuitenkin rehellinen.

4. Älä kehu itseäsi liikaa: Aikuiset sinkut tietävät mitä he haluavat ja osavat kyllä lukea rivien välistä. Jos olet hyvännäköinen, näytä se kuvissasi – älä retostele sillä profiilikuvauksessasi. Sinun ei kannata esitellä omaisuuttasi – esimerkiksi autoja tai veneitä – profiilissasi suoraan. Anna profiilisi vierailijoille mielikuvia suoran retostelun sijaan: “tykkään viettää aikaa Turun saaristossa saunoen ja uiden” antaa lukijalle mielikuvan ihanasta saaristomökistä ilman, että sanot sitä ääneen.

5. Ole aktiivinen: Ota itse yhteyttä potentiaalisiin kumppaniehdokkaisiin. Jos näet ihastuttavan naisen tai vetävän miehen, laita hänelle viestiä. Hyvä ensimmäinen viesti on kiinnostava – yksi parhaista tavoista on ensin moikata ja sitten näyttää, että olet lukenut toisen osapuolen profiilin esimerkiksi kertomalla, että teillä on yhteinen kiinnostuksen kohde – ja samalla voit kysyä lisätietoa pilke silmäkulmassa. Jos molemmat tykkäätte mökkeilystä, voi esimerkiksi saunominen, aamu-uinnit tai grillaaminen olla hauska aihe keskustelun aloittamiseen.

Yhteenveto

Nyt tiedät missä suomalaiset aikuiset sinkut viihtyvät. Netissä. Olipa kotikaupunkisi sitten Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Pori, Vaasa, Rovaniemi, Lahti, Savonlinna, Rauma tai mikä tahansa muu – on verkko yleensä hyvä paikka etsiä samanhenkistä seuraa.

Yllä esittelimme muutamia luotettavia ja hyviksi todettuja treffipalstoja sekä annoimme sinkuille muutaman kullanarvoisen vinkin. Ota neuvoista onkeesi ja rekisteröidy yhteen palveluista jo tänään!